Hirdetés
- Yettel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Fotók, videók mobillal
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oscar
tag
Sziasztok!
Most váltok iPad Pro 2017-ről 11 colos Ipad Pro-ra, Magic Keyboarddal együtt.
A kérdésem az lenne, hogy ki milyen védelmet ajánl erre a kombóra? Mert, a kihajtható védőtokokat el lehet felejteni, melyeket eddig preferáltam. Üveget vagy fóliát a képernyőre milyet éremes rátenni? Van olyan fólia a hátlapra, mely kompatibilis a billenytűzetes tokkal, mert néha kézben is használnám? Tollra nincs szükségem, így az nem annyira fontos, hogy "benne legyen" a védelemben. Minden tippet megköszönök! -
Oscar
tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Oké. 100K+ csere kizárva sajnos... (mondjuk kíváncsiságból lehet rákérdezek, hogy mennyi)
Olyan hozzáértő szerviz létezik esetleg, ahol egy jack dugót esetleg meg tudnak javítani?
Köszi... -
Oscar
tag
Sziasztok,
Nekem két problémám van 10,5 iPad Prómmal: az egyik, hogy megjelent egy fehér folt a képernyőn, a másik, hogy a jack dugó kontakt hibás lett. Nincs extra használat lat...
Már nem garis (év mivel cégre vettem a szavatosság sem él). Az előbbit tolerálom, az utóbbi idegesítő, így javíttatnám. Pesten hová érdemes vinni? Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- iPad Air 5 (2022) Wi-Fi, 64GB
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, egy síkban levő kijelző!)
- iPad Air 4. Gen 2020 Wi-Fi+Cellular 64GB Sky Blue, 97% aKKUval, Üzletből, garanciával
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Samsung 860 Pro 256GB V-NAND SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi