Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Feltalálta a Google a keresőmotort
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Logitech Folio Touch Air 11"(M2, M3), Air (4. 5.gen) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- iPad Air M1 wifi+ cellular új akku ajándék Smart folio
- Logitech Slim Folio iPad (7., 8. és 9. generáció) billentyűzetes tok, UK kiosztás, új, bontott
- TÖKÉLETES ÁLLAPOTÚ IPAD 10 64GB Wifi, kék színben , üzletből, garanciával
- Apple iPad Mini Wi-Fi 64GB Starlight 95% akkumulátor
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó egy Samsung a54
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 17 256GB Mist Blue -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5621, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

16" es Macbook pro-ról downgradeltem szépen lassan egy öreg 11" es macbook airre, valamint 12.9 es ipad pro ról ipad mini retina 2 re. Sokkal boldogabb vagyok mióta filléres eszközeim vannak. Nem kell rájuk vigyáznom, és nem érzem magam átverve. Véleményem szerint a fogyasztói társadalom valamilyen szinten egy csapda. Ezt kikerülni objektív gondolkodással lehet szerintem, valamint meg kell nézni hogy milyen igényeid vannak és hogy mi teremtette meg ezeket az igényeket. Ha magadban döntötted el racionális érvek mellett hogy szükséged van egy adott eszközre az jó. De ha érzelmi vagy esetleg külső hatásokból adódó döntést hoznál az nem biztos hogy a legbölcsebb megoldás.