- Google Pixel 10a – évismétlés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
zadir1
üzenetére
Hello! Ha letoltod az adobe acrobatot, akkor az az ituneson belul megjelenik. Nem vagyok gep elott, igy lehet hogy falsul irom le de azthiszem amikor ranyomsz a tableted kis ikonjara itunesban akkor ott ahol zenet tudnal ra tenni ott kell megkeresni dokumentum ratételt, majd ott fel lesznek sorolva programok, azon belul az acrobat is. Rakattintasz majd lesz egy tallózás gomb is valahol ott a környéken. Utana kivalogatod gepedrol a pdfeket es raimportalod. Kb ez a folyamat, ha nem eleg pontos akkor bocsi
este tudom tuzeteyebben leirni neked, de addig lehet valaki kiegesziti 🙂 de remelem tudtam segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP Elite X2 G4 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13" 3K Touch I Cam I W11 I Garancia!
- samsung galaxy tab s9 128gb
- Ipad Air (4th generation) 64GB LTE Space gray 95% akksi + Apple pencil 2 + Tok Megkímélt
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S11 Ultra - 256GB - Wifi - Ezüst - 3 év gyári garancia
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 745 G6 14 üzleti notebook - R5 3500U 16GB DDR4 256GB SSD Vega 8 IGP WIN11
- HP EliteOne 800 G4 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
este tudom tuzeteyebben leirni neked, de addig lehet valaki kiegesziti 🙂 de remelem tudtam segiteni.