Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tybsen
    addikt

Abszolút igazad van, ezt is fogom tenni. A mai nap teljesen megerősített ebben, de valamit kellett vennem, mert már nagyon magam alatt voltam. Tegnap mondtam fel a melóban, és impulzus vásárlással szoktam boldoggá tenni magam. Most már le sem tagadhatom hogy a kapitalizmus gyermeke vagyok. :DDD

Milkabrams & Noukoum:
    Egyetértek! A mini egykézben szuper, és be tudom tenni a kabátom belső zsebébe, vagy a farzsebembe. A 12.9” et konkrétan csak a hónom alá tudom csapni :DDD

R3dsnake:
    nekem azzal is fennállna az a probléma hogy hova teszem amikor mást kell csinálni a kezeimmel :(

Consono:
    igazad van, ülve szuper eszköz a BKV-n is eme kiváló eszköz, mint ahogy a legtöbb laptop is, de nekem olyan kell amit talpon is tudok használni! :D

Eddig a filléres mini 2 met használtam airpods-szal, nincs vele baj, ár/érték arányban leköröz mindent, de fényerőben (főleg a mostani napos időben) lehetne jobb.

Egy problémám van még az eszközzel, de ez valszeg csak azért mert zsírkréta volt a reggelim, de annyira bámul mindenki a metrón, amit megértek mert tényleg fura látvány egy ekkora device, de a legfájdalmasabb dolog az ebéd időben ért, beléptem a kedvenc éttermembe a hónom alatt az eszközzel, és láttam a főpincér arcán a kérdőjeleket.

Szóval asztalnál jó cucc, de útközben kézbefogva felér egy konnektorba pisálással nekem ez a méret.

Szerintem ne foglalkozz az emberekkel, hogy mit neznek - engem annak idejen mindenki bamult a 7" galaxy tab-bal amivel telefonalni is lehetett. Kvazi elso fecskekent ilyen merettel nagyon fura latvany voltam nehanyak szamara - most mar senkinek nem tunne fel egy ekkora meret. Meg amugy is Te legyel boldog vele es kesz. Az emberek akkor is neznek, ha vekony vagy, akkor is ha kover vagy, akkor is ha atlagos - mindig neznek valamiert ;) Ne foglalkozz senkivel.

Új hozzászólás Aktív témák