- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Akciófigyelő: Kedvezményes Poco telefonokkal is várhatók a locsolók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
kkdesign
üzenetére
Ugye onnan indultunk, hogy vennék a közeljövőben valami 100k alatti eszközt* netezés, Youtube, Netflix és esetleg szöveg körmölésre.
*= Subnotebook vagy iPad
Az új iPad Air 2019-et azért hoztam példának, hogy az elmúlt napokban minél inkább beleástam magam tesztek olvasgatásába, kb ez tűnne most nekem kompromisszummentesnek (többnyire). Sőt, bejönne vele akár annak a lehetősége is, hogy tudok rajta akár 4K videót is vágni (na nem olyan heavy usage szinten, mint asztalin, de egy-egy családi videó összedobható lenne rajta). Csak ugye ez az eredetileg kitűzött kereten messze túlmutat már.
Ehhez képest egy 200 ezres használt MacBook már az a szint, amire biztosan nem költenék, ennyiből Windows gépből is kifogható már használtan valami izmosabb, könnyen hordozható, kijelzőben is frankó példány, amiben bármihez könnyű hozzáférni három csavar kitekerésével.
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Ipad 10th , 11th Minden szín 1év hivatalos Apple Garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL.
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ/BONTATLAN Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Lenovo ThinkPad L14 Gen 2 Ryzen 5 pro 5650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, gar
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - PS4 "okosító" lemez kapható!
- Sudokoo NEXAURA 360 Liquid Cooler, 360mm vízhűtés!
- Fujitsu LifeBook 7U14A2 netbook / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest