Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- AI Detector
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Dynamike
üzenetére
Nem kötekedésképp, hanem megvitatandóan, de nem értek veled egyet!
Üzletpolitikailag szerintem közel 0 az esély, hogy bluetooth egeret engedjenek az ios-hez. De ha megnézzük a konkurenciát, pl tab s4, tab s5e, ott a dex mód, hozzácsapod az egered, meg a billentyűzetes eredeti tokot és mobil os-es pc-d van. Reklámozzák is így, de mögöttes igazság is van, mert marhajó szerintem. Ipad prot is reklámozzák, hogy kiváltja a pc-t. De hogyan? Bizonyos szitukban még ceruza mellett is kell a kezed, félig indokoltan félig indokolatlanul.. Másrészt én olcsósítva ugyan de vettem egy bt billentyűzetet a 2017es ipadhez, és azért nem használom, mert a touch és billentyű kombó nem áll kézre. Van hozzá normálisabb ceruzám is (elektromos elven működő, tényleg jó ). De úgy sem jön be a dolog. Ez apple pencillel sem lenne másként. De visszatérve szerintem aki nem egyenesen egy márkát akar, azzal így ahelyett, hogy az ipadról a macbookra terelnék, szerintem inkább átterelik a konkurenciához. Vagy ami soha nem történik meg, az induló árakat ha lejjebb szállítanák, akkor esetleg jobban lehetne oda terelni az embereket. A sima macbook pl nagyon de nagyon bejönne nekem ipad helyett. De 100k huf vs 500k azért nem mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- Honor Tab 8X (kijelző, hátlap karcos) / 4/64GB / Wi-fi / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Utángyártott 90W töltő 7,4x5.0mm
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Üzletpolitikailag szerintem közel 0 az esély, hogy bluetooth egeret engedjenek az ios-hez. De ha megnézzük a konkurenciát, pl tab s4, tab s5e, ott a dex mód, hozzácsapod az egered, meg a billentyűzetes eredeti tokot és mobil os-es pc-d van. Reklámozzák is így, de mögöttes igazság is van, mert marhajó szerintem. Ipad prot is reklámozzák, hogy kiváltja a pc-t. De hogyan? Bizonyos szitukban még ceruza mellett is kell a kezed, félig indokoltan félig indokolatlanul.. Másrészt én olcsósítva ugyan de vettem egy bt billentyűzetet a 2017es ipadhez, és azért nem használom, mert a touch és billentyű kombó nem áll kézre. Van hozzá normálisabb ceruzám is (elektromos elven működő, tényleg jó ). De úgy sem jön be a dolog. Ez apple pencillel sem lenne másként.