- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
yimm
aktív tag
válasz
danilla #26075 üzenetére
Nekem is 2018-as Pro-m van. Én üvegfóliával használom, és nálam is előfordul,hogy nem veszi az érintést. Igaz nagyon ritkán jön elő. Lehet kipróbálom üveg nélkül , hogy akkor mi a helyzet. Eddig nem is nyilvánítottam neki nagy jelentőséget, de most, hogy többen írjátok ,így már kezd engem is zavarni.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz
danilla #23938 üzenetére
Nálam előbb volt anno az iPad 2 és szinte tökéletesen teljesítette az akkori casual igényeimet. Ami a szokásos böngészés, youtube, levelezés és rengeteg iPad-ra optimalizált appot jelentett. Utána vettem 2012-ben az MBA-t, ami miatt kicsit háttérbe szorult az iPad. Pár iOS verzióval később meg teljesen félretette, mert már nem használható semmire. Még az egyszerű gépelés is lagol rajta.
Most párhuzamosan használom a 2012-es MBA-t és az iPad Pro-t. Még nem tudom milyen megoszlásban lesz, de arra tippelek hogy az iPadot fogom jobban használni és az MBA marad az olyan használatra, ahova kell a billentyűzet, egér(touchpad).
Érdekes, hogy már nincs olyan - akár objektív, akár szubjektív - review a neten, ahol ne emelné ki mindenki ugyanazt, vagyis a hardver már több mint pro, de az iOS egyszerűen túl buta hozzá. Ideje lenne már, hogy az Apple kapcsoljon. Az iOS és MacOS fejlesztését is a "túl kevés, túl későn" jellemzi, miközben hadseregnyi fejlesztővel dolgoznak és akkora pénzeszsákon ülnek, amit felfogni sem lehet.
Az alap iOS UI-ra is ráférne már egy nagy váltás és itt most nem egy "material" vs. "flat" dizájn váltásra gondolok, hanem a négyzetrácsos ikonos kinézetre. Nagyon kell egy sokkal jobban kereshető, szűrhető Appstore, mert egyszerűen túl sok app van és az nekik is bevétel kiesés, ha nem találod meg azt amit meg is vennél. Az iTunes minden plaformon tetűlassú, mert túl sok mindent pakoltak bele.
-
D@niel
addikt
válasz
danilla #13666 üzenetére
+1, szerintem se kell leírni. mondjuk nekem a 6-os béta mini2-n vagy 30, vagy 70 megás update volt, legyen 70, hát ez nem túl nagy, sok vizet nem kavart a rendszerben ...
nálam simán van olyan sebesség, mint az előző béták, vagy a 9-es rendszer, ahhoz viszonyítva egyébként jobb is lett! nem rég írtam is.meg ugye majd az appok is fel frissülnek a 10-es rendszerhez, szóval a mostani álláshoz viszonyítva csak jobb lesz. én várom a véglegest, nekem már megérte frissítenem.
-
pescara
aktív tag
-
Amalgam
aktív tag
válasz
danilla #12812 üzenetére
Lehetséges, de a véleményem továbbra is az, hogy már el kéne felejtse az Apple, a 16 GB-os változatot. Ez nem trollkodás, csak ez a véleményem, és tartom magam hozzá. Sajnálom, hogy van akinek ez nem tetszik, és ennyire felháborodik. Egy ilyen komoly cég, mint az Apple ne akarjon már ezen spórolni.
-
silmatauki
őstag
válasz
danilla #12289 üzenetére
Én ezt vettem az Air 1-re: http://www.ebay.de/itm/181716764380
Eddig semmi gond nincs vele; a nyitómágnesek jók.
-
tigomigocika
senior tag
-
Auratech
őstag
válasz
danilla #8542 üzenetére
Köszi a pontosítást!
Úgy tűnik, Kissé felületes voltam... Akkor a split-sreen legalább stimmel...
Annyi mini van, hogy hamarosan kijön a hét törpe belőlük...Én mikroszálassal törlöm le, ami lehellgetve az ujjnyomokat is leviszi. A rongyot meg kábé hetente kimosom mosogatószerrel...
-
Ragnar95
félisten
válasz
danilla #2858 üzenetére
Igen, a Handoff és a hívástovábbítás 2 külön dolog. Előbbi wifi directet használ, amit a 4S nem tud, ezért nem elérhető rajta a Handoff, utóbbi pedig úgy tűnik, eifin keresztül megy, bár fura, mert kell hozzá BT is, így annak is wifi directen keresztül kéne mennie, de ha megy 4S-en, akkor nem mehet azon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Újra instabilitásba futott a Raptor Lake generáció
- N€T0X|N: SSD cserék
- Anime filmek és sorozatok
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Asztalos klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Futás, futópályák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest