- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
silentkiller #21606 üzenetére
Ez jó hír, nekem is Mini4 van.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
silentkiller #18756 üzenetére
Magában az File Exlporer pro fő képernyőjén a beállítások (fokaskerék)/ iCloud/iTunes backup. Ezt elég kikapcsolni.
-
Noxy
veterán
válasz
silentkiller #18041 üzenetére
Arany szabály, hogy minden fő ver.. váltáskor backup a régi iOs-ről az iTunes-ban.
Ha meg csak iCloud mentést használ valaki, akkor meg backup után ÁT KELL NEVEZNI az iPhone-t. Így már nem tudja felül írni, hanem új mentést csinál az iOs 11-ről. Ennyi lenne csak az előkészület az új iOs előtt. -
blakey
titán
válasz
silentkiller #18041 üzenetére
De, 11-es mentést nem teszünk 10-esre, ilyenkor a rendszert is frissíti. Én nem tettem vissza semmit, új tabletként állítottam be és 20 perc alatt minden app-ot feltettem amit valójában használok, előtte a 32GB-ból 5-6 GB volt szabad, most olyan 20.
-
blakey
titán
válasz
silentkiller #18039 üzenetére
Le kell töltened az iPadednek megfelelő 10.3.3-as rendszert és amikor recoverybe teszed majd megjelenik iTunes-ban az ablak, hogy Restore akkor alt (mac-ken) nyomvatartása mellett kell ráklikkelni a restore-ra és akkor kell kiválasztani az ipsw fájlt, utána ne legyen semmilyen backup, főleg ha 10-est szeretnél de csak 11-es mentésed van.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
silentkiller #16534 üzenetére
Én is leszedtem, köszi a tippet.
-
domerator
veterán
válasz
silentkiller #16534 üzenetére
Ezzel nekem is megy
A sima Documents appal ( a kek D betus) probaltam, az istennek se ment, ehh...Most mar minden oke, koszi a segitseget!!!
-
domerator
veterán
válasz
silentkiller #16532 üzenetére
Ezen én is meglepődtem most, de nekem nem megy a mentes... a leírás szerint sem. Pró kell hozza? Én i7-en probaltam
-
silentkiller
senior tag
válasz
silentkiller #16510 üzenetére
Köszönöm a visszajelzéseket, végül is megtaláltam a legegyszerűbb megoldást: Documents app-on keresztül akár videó/MP4 vagy akár MP3-ban is le lehet fizikálisan menteni az eszközre bármilyen Youtube tartalmat! Rég óta használom a Documents-et, nem is gondoltam volna, hogy ilyet is "tud"!
-
adise
őstag
válasz
silentkiller #16520 üzenetére
a fizetos részébe van a letöltés. de felrakod és kb legtöbbször ingyen adják a pro verziot in app purchaseként
-
adise
őstag
válasz
playerxtreme
-
Alex91
félisten
válasz
Beirod a Google-ba, hogy youtubetomp3 online, azt megcsinalod bongeszobol...
-
válasz
nekem valami downloader appom van, amiben meg kell nyitni a youtube.com linket és letölti
majd leírom a nevét
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
silentkiller #15569 üzenetére
Szart se érnek ezek a progik iOS 10 óta, mivel az apple lekorlátozta a hozzáférést az akku infóhoz. Random értékeket fog dobálni.
-
csabiks
senior tag
válasz
silentkiller #15569 üzenetére
es ugy is erzed h hamarabb lemerul? en nem foglalkoznek vele kulonosebben. (rMBP-m 95-98% wear kozott ugral, de nem izgat.
viszont ami nekem telefonon egyszer bevalt: kapcsold ki egy ejszakara teljesen, toltsd fel majd nezz ra ujra.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
silentkiller #15292 üzenetére
Csupa fórumokon terjedő badarság
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
iOS 10 óta nem lehet megnézni a pontos akku értékelet. Ne figyelgesd, tök felesleges. Ne merítsd le 0%-ra, azzal ártasz az akksinak.
-
Scholes9
nagyúr
válasz
Milyen programmal nézted?
-
Süvi
őstag
válasz
silentkiller #14267 üzenetére
Ezeknek a tokoknak nem olyan finom az anyaga, mint az eredeti toknak, viszont aki még nem használt eredetit nem fog neki feltűnni. Sőt akinek eredeti van annak se tűnt fel.
Kb. 10 db-ot rendeltünk ismerősi és baráti körben.
A minőség között volt szórás. Volt teljesen hibátlan, és volt olyan is, aminek minimális, alig észrevető sérülés volt az oldalán, 1 volt a nagyon gagyi volt, abból kaptam vissza pénzt.Viszont most látom, hogy ezen az oldalon is elég jó áron adják a megmaradt készletet.
Egy ismerősöm innen rendelt és meg van vele elégedve (szerintem ugyan az a kínai, csak ki van válogatva a jó) -
univerzita
addikt
válasz
silentkiller #12278 üzenetére
A iCloud.com-on is ennyit mutat?
-
Ragnar95
félisten
válasz
silentkiller #11404 üzenetére
Attól függ, mire kell. Ha utazáskor fényképezőről a képek lementésére, akkor érdemes, egyébként nem. Nem kezel pendrive-ot vagy külső meghajtót, csak fényképezőt/kamerát.
-
erdoke
titán
válasz
silentkiller #10104 üzenetére
Az egyik lányom használja így, szerintem mennek az üzenetek mindkét eszközre. Hívásnál nem tudom, hogyan működik a dolog.
-
agabe
addikt
válasz
silentkiller #10104 üzenetére
Nem fog menni.
(#10099) blakey válasza:
Mas kell nekik...a mikrofon pl. tuti mashol van, air-en van nemito kapcsolo mig air2-on mar nincs. -
Ragnar95
félisten
válasz
silentkiller #7747 üzenetére
Jaja, csak sikerült kapcsolnia a Vibernek és kiadta az app iPades verzióját is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Napelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest