- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jst
csendes tag
válasz
amulet #23749 üzenetére
Szia , szintén ezzel a jelenséggel küzdök , ezért kérdeztem pár hsz-el előbb a képkocka frissítésének korlátozásának mivoltát.
Az én gépem egy 3rd gen 12,9 két hónapig jó volt majd elkezdte ezt a hülyeséget.
A másik amit mondogatnak hogy valamilyen feltöltöldés okozza , még várok hogy mi lessz a vége mert többeknek csak 2-3 csere után javult csak meg.
Remélem hogy szoftveres lesz a probléma és javítják. -
Anonimouse
újonc
válasz
amulet #23382 üzenetére
Segítséget szeretnék kérni. Ha valaki tudna tanácsot adni.
Van egy iPad Mini tabom. A készüléken található ibooks alkalmazásba sikerült egész szép könyv gyűjteményt összeszedni. Ebből két könyv van az App Store áruházból.
Szeretném lementeni a könyveket számítógépre, de hiába próbáltam több programot is, (például a syncios-t ) mindegyik csak az appstore-ból letöltött két könyvet volt hajlandó látni, és lementeni.
Ha valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám lementeni a könyveket, a segítséget előre is köszönöm!Próbáltam email-el is átküldeni, de sajnos nem csatolta. Hanem csak egy szöveges üzenetet küldött, benne a könyv szerzőjének nevével, és a könyv címével.
-
.bTr
tag
válasz
amulet #22867 üzenetére
Szia!
Van rá... én nemrég vettem rá.
Felhívtam az Apple-t (vagyis visszahívtak) és mondtam szeretnék rá kötni.
Mondták rendben... de csak úgy lehet, hogy átkapcsolnak amerikába, ahol angolul kell társalogni szintén Apple call centeressel. Be kellett diktálni a sorozatszámot és email-re küldtek egy online fizetés linket.
Mondtam nekik, hogy ez fura, inkább megveszem boltban, erre közölte, hogy itthon hivatalosan csak így lehet. (ami nyilván bullshit)
Na mindegy, telefonon elintéztem velük.
Pár éve sima ipadre is kötöttem, akkor az apple care kapott serial számot kellett telefonon bediktálni nekik.Azt hiszem itt kezdeményeztem a vásárlást: [link]
Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest