- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
válasz
Mezga Aladár #38579 üzenetére
Az iPaden akarsz hálózati tartalmat fogyasztani? Erre sok alkalmazás van. Én mindenre (letöltött/stream) az nPlayert használom már sok éve. Még régen vettem meg, azóta ezt a verziót átkeresztelték nPlayer Plus-ra. Van belőle alap és Lite verzió is.
-
Kikike
tag
válasz
Mezga Aladár #38422 üzenetére
Lehet, hogy túl van tárgyalva a téma, de megerősítésként ide írom a tapasztalatomat:
Mi ha utazunk viszek magammal mobil hotspotot (Huawei), a iPad is ehhez csatlakozik. Amint lakott területre érünk (lát wifi hálózatokat) meglepő pontossággal rájön, hogy hol járunk. Amint lekott területen kívülre megyünk foglama sincs, hogy merre vagyok. -
Noxy
veterán
válasz
Mezga Aladár #38435 üzenetére
Azért érdekes mert a GPS egy chip-ben van integrálva a 4G-s adat modem-l. Külön beépítgetni őket, meg gondolom nem éppen gazdaságos. Amúgy én előbb nyúlnék a 4G-hez, mint a GPS-s modellhez.
-
válasz
Mezga Aladár #38432 üzenetére
Akkor a wifi.
-
bostone
addikt
válasz
Mezga Aladár #38433 üzenetére
Nem biztos, hogy elindulnék csak erre az eszközre támaszkodva egy Budapest-Bamako futamon.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár #38432 üzenetére
Felhasználóktól gyűjtött adatokon alapuló Wi-Fi- és mobilhálózati helymeghatározás
Ha a Helymeghatározás be van kapcsolva, a készülék bizonyos időközönként elküldi az Apple-nek a közeli Wi-Fi-hozzáférési pontok és mobiltávközlési tornyok geocímkével ellátott helyadatait. Az Apple az ilyen, felhasználóktól gyűjtött adatok segítségével a Wi-Fi-hozzáférési pontokat és mobiltávközlési tornyokat tartalmazó adatbázisát bővíti. Ha úton van (például autóban ül), és be van kapcsolva a Helymeghatározás, GPS-kompatibilis iOS-készüléke bizonyos időközönként GPS-helyadatokat, a barometrikus nyomásra vonatkozó adatokat, illetve haladásisebesség-adatokat küld az Apple-nek, amelyeket az Apple a felhasználóktól gyűjtött információkon alapuló, a közúti közlekedésre, illetve a beltéri nyomásra vonatkozó adatbázisának építésére használ. Az Apple a felhasználóktól gyűjtött információkon alapuló helyadatokat titkosítva, személyazonosításra alkalmatlan formában tárolja. -
B.i.L
senior tag
válasz
Mezga Aladár #38428 üzenetére
Ezt én se tudom,de nekem is mutatja 10,5 pro
-
válasz
A közeli wifi hálózatok jelét is használja helymeghatározáshoz, illetve ha iPhone-od van, nem lehet esetleg hogy annak a helyzetét mutatta?
-
tboldi
nagyúr
válasz
Net alapján? 🤔
De amúgy pont Mézga Aladárnak illene tudnia.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Telefonon keresztül hotspot
-
válasz
Leginkább sehogy.
Csak a simes verzióban van GPS.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Renault, Dacia topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Cyberpunk 2077
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Új kétfiókos NAS-sal gyarapodott a Synology palettája
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest