- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3aN
senior tag
válasz
Gergőke88 #35990 üzenetére
Nettó értéket ír. Nálam is ezt írja, diákkedvezménnyel rendeltem ugyanezt. A valós ára 127e.
Sokat gondolkodtam melyik modell legyen de végül a simát rendeltem én is, arra jutva, hogy úgysem használnám ki az erősebb hardvert, illetve nem akarok várni fél évet az új Air-re.
Utángyártott billentyűzetes tokot tudtok hozzá javasolni? -
consono
nagyúr
-
Parson
addikt
válasz
Gergőke88 #31169 üzenetére
Ez valóban lehet, de tény hogy hetek óta készlethiányosak a boltok... túlságosan kicsi a kínálat a kereslettel szemben. Igy én is csak várok már hetek óta - ha következö hét elmegy anélkül hogy akár akciósan / akár akció nélkül sem lesz kapható, akkor kezdek morci lenni...
-
Carasc0
őstag
válasz
Gergőke88 #30727 üzenetére
Délelőtt még 240k volt ez halál biztos. Mindegy én örülök ha ennyi. Viszont jó szemét az apple. A kosaras képen 266k van, ami érdekes mert 222k+35k toll az nekem nem 266k. Érdekesen számol, de biztosan én vagyok itt is a hülye.
Nekem az oktatási áruház = iskola kezdési promócíó. Semmi baj. Apple legközelebb tegye érthetőbbé.
Nem tévedtem.
Alex91: Igen már leesett hogy a 35k az áfa nélküli ár. Így már érthető a 266k végösszeg. Nos nem örvendezek nagyon.
Gergőke88: Mind1. Lényeg hogy 222k az Air 4. Meggondolandó. Tollért sokallom a 45k-t.
-
Carasc0
őstag
válasz
Gergőke88 #30724 üzenetére
Nem értem miért nem hiszed el hogy az apple boltban 221 999Ft! Nem lehetek ennyire kuka!
-
-
dave182
senior tag
válasz
Gergőke88 #30683 üzenetére
Nekem PC kiváltásra kell.. természetesen eltérőek az igények
viszont abba bele sem merek gondolni, hogy kiadok 200 fölötti összeget egy készülékre és mondjuk 6 hónap múlva kiderül, hogy nem férek el rajta.. az már kellemetlen fejfájást okozhat! A 2020-as sima iPad-ből tuti elég lenne egy 64-es nekem, de az Air/Pro vonal min 128, bár lehet túlgondolom
-
dave182
senior tag
válasz
Gergőke88 #30653 üzenetére
Azért 240-ért szerintem nagyon gáz a 64gb
Én is az új air-re vártam, de 64gb-os verzióban tuti nem fogom vállalni, több háttértárral pedig már a pro árához igencsak közelít... Ha itt is 128gb lenne a belépő méret akkor azt mondom hogy nincs min gondolkozni.. de akkor mit újítanának jövőre??
-
-
mazsiii92
senior tag
válasz
Gergőke88 #30031 üzenetére
Szerintem ez egyénfüggő. Én 32GB-os iPad 6-ot használok és 16GB szabadon van. Filmeket netflixen és a saját Plex médiaszerveremen nézek, zenére spotify van.. Viszont hosszabb business tripek alkalmával töltök rá néhány részt vagy filmet amit szívesen néznék ha szar lenne a net. Szóval nekem tökéletesen elég a 32GB de azt is megértem ha valaki mindent lokálisan tárolna, nem vagyunk egyformák. Nekem jó lesz az új iPad, fél éven belül veszem.
-
-
válasz
Gergőke88 #22755 üzenetére
Mondjuk, hogy ugyanaz az erős túlzás. Pl. az általad vettnek csak 3 osztás van a fedelén, a 4 kicsit jobban használható. A minőség meg nem látszik a képen.
Egyébként valószínű Karácsonyra, így sokat nem ér az alis linkkel....
Fogriobi: igen, jó és elsötėtül. Az átlátszó hátlaposnál érdemes nézni, hogy nem túl merev-e az anyaga, mert akkor könnyen törik.
-
psg5
veterán
válasz
Gergőke88 #17784 üzenetére
Nézegettem most rendelés miatt az árakat és az MM-ben (akciósan) 118k az Ipad 2017 az Aqua-ban meg 121k...most mi ez? Aquanál folyamatosan ment fel (úgy emlékszem 108k-n volt 2 napja.
Most akkor az Aqua ettől függetlenül pl nem magyarországra szántat árul?
Mivel MM-ben 10-15 napot írnak kiszállításra máshol kellene néznem ezért keresgetem...
Iponban meg 126k vagyis az MM-es nem akciós ár felett van az ár. Most már nem vágom hogy mi alapján dönthető, hogy "szürkézik"-e a cég vagy sem -
szasanyi
félisten
válasz
Gergőke88 #17784 üzenetére
Ezt meg honnan veszed?
Apple garancia Mo. valamint a MM oldalán is fel van tüntetve, hogy 12 hónap garancia van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Asztalos klub
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Iqos cigaretta
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ford topik
- További aktív témák...
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest