-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rebelf
aktív tag
Én is hasonlóra gondoltam, vagy tű esetleg, csak nem tudom kifelé hogy tudom kiszedni pl az apró szöszöket, fujkálom de ott van rögtön a töviben ,gondolom van ott valami rács ami megfogja hogy ne jusson be a készülékbe. Ami még nagyobb baj, ha elfordítom a tabletet ,ugye bal oldalt van 2 kis luk, az egyik pedig fehér ,kézkrém lehet benne. Nos ezek a mikrofonok ha jól tudom, de nem tudom ebből hogy szedjem ki,hogy a mikrofonba ne okozzak kárt.
-
Dreadloord
senior tag
Itt egy videó róla: https://www.youtube.com/watch?v=SppMl8S0Nro&ab_channel=MindyC
-
Dreadloord
senior tag
Végül ilyet vettem, legalább a külső ssd-t is rá tudom dugni majd
Full screenre egyébként van egy alkalmazás, ami elvileg tudja, de amire nekem kell a külső monitor arra nem gond a 4:3, inkább az lenne jó, ha nem tükrözés lenne, hanem simán második monitornak tudná venni, na de majd hátha..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Apple Ipad A16 128GB Blue , Bontatlan, Aktiválatlan
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eladó megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest