Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Yettel topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
zadir1
üzenetére
Hello! Ha letoltod az adobe acrobatot, akkor az az ituneson belul megjelenik. Nem vagyok gep elott, igy lehet hogy falsul irom le de azthiszem amikor ranyomsz a tableted kis ikonjara itunesban akkor ott ahol zenet tudnal ra tenni ott kell megkeresni dokumentum ratételt, majd ott fel lesznek sorolva programok, azon belul az acrobat is. Rakattintasz majd lesz egy tallózás gomb is valahol ott a környéken. Utana kivalogatod gepedrol a pdfeket es raimportalod. Kb ez a folyamat, ha nem eleg pontos akkor bocsi
este tudom tuzeteyebben leirni neked, de addig lehet valaki kiegesziti 🙂 de remelem tudtam segiteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X1 Fold ,16.3" 2.5K összehajtható OLED érintő, i5-1230U ,16GB, 512GB NVMe, aktív toll, gar
- Új! UMAX VisionBook 10C LTE táblagép + Keyboard Case
- Samsung Galaxy S11 Ultra 14.6 512GB wifi
- új bontatlan iPad (A16) (11. generációs) Wi Fi 128GB silver ezüst 1 év Apple garancia
- iPad Air M1 64GB WiFi - kék 1 év garancia
- Xiaomi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
este tudom tuzeteyebben leirni neked, de addig lehet valaki kiegesziti 🙂 de remelem tudtam segiteni.