- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- MIUI / HyperOS topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SharpSA
veterán
válasz
Somatom #32460 üzenetére
Ha ritkán kell, akkor persze felesleges. Én például elég sokat használom, sokkal jobb rajta gépelni, mint a képernyőt kaparászni ekkora méretben és a touchpad is hasznos sok helyen. Arról nem is beszélve, hogy a képernyő billentyűzet mennyi mindent kitakar.
Persze én munkára is használom, nem csak szórakozásra, kikapcsolódásra. -
SharpSA
veterán
válasz
Somatom #32444 üzenetére
Nem kell felhő. USB-C-s iPad kezeli a külső tárakat. Pendrive, M.2 foglalatos külső SSD (nekem 500GB van benne), hangkára, ethernet átalakító, stb. Viszont én ajánlom hozzá a saját billentyűzetét, mert egyrészt tartja is a készüléket, másrészt sokkal jobb a gépelési élmény. Bár ott van a diktálási lehetőség is, amely fényévekkel jobb, mint androidon. iTunes nem igazán kell, én sem használom. A fájlokba bármit lehet másolni akárhonnan és onnan azokat meg lehet nézni, le lehet játszani, stb. Csak a belső tárhely lehet korlát, bár ahogy írtam a külső tárhely is lazán megoldható.
-
Noxy
veterán
válasz
Somatom #32446 üzenetére
Basszus évekig éltem kint én is.
Vettem egy 4TB-s NAS-t. Bármit bárhonnan letudtam rá tölteni.
Van egy ezer éves 16 GB-s AIR-m. Amíg az iOs 8.3 volt rajt JB-l ment rajt a Kodi 400 vhány TV csatornával, több TB filmmel a NAS-n, + Horizon Go. Végén már VPN sem kellet ehhez.
Most megvettem rá az [mrmc-touch] (Kodi más köntösben) mert az iOs 8 -l már sok minden nem ment.
Ha van neted, akkor minden van. Én bármelyik iOS eszközzel el lennék 32GB-n is. -
domerator
veterán
válasz
Somatom #32444 üzenetére
Ezt pont nem tudtommal, ma már a mostani ipadek kezelik a külső tárakat. Én csak abból jutottam erre a tanácsra, amit eddig tőled láttam itt a fórumon (automatizálás felsőfokon, stb.) Az iPad (iOS) teljesen más világ, ha nem világjáró lennél, akkor azt mondanám, hogy vegyél egyet 14 napos elállással és nyugodt estéiden próbálgasd, hátha be tudod illeszteni a környezetedbe, de az nagyon gáz lenne, ha épp Európa másik csücskében akadnál meg, hogy valamit nem tudsz az ipaden megcsinálni. Csúcstermék az iPad, évekig jóbarát, de nem egy vándorló ős-droidosnak
Amúgy a kollégák is droidosok általában? -
SharpSA
veterán
válasz
Somatom #32436 üzenetére
Valóban lehetnek kompromisszumok, de én nagyon nem bántam meg, hogy iPad Pro-t vettem Magic Keyboarddal. Volt droidos készülékem bőven, tab is, de sajnos mindig voltak problémák, akadozások, pedig elvileg a csúcs kategórák közül választottam.
Most meg az USB-C-nek is köszönhetően szinte egy teljes értékű készülékem van, amivel többek között rotuert is üzembe tudok helyezni LAN kábellel. -
moleculez
veterán
válasz
Somatom #32425 üzenetére
Na, szóval az iPadnak egy ideje már iPadOS néven van szinte saját rendszere, már nem egy felnagyitott iOS. Pl a gyári filekezelő is egyre közelebb van a macOS-hez.
Ha egy iPad Air 4-ből indulok ki, azon van Type-C USB , ami akár HUB-ot is fogad. Szóval monitor nem gond. WebDAV működik, legalábbis van rá app, de talán a gyári is tudja. Külső tárhelyekkel sincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Eladó Dell Venue 11 Pro 7139 i5-4300y 4gb 128gb
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest