- iPhone topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
válasz
Polllen #46905 üzenetére
iPad Mini 6 mellett (Samsung Tab S7-ről váltottam) a méret nagyon el van találva.
Amit esetleg szokni kell az ujjlenyomat olvasó de mivel egy kézzel, simán megtartod, ezért nem probléma. Nincs lapát kezem, szemüveges vagyok.Fekve filmezés lazán megy vele, állítva, írni egyszerűen hibátlan. Üzemidőben a méretéhez képest nagyon korrekt. A gyorsasággal szerintem nincs probléma, nálam 6-8 alkalmazás van nyitva, semmit nem zár be, úgy, hogy vagy 15-20 böngésző ablak is bent van.
Mondjuk nem ezzel vágok videót. Feleségemmel simán megnézünk egy-egy sorozat részt is ágyban róla. Én ajánlom.
-
bostone
addikt
válasz
Polllen #46905 üzenetére
Ha már a mérettel versenyez a teljesítmény, azt azért megjegyzem hogy a mini nem éppen barátja a zsebeknek. Elővenni éppen annyira macera, mint az air-t.
Kézben sem sokkal kényelmesebb, ha az ujjad nem elég hosszú, mivel nincs rajta fogás.
Egy nagyobbacska mobil is megteszi a mini helyett. Ezért is lőttek ennek a méretnek a táblagép piacon.Amilyen lusta disznó vagyok, én otthon a lakásban is inkább a mobilt használtam, mint a minit. A mérete ellenére sem volt praktikus.
Szeretem, ha szól valami a háttérben, zene, podcast vagy sorozat és a minivel sokszor kérdés volt, hogy hová tegyem le.A mininek összesen kétszer örül az ember: amikor megveszi és amikor eladja.
Íme, beszéltem.
Üdvözlöm rézbőrű testvéreim a messze távolban!
-
Relax420
junior tag
válasz
Polllen #46899 üzenetére
Külsőre csak méretbe különböznek, “kényelmetlen” lehet a nagy táblán mindig tapogatni az ujjlenyomat olvasót…+ az iPadOS nem használja ki teljesen az M-as chipeket, emiatt az iPad mini6-t javaslom, ha “rendes” méretű táblára vágysz, akkor szerintem nézz egy előző szériás pro-t, és abban van M-es chip és kényelmes is a faceID miatt
-
Pano
addikt
válasz
Polllen #46899 üzenetére
Hali.
Hosszútávban gondolkozva mindenképp az Air 5. Lehet, hogy most overkillnek fog tűnni, de később meghálálja magát a döntés.
Meg újabb szoftveres funkciókhoz is biztos, hogy már M-es procik fognak kelleni.USB-C-n ki tudod kötni monitorra. De noti élményt nem fog adni az iPadOS limitációi miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest