- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Dynamike
üzenetére
Nem kötekedésképp, hanem megvitatandóan, de nem értek veled egyet!
Üzletpolitikailag szerintem közel 0 az esély, hogy bluetooth egeret engedjenek az ios-hez. De ha megnézzük a konkurenciát, pl tab s4, tab s5e, ott a dex mód, hozzácsapod az egered, meg a billentyűzetes eredeti tokot és mobil os-es pc-d van. Reklámozzák is így, de mögöttes igazság is van, mert marhajó szerintem. Ipad prot is reklámozzák, hogy kiváltja a pc-t. De hogyan? Bizonyos szitukban még ceruza mellett is kell a kezed, félig indokoltan félig indokolatlanul.. Másrészt én olcsósítva ugyan de vettem egy bt billentyűzetet a 2017es ipadhez, és azért nem használom, mert a touch és billentyű kombó nem áll kézre. Van hozzá normálisabb ceruzám is (elektromos elven működő, tényleg jó ). De úgy sem jön be a dolog. Ez apple pencillel sem lenne másként. De visszatérve szerintem aki nem egyenesen egy márkát akar, azzal így ahelyett, hogy az ipadról a macbookra terelnék, szerintem inkább átterelik a konkurenciához. Vagy ami soha nem történik meg, az induló árakat ha lejjebb szállítanák, akkor esetleg jobban lehetne oda terelni az embereket. A sima macbook pl nagyon de nagyon bejönne nekem ipad helyett. De 100k huf vs 500k azért nem mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- TRUST Primo folio univerzális 10 -os tablet tok
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4066, 94% AKKSI
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Üzletpolitikailag szerintem közel 0 az esély, hogy bluetooth egeret engedjenek az ios-hez. De ha megnézzük a konkurenciát, pl tab s4, tab s5e, ott a dex mód, hozzácsapod az egered, meg a billentyűzetes eredeti tokot és mobil os-es pc-d van. Reklámozzák is így, de mögöttes igazság is van, mert marhajó szerintem. Ipad prot is reklámozzák, hogy kiváltja a pc-t. De hogyan? Bizonyos szitukban még ceruza mellett is kell a kezed, félig indokoltan félig indokolatlanul.. Másrészt én olcsósítva ugyan de vettem egy bt billentyűzetet a 2017es ipadhez, és azért nem használom, mert a touch és billentyű kombó nem áll kézre. Van hozzá normálisabb ceruzám is (elektromos elven működő, tényleg jó ). De úgy sem jön be a dolog. Ez apple pencillel sem lenne másként.