Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
kkdesign
üzenetére
Van Nálunk is bolt aki erre építkezve nyitott boltot, de ott peldakent egy 10ezer ftos hub 32ezer ft volt amikor néztem.... pedig megörültem hogy vegre nem kinabol kell rendelgetnem. Aztán de... maradtam annál hogy kb 2,5hét várakozás, de korrekt áron korrekt terméket kapok
ipad tok nagyon király ott, kábelek is nagyon királyak, power bank is, hubok is. Auto illatosito is. Auto holttér tükör is. Nálam egy terékükre sem lehet panasz
imádom őket.
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsolódó anyagok
Aktív témák
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Androidos fejegységek
- Nagyon kellemetlen áremeléssel készül az Intel
- Házimozi belépő szinten
- Assetto Corsa
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy Tab S9 szürke 12GB/256GB (+ érintőceruza +bézs, +fekete tok +billentyűzet, touchpad)
- AKCIÓ! Samsung Galaxy Tab S9+ 5G 256GB WiFi 5G tablet garanciával hibátlan működéssel
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Gyönyörű állapotú Xiaomi Pad 6 (8/256GB) Gravity Gray eladó ( Magyarországon vásárolt 2023.11.)
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xiaomi 12T / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- LENOVO ThinkPad 13 - i7-7500U, 8GB RAM, 256GB SSD, új akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

ipad tok nagyon király ott, kábelek is nagyon királyak, power bank is, hubok is. Auto illatosito is. Auto holttér tükör is. Nálam egy terékükre sem lehet panasz