Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Prowler
senior tag
válasz
bostone
üzenetére
Én inkább a hangszórókat félteném akkor (bocs, nem akarlak paranoiássá tenni
), nehogy a mágnesesség magához vonzza a fémszilánkokat. Habár nem a CNC gép mellett használnád gondolom.
Kijelző necces. Nem tudsz esetleg kesztyűt húzni amikor használnád? Ipari környezetre gondolok. -
Prowler
senior tag
15 bétát próbálta valaki? Kicsit idegesítő, hogy Safariban csak az oldalmenüből vagy kifelé csippentéssel érhetőek el a tabok, plusz a Share gomb és a kedvencekhez adás is eléggé el lettek dugva. Vagy csak én nem jöttem még rá valamire?
A lefelé húzással oldal újratöltése már nagyon kellett, App Gallery se rossz, pár felesleges dolgot le tud venni az ember a kezdőképernyőről. -
Prowler
senior tag
Én még mindig ezen az editen röhögök a tavaly októberi event óta.
-
Prowler
senior tag
Telegram + Twitter + Podcast app futott egy időben, mikor utoljára csinálta, a maximum az Telegram + Twitter + YouTube + gyári Mail app kb a maximum amit egyszerre meg tudok rajta nyitni, úgy is elő szokott néha jönni. Gyanítom, hogy valami 3rd party app okozza a háttérben.
-
Prowler
senior tag
Sziasztok, iPad 8 nálatok is produkál random belassulásokat? Megy minden szépen ahogy kell, majd pár óra használat után hirtelen elkezd pokol módon akadni, kb 5 FPS, használhatatlan. Ki/bekapcsolás után ismét hibátlan. A készülék zsír új, volt már DFU reset is, de ugyanilyen maradt. Kicsit idegesítő, mintha hirtelen csak elfogyna a memória rajta.
-
Prowler
senior tag
Sziasztok!
Életem első iPadjét készülök megvenni (sima iPad 8-as a kiszemelt) de egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy 32 vagy 128-as kiszerelésben vegyem. Böngészésre, Youtubera, Plexen/Netflixen való filmezésre használnám, játék nem érdekel, zenéket/képeket nem tervezek tárolni rajta.
Elolvastam már ezer cikket de nem nagyon jutok dűlőre, esetleg van valaki akinek a 32-es verzió van belőle? Mennyire élhető az a 20 GB szabad hely ami van rajta? Ha nagyon bűvészkedni kell vele akkor inkább a 128-as modellt választom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Opel topik
- Sweet.tv - internetes TV
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 FE (SM-X520) 128 GB / 8 GB újszerű karcmentes állapot + Spigen tok
- Ipad Pro 12.9" M2 (6.gen) + Pencil 2.gen. újszerű állapotú
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ONYX BOOX note air2 plus + gyári tok + gyári billentyűzet
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4062
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
), nehogy a mágnesesség magához vonzza a fémszilánkokat. Habár nem a CNC gép mellett használnád gondolom.