Hirdetés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
McNamara #39161 üzenetére
Hasonló.
Első tabletem az iPad 9, 1 hete vettem, de eléggé rákattantam. Nem gondoltam volna. Meló közben is marha jól jön, hogy ott van az asztalomon. Amikor akad pár üresjárat, tudok rajta böngészni, olvasgatni stb. Nem kell átülnöm egy másik asztalhoz.
Ezért napok óta gondolkozom azon, hogy lehet visszaviszem 14 naposba és inkább levásárolom egy iPad Air 5-re az árát. -
válasz
McNamara #38686 üzenetére
Én megvettem az itt a topikban látott Logitech Pop billentyűzet+egér csomagot, nagyon elégedett vagyok vele. A gyári ipad tok meg amúgy is megvolt, így az tartja a gépet, így használom “asztali üzemmódban” a gépet, nekem bevált. Hordozni így billentyűzetestül persze körülményes lenne.
-
válasz
McNamara #38680 üzenetére
Pont ilyenem van, 3-4 ezer volt office depotban. Nekem körülményes volt hogy nincs meg minden bill a magyar kiosztáshoz, illetve az hogy ébredés után számomra sok volt az 5-10 másodperc mire újra csatlakozott. Ha érdekel még valami konkrétabb róla nyugodtan írd meg, még megvan.
Én kifogtam egy aprós magic keyboardot, ég és föld de persze még használt ára is nevetségesen sok.. -
Dreadloord
senior tag
-
bostone
addikt
válasz
McNamara #38633 üzenetére
Eltérőek a vélemények fólia ügyben. Egyeseknek nem karcolódik a kijelző, másoknak viszont igen.
1-2 évvel ezelőtti árak szállítással:
Spigen üvegfólia viszonylag olcsó, felhelyező keret is mellékelve a csomagolásban. Jobban tükröződik, mint a kijelző. (4000-6000Ft)
MM-ben felhelyezéssel együtt egy kisebb vagyon a fólia, másrészt egy határ f.s az egész, bár szépen felrakják. (10000-15000Ft)
Ebay vagy Ali műanyag fóliák szerintem nem olcsók, és képesek matt fóliát küldeni a hirdetésben szereplő fényes helyett. (4000-10000Ft)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- iPad 7th. 128GB Wifi Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4206
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest