- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Macrodroid
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
válasz
Stinsonina #37555 üzenetére
Egy ausztrál dobos csávó, van egy sajátos stílusa, érdemes belenézni a videóiba.
Azt hittem, innen az inspiráció. -
tboldi
nagyúr
válasz
Stinsonina #37553 üzenetére
-
HardRic
addikt
válasz
Stinsonina #34828 üzenetére
Nincs alapból weather és calculator, ezek helyett érdemes keresni valamit mert ezeket kb. mindenki használja.
Weathernek az Accuweathert ajánlom, mert ez az ingyenes verzióban is tud mindenféle radart és radaros előrejelzést.
Számológépnek nagyon-nagyon régóta a Calculator∞ a legjobb. Van ingyenes verziója is, ha nem zavarnak a reklámok de szerintem megéri az árát. Nagyon okos, tud mindenféle osztott képernyőt, historyt, stb. stb.
Amit még érdemes lehet:
Videolejátszóból is kb. mindent kipróbáltam és hands-down a legjobb az Infuse. Van egy párszáz forintos havidíja, de itt biztosan nem fogsz belefutni semmibe amit nem játszana le, minden propriety codec-et ismer, HDR-t is remekül lejátszik, van DLNA, meg mindenféle file importálós support. Alap dolgokra a VLC is tök jó, viszont ott jópár pofonba belefutottam mielőtt fizetős után néztem.Redditre Slide vagy Apollo ha használsz egyáltalán Redditet.
Valamint új device-ok mellé jár bizonyos ideig ingyenes Apple TV+, Apple Arcade előfizetés és ha jól emlékszem Apple Music-ot is ki tudod próbálni pár hónapig. Ezekkel érdemes élni.
-
B.i.L
senior tag
válasz
Érdemes kiválasztanod mire szeretnéd használni,és hol,nekem is ez van.
Alkalmazásokat és játékokat,böngészőt,bármit megtalálsz az App Store-ban.Figyelmesen kövesd végig a kérdéseket,utasításokat,aztán visszatérünk a kérdésre,ha megismerkedsz a rendszerrel. -
bostone
addikt
válasz
Ezt a kérdést sosem értettem, hogy mit töltsön le az új júzer.
Máv menetrend, call of duty, gmail, netflix, stb... -
honeypot
tag
válasz
Mindent tölts le amire szükséged van, amit nem használnál azt felesleges letölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! R5 3600 / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest