- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hszilard666
veterán
Sziasztok!
Van egy jó és egy rossz hírem!
A jó hogy ma spóroltam 200.000HUF ot, a rossz pedig hogy 4db ipad mini 6 ot teszteltem, és mindegyik rendelkezik a jelly scrolling issue-val.
Adott APR ekben néztem körül, beszélgettem az eladókkal és nem találkoztak a hibával, egy user sem reportolta ezt személyesen. De tudtam nekik prezentálni a bemutató készülékeken sajnos, és ők is látják a hibát. Azt viszont nem tudták megmondani hogy garanciális probléma -e, valamint hogy egyáltalán tudják-e javítani, és ha igen akkor mikor.
A new york times front page-én teszteltem, itt vannak képek és szöveg is. Sajnos látszik hogy a kijelző egyik fele lassabb mint a másik ha állítva nézzük az eszközt.. Sajnos elfektetve is látszik, de akkor a képek inkább összenyomódnak vertikálisan. Ha csak a szövegekre koncentrálok akkor annyira nem zavaró, de a gif-ek és a képek esetében hatványozottan látszik, és számomra ez deal breaker volt. :/
Néztem a többi ipadet is, ugyanazzal a demo szoftverrel nem produkálták a problémát, én így hardveres issue-ra gyanakszom.
De én nem értek hozzá, zsírkréta volt a reggelim.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2240 db Teszteletlen Tablet- lista nélkül - 4190Ft/db
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G3 - i5-8350U I 8GB I 256SSD I 13" 2K+ IPS Touch I Cam I W11 I Garancia
- Új Garanciában Cserélt iPad Mini 6 256GB Wifi/2026.05.04.Apple Gar./z24
- Hp Elite X2 1013 G3 12" Touch - I7 8650U - 8Gb - 256Gb
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De én nem értek hozzá, zsírkréta volt a reggelim.