- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
lindermen #22918 üzenetére
Biztos hogy nem erről van szó. Valahogy kapnak egy újat. Ha jól sejtem a gar sincs az új eszközön annyi, mintha vennék egyet újan, amiről indul akkor a gar. Ha megnézel egy iPhone/iPad hirdetési oldalt itt, láthatod, hogy eléggé tele van új, aktiválatlan, bontatlan, de nulla garanciális cuccokkal. Nem kicsit érdekes. Lehet, hogy a használt, lepukkant is garos még talán valamennyire, de mielőtt lejár a gar, kicseréli egy újra valahogy.
-
Geller72
veterán
válasz
lindermen #22871 üzenetére
Köszönöm a választ. Az a baj, hogy a mini meg a hétköznapokra lenne kicsi nekem. Filmet nézni és egyebek. Holnap lehet, hogy siekrül egy iPhone XS-t, vagy XS Max-ot venni. Könnyen lehet, hogy várok egy kicsit - 1-2 hónapot és átgondolom. A 2018-as iPad hardveresen viszont mindkét említett típusnál jobb, valamint több eszközt támogat. A Mini sajna 2015-ös hardver és mint olyan, számomra lehet, hogy zsákutca lenne. Az is lehet, hogy egyelőre megveszem a 2018-as iPadet, és jövőre, ha jönnek újak (állítólag miniben is) megnézzük azt a vonalat. Még egyszer köszönöm a segítséget.
Geller
-
Madwe
nagyúr
válasz
lindermen #22656 üzenetére
Szerintem magyarul ír a srác mégse érti senki, nem vágom mi van veletek emberek
Van egy telefonja a saját apple idjával. Vett a családjának egy iőadet egy MÁSIK apple idval regelt. Az az apple id CSAK AZON AZ IPADEN van használva. Amikor hívja de nem elérhetőakkor is azt jelzi neki, h kicseng...
Komolyan minden egyes szót külön meg kell szegény kérdésében magyarázni?
-
Szabikaa20
őstag
válasz
lindermen #21998 üzenetére
Tudom,hogy tudok letölteni van is egy letöltve csak zavarnak a reklámok!
iPhoneba van gyárilag,azt hittem ez iPadnál is így van.
local1:
Ádám16: Igen a részvényes appot láttam az igen fontos dolog...
abban a szempillantásban töröltem is!
vadászcsiga: Ez jónak néz ki,ha reklám mentes...Nevetséges,hogy nincs beépitett...
Köszönöm,és nem bántam meg!
Jaded: Összeadás,kivonás,szorzás,osztás bőven elég.Azt hittem van itt is mint iPhonnál!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hővezető paszták
- Milyen notebookot vegyek?
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest