- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Netfone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz
DanielLong #49136 üzenetére
Közben megtaláltam, hogy az M1 ipad pro főkamerája 28mm-es fókusztávval rendelkezik, ehhez képest az iphone-oké 26mm, az én telóm meg 24mm. Sajnos az ipad mini szériáról semmi infót nem találtam.
-
cog777
őstag
válasz
DanielLong #46680 üzenetére
Samu A54 kapcsán csak a korábbit tudom írni, ha Android, akkor flagship, lehetőleg Samu S széria.
Mondjuk ez pont ravilagitott hogy miert kezdtem az alma iranyaba elmozdulni. Ha almat veszel, akkor egy bizonyos minoseget kapsz es nem kell azon agyalni, hogy vajon az adott gyarto melyik modelljenek melyik sorozata … telefonja, szamitogepe, tabletje eri el azta szintet hogy nem akarod a falhoz vagni
Vettunk olcso lenovo tabletet, melynek a hangja megutotte a fulserto sokol radio hangjat, vettunk samu telefonokat, amivel most sziv a csalad tobbi tagja, es vettem egy k draga hp-t ami megfozi magat a taskaban modern sleep neven.pl tabletet (ipad sorozat )nem mernek venni mas gyartotol, mert ilyen olcsot, ennnyire jo minosegben nem kapnek, vagy be kellene fektetnem egy csomo energiat amig utana jarok a dolgoknak.
Perszen, nem mondom en sem hogy nem lehet kapni jo cuccokat mas gyartotol, nameg, nem art a verseny sem, mert kulonben az alma is belekenyelmesedne a helyzetbe.
Bocs ha esetleg tul off lenne… -
cog777
őstag
válasz
DanielLong #46676 üzenetére
En rengeteg mindenre hasznalom a telefont, tabletet, penzugyekre is. Nem lenne igazan jo ha pl egy fertozott weblap megnyitasakor kompromitalodna a rendszer. Raadasul banki app-ek megtagadhatjak a mukodest a nem frissitett rendszeren.
A nem mukodo app-okrol jut eszembe amikor be akartam csekkolni a repteren es az Androidos telefonon (2-3 eves flagship ) pont akkor nem volt hajlando elindulni a rep tarsasag programja… elokaptam a ceges iphonet, feltelepitettem a progit es siman becsekkoltam.
Mint szoftver fejleszto, meg is jegyeztem magamban hogy a toredezettseg nem tesz jot a stabilitasnak es a kompatibilitasnak.
Most egy iphone xr-t hasznalok, ami 6 eves, 91%-os az aksija es a legujabb os van rajta. Tamogatas vegeig meg egesz jol elmegy aztan veszek egy masik iPhone-t szinten kikalkulalt lifetime-al.
Egy sima ipad 8-ason irok egy csomo jegyzetet, kb ugyanazt csialom mint a telefonon, de itt kenyelmesebb mert 50 fele a szemem mar sem a regi.
Gondolkodok egy mini ipad-on mert az kenyelmesebben elferne a kezi / valltaskaban.Emlitetted az android 12-t, asszony sirva akar visszajonni android vonalrol, tele a hocipoje, legujabb hogy battery save uzemmodbol nem jon vissza automatikusan a telefon 100 toltottsegnel o meg nem figyeli leveve a toltorol a samu a54-et, igy pl life 365 nem mukodik ahol a csaladtagokat latjuk a terkepen.
-
Relax420
junior tag
válasz
DanielLong #46662 üzenetére
Én próbáltam Samsung telefonnal kipótolni azt, amit az ios nem tud (galaxy s22)… 10 perc után falhoz akartam vágni
-
Biqci
aktív tag
válasz
DanielLong #45582 üzenetére
Akkor jól emlékszem. Valószínűleg ezért olyan drága, mert csak egyben cserélhető.
A piacot nem ismerem, én kb egy éve vettem a Rebuy-on, asszem 350€ volt, de gyakorlatilag egy csak éppen felbontott dobozú gépet kaptam 3 év garanciával. Minden, még az Apple matrica is benne volt, a töltő még fóliás volt... -
kchris78
veterán
válasz
DanielLong #45582 üzenetére
pár hónapja több darab volt, tényleg jól megugrott akkor a kereslet... Nekem is volt, el is vitték szintén napok alatt...
-
bostone
addikt
válasz
DanielLong #45482 üzenetére
Picit nagyobbacska fájlt (mp4) akartam áthúzni nasról tabra, mert szerettem volna kiemelni belőle néhány részt és hiába stabil kapcsolat, befuccsolt a tudomány. Hordozható tárolót nem ismerte fel a szerkezet. Saját fájlkezelő, ES explorer, Documents és a VLC is csődöt mondott.
A 3utools sajnos nem jutott eszembe, de egyébként sem használom az alkalmazást, nincs is telepítve. Kénytelen voltam windows PC-t használni a műveletre.
Lehet én vagyok nagyon ügyetlen és járatlan az informatika alapelemeiben, de ez szerintem egy tök hétköznapi feladat, nem kellene hozzá diploma.
2023 után ez a szoftveres és hardveres összeférhetetlenség nem természetes.
Közben a mesterséges intelligencia hatalmával rémisztik az embereket.@stellaz:
Aláírom, igazad van. Minden mondatoddal egyet értek úgy, ahogy leírtad.
A gyerek elől mégsem zárnék el egy ismeretlen ökoszisztémát. Nem kell, hogy féljen vagy tartson tőle és főképp ne utálja, hiszen egyik sem mindenható vagy a másik fölötti. Legyen tisztában a határokkal, hogy mit mivel érdemes.
Szerintem nem egyszerű gyereknek lenni manapság, annyi oldalról támadják a tudatukat, még felmérni is félelmetes. Viszont, ha kizárod a jelen lévő virtuális valóságból és nem nem költöztök egy lakatlan szigetre, csak ártasz neki. -
stellaz
veterán
válasz
DanielLong #45482 üzenetére
Bluetooth aaf ott rossz, ha valaki jó minőségű audiót hallgatnál. Az LDAC az 4 X nagyobb audió bitrátával dolgozik. Egy szint felett már egyértelműen hallani a különbséget.
-
zoli62
addikt
válasz
DanielLong #45218 üzenetére
Az oldal közepén még ipadről is szó van az iphone mellett az SMS-ről szóló részben.
-
Parson
addikt
válasz
DanielLong #45218 üzenetére
Az, hogy te máshogy értelmezed, mint mindenki más, az egyéni szocproblem.
Az iPad változatlanul NEM iPhone, ez az alaptézis és ezen semmi nem változtat az apple eddigi döntése nyomán. Adott telefonszámra küldött üzenetek csak iPhone-ról továbbitott üzenetekként érkeznek meg az iPad-re ahogy fentebb a többiek is írták, és ehhez még multisim sem kell wifi alatt, multisim / egyedi mobiladatos sim csak azért kell, hogy mobiladattal wifi nélkül is az internetre tudjon csatlakozni az iPad, hogy fogadni tudja az iPhone-ról továbbított üzeneteket. -
Parson
addikt
válasz
DanielLong #45204 üzenetére
Mitöl müködne? Az iPad NEM iPhone. Az iPad direktben a beletett kártyával csak mobil-internet adatkommunikációra képes.
Az üzenetttovábbításhoz az üzenetek app beállitása egy külön téma.
-
zoli62
addikt
válasz
DanielLong #45204 üzenetére
Egyelőre az Apple asupporttól egy felső támogatási ügyintéző vállalta, hogy egyértelmű választ kér erre a kérdésre. Amennyiben kap, értesíteni fog.
-
Kront
tag
válasz
DanielLong #45113 üzenetére
Köszönöm a választ. (Még ha el is rontottad vele ezt a kedves baráti hangulatot.) Igen, használat nélkül bekapcsolva nekem is kb. napi 3%-ot merül, de kikapcsolva szintén, ami azért is irreális, mert a másik 3 androidos tabletem akár egy évet is elvan mindenféle merülés nélkül, kikapcsolva. Még a ceruzára gyanakszom, ami rá van téve, hogy esetleg az szívja le.
-
kchris78
veterán
válasz
DanielLong #44392 üzenetére
Ez nagyon nagy vitákat kavart annó. Nekem 2016-os macbook prom volt 4db TB3-as csatival.. (USB-C formátum ugye) Hatalmas előrelépés volt, nekem legalábbis, 4 port amelyikből bármelyiket bármire használhattam.. Legtöbben fennakadtak rajta, én lecseréltem több dolgomat már akkor USB-C-sre, vagy volt USB-C - végű monitorkábel (DisplayPort) Lehetett előre látni hogy úgyis ez lesz az irány, át kell állni, a kérdés csak a mikor. USB-A-s cuccokra lehet venni párszáz forintért 2cm hosszú átalakítót és kész.
MacBookokból a 2db TB4-es verzió viszont szemtelen volt igazad van, és a sok meglévő eszköz miatt talán a HDMI visszarakása is sok embernek praktikus.Szerintem ki kell nézni olyan modellt mindig amit "eltalálnak", ilyen talán a mini6, az Air5 esetleg vagy az első M1-es Pro.. vagy az M1es MacBook Pro 14.
-
Gubu0101
veterán
válasz
DanielLong #44392 üzenetére
Millios rogon 2 usb C 2 usb A 1 HDMI es kalap.Raadasul bal oldalt vannak az A csatlakozok,hogy keresztul kasul kabelezz mindent az egernek.Kenytelen voltam venni bluethootos egeret emiatt.Ezeket mindenhol kisporoljak,ugy vannak vele,hogy majd megveszed a kiegeszitoket borsos aron.
-
törölt tag
válasz
DanielLong #43897 üzenetére
Most is feljebb fog menni az ára?
Az iPad Mini 6 jobb a sima iPad 10-től?
Az iPad Mini 6 kijelzője laminált? -
Pano
addikt
válasz
DanielLong #43897 üzenetére
Emlékszem, amikor az iPad 9-et 100 körül lehetett megvenni.
Anno nagyon instant buy volt annyiért és még nem is volt annyira régen.
-
l.skywalker
titán
válasz
DanielLong #43827 üzenetére
Melyik böngészőt használod? Én az Edge-t és általában "húzom" és ha a fejlécen húzok baljra vagy jobbra, akkor vált.
-
Ragnar95
félisten
válasz
DanielLong #19766 üzenetére
Minden iPadre 1 év hivatalos Apple világgarancia van, tehát amennyiben tényleg bontatlan az iPad, lesz rá hivatalos Apple gari.
-
Rage47
veterán
válasz
DanielLong #19766 üzenetére
Ha tök újat adnak el a sufniban, akkor érvényes a világgari aktiválás után.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- iPhone topik
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- BestBuy topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG 38GN950P-B 160Hz QHD+ IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest