Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- IFA 2024: Csendben debütált a Honor Watch 5
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
válasz
hszilard666 #37756 üzenetére
+1
Kár, hogy általában átesek a ló túloldalára és hetekig képes vagyok adatlapokat túrni, hogy a végletekig racionális döntést hozzak. Néha már magamat is idegesítem.
-
stickermajom
addikt
válasz
bostone #37630 üzenetére
Igen, azt nem írtam, hogy ez nem itthonra kellene. Itthon természetesen dedikált lejátszó van, nem vagyok hajlandó kábeleket dugdosni, sőt a tv saját Smart részét sem szeretném használni.
Viszont évente több alkalommal előfordul vidéki, esetleg külföldi út, ahol jól jönne valami hasonló megoldás, mert máshogy nehézkesen oldható meg. -
stickermajom
addikt
Sziasztok!
Egy Lightning - HDMI átalakítóval megoldható lenne nem okos TV-n Plexen való filmnézés? Ilyen esetben tükrözi csak a képernyőt és az iPadén is ugyanazt látnám, vagy megoldható valamilyen kiterjesztése a képernyőnek?
Azt láttam, hogy van app aminél le van tiltva, Plex-szel van valakinek konkrét tapasztalata? -
-
stickermajom
addikt
válasz
telefonmágus #37537 üzenetére
Akkor egy az egyben cserélik új készülékre?
-
stickermajom
addikt
Van friss tapasztalatotok iPad akksi csere + AppleCare+ szolgáltatással kapcsolatban? Gondolom két év alatt nyolcvanpár százalék közelébe csökken majd az állapota. Lehet ilyenkor cseréltetni?
-
stickermajom
addikt
válasz
greenbelt21 #37519 üzenetére
Ahogy DGery is írja. Telekomot figyeltem folyamatosan és sikerült elkapni egyet.
-
stickermajom
addikt
válasz
greenbelt21 #37517 üzenetére
Kell hozzá egy adag szerencse, de nem esélytelen a dolog. Egy nap alatt lett például nekem is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest