- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Szingapúri tanúsítvány utal a Xiaomi 17T széria nemzetközi érkezésére
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
kentucky
üzenetére
Ha már korlátozva is van a másolás, legalább egy adott appba mappákat másolni (pl zenelejátszóba zenei albumokat könyvtáranként). iTunesban ez képtelenség, de úgy láttam a programok http felületén is. (FTP-t nem mindegyik kínál.) Fájlkezelő FTP-jén feltöltve majd onnan a kézzel megosztásként hozzáadott mappába másolva ment csak.
Ha lementek egy fájlt (pl képmellékletet Gmailben), nem értettem hová teszi, hogy tudom más programból megnyitni.PC-s kliensprogramoknál nem lehet beállítani, hová tegye az adatokat (pl biztonsági mentés), ész nélkül tol bele több gigányi adatot a C:\users\...\appdatába. Volt aminél sikerült meghackelni, volt aminél nem.
Az Ipaden csak egy alap mentést szerettem volna, ehhez képest minden frissen telepített appot és az alá másolt adatokat nyomta fel ész nélkül iCloudba, majd visít, hogy vegyél tárhelyet.
Pozitívumként azt azért elismerem, hogy teljesítményre gyors, az árszinthez képest jól kivitelezett, tartalomfogyasztásra jó, a programkínálat bőséges.
Gyakorló IT-sként azon vettem észre magam, hogy amint PC-hez dugom, két percen belül hangosan anyázok a fent leírtakon. Lehet, hogy bennem van a hiba és az én használati szokásaimhoz nem illik.
Új hozzászólás Aktív témák
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- Borderlands 4
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Motoros topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- További aktív témák...
- iPad 10.Gen Eladó Újszerű!!GARIS!! INGYEN CSOMAGKÜLDÉS!!
- Panasonic FZ-G1-4 6. gen. i5 tablet (Intel i5 6300U 4 X 2400 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD)
- Honor Pad X8a 64GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Eladó Lenovo Yoga Tab 11 (4GB/128GB, 2K kijelző) JBL hangszórókkal, dobozában!
- Eladó N-One NPad Q tablet (12GB RAM, 128GB, Android 13) Tokkal, saját dobozában!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- darkFlash ZR12 Darkstorm
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- AKCIÓ! ASUS H110M i3 6100T 8GB DDR4 250GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Kolink Inspire K2 aRGB 400W
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest