Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oscar
tag
Sziasztok!
Most váltok iPad Pro 2017-ről 11 colos Ipad Pro-ra, Magic Keyboarddal együtt.
A kérdésem az lenne, hogy ki milyen védelmet ajánl erre a kombóra? Mert, a kihajtható védőtokokat el lehet felejteni, melyeket eddig preferáltam. Üveget vagy fóliát a képernyőre milyet éremes rátenni? Van olyan fólia a hátlapra, mely kompatibilis a billenytűzetes tokkal, mert néha kézben is használnám? Tollra nincs szükségem, így az nem annyira fontos, hogy "benne legyen" a védelemben. Minden tippet megköszönök! -
Oscar
tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Oké. 100K+ csere kizárva sajnos... (mondjuk kíváncsiságból lehet rákérdezek, hogy mennyi)
Olyan hozzáértő szerviz létezik esetleg, ahol egy jack dugót esetleg meg tudnak javítani?
Köszi... -
Oscar
tag
Sziasztok,
Nekem két problémám van 10,5 iPad Prómmal: az egyik, hogy megjelent egy fehér folt a képernyőn, a másik, hogy a jack dugó kontakt hibás lett. Nincs extra használat lat...
Már nem garis (év mivel cégre vettem a szavatosság sem él). Az előbbit tolerálom, az utóbbi idegesítő, így javíttatnám. Pesten hová érdemes vinni? Nagyon köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- reMarkable 2
- ELADÓ - iPad Air 13" (M2, 256GB) + Apple Pencil Pro + tok
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra 256GB 5G
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Alienware AW3423DW 34 QD-OLED Gaming Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest