Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mobil flották
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdboy
senior tag
Sziasztok. Az ipad air 2-vel valamelyik pencil kompatibilis? Ha igen melyik? Köszi a választ
-
amdboy
senior tag
válasz
hszilard666
üzenetére
Köszönöm
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! A kiszemelt ipadhoz adnak egy pencilt is. Hogyan tudom ellenőrizni, hogy eredeti e?
-
amdboy
senior tag
Sziasztok! Nemrèg volt kèrdèsem ipadokkal kapcsolatban. Vagyis a kislányomnak vennék karácsonyra. Leginkább a rajzolás érdekli ( jelenleg 7.-es és ezen a vonalom fog elméletben tovább tanulni), de ez mellett nyilván pár játékot is tesz majd rá. Találtam 3 ipadot. Egy ipad air 3-at, egy ipad 7-et és 8-at. Árban az első pencillel együtt 150k a másik csak az ipad 8 az 100k az ipad 7 pedig 80k. Szerintetek melyik éri meg jobban? Illetve használatra melyil a jobb? Melyik éri meg jobban? illetve kicsit aggaszt, hogy az ipad 8 csak 32gb. Elég az? Köszi a válaszokat

-
amdboy
senior tag
Köszi a válaszokat. Elméletben komolyan gondolja most 7. Osutályos és gondolkodik rajta, hogy valami ilyen irányba fog tovább tanulni. Viszont még gyerek, lehet az is, hogy hamar ráun. Egyébként rajztáblája van amit pc-re lehet kötni. Igaz az 30k volt ez meg azért ahogy nézem az árakat 150+ lesz minimum. És ez azért nem kicsi kiadás karácsony ide vagy oda.
-
amdboy
senior tag
Újat mèg átgondolom de ahogy látom horror áron vannak. Mèg agyalok a 7-8-9-en. Kicsit utána olvasok mèg. Köszi a válaszokat
-
amdboy
senior tag
Szèp jó reggelt mindenkinek. Segítségeteket szeretném kérni, mert ipad témában nagyon nem vagyok otthon. Tehát a kérdésem az lenne, hogy a kislányomnak szeretnék karácsonyra venni egy olyan ipadet amin tud rajzoló programot futtatni. Ezáltal olyan jöhet szóba amin használható ceruza is. Nem nagyon szeretnék milliókat költeni, mert ez hobby nála és ha 3 napig lesz "csoda" akkor ne fájjon nekem annyira
szóval tökéletes lehet egy használt jó állapotú is. 9,7 col szerintem amin már látni is valamit, és azon talán rajzolni is tud. Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat 
Új hozzászólás Aktív témák
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Windows 11
- Klaus Duran: RCS
- Trollok komolyan
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Arc Raiders
- MWC 2026: Kezünkben a minden tekintetben európai okostelefon
- Akciófigyelő: Jelentős kedvezményekkel veheted meg a Xiaomi 17-eket
- További aktív témák...
- iPad 10th 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4774
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- iKing.hu Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/256GB fekete használt 6 hónap garancia
- Apple iPad mini 3 (Wi-Fi) 16GB, Ezüst
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPad Pro 12,9 (3. generáció) 64GB Wi-Fi + Cellular használt, karcmentes
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Thrustmaster TMX Force Feedback Kormány szett + Playseat 3 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
illetve ahogy nèzegetem Pencilből van 1 gen ès 2. Gen.ez mindegyik ipaddal kompatibilis?
szóval tökéletes lehet egy használt jó állapotú is. 9,7 col szerintem amin már látni is valamit, és azon talán rajzolni is tud. Melyiket ajánljátok? Köszi a válaszokat