H​ir​de​t​é​s​

2018. január 18., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-01-23 09:15:11

Mobilarena

Huawei P9-P9 Lite OFF topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#5301) Cunaja


Cunaja
(PH! addikt)

Jó reggelt és szép napot Mindenkinek!

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5302) zeon.hu válasza Cunaja (#5301) üzenetére


zeon.hu
(PH! nagyúr)

2-re megyek Debrecenbe, onnan Miskolc, 4-kor kezdődik a ma éjjeli műszak :D

Ha annyi pénzem lenne, amennyit elmotoroztam, akkor... elmotoroznám!

(#5303) sebijani1982 válasza zeon.hu (#5302) üzenetére


sebijani1982
(senior tag)

Kitartást!

"Ob's stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, Der Tag glühend heiß Oder eiskalt die Nacht. Bestaubt sind die Gesichter, Doch froh ist unser Sinn, Ist unser Sinn; Es braust unser Panzer Im Sturmwind dahin."

(#5304) zeon.hu válasza sebijani1982 (#5303) üzenetére


zeon.hu
(PH! nagyúr)

Kösz!

Kedd este 10, Debrecen.
Szerda délután 4, ismét Miskolc.
:DD

[ Szerkesztve ]

Ha annyi pénzem lenne, amennyit elmotoroztam, akkor... elmotoroznám!

(#5305) Cunaja


Cunaja
(PH! addikt)

Jó éjszakát Mindenkinek, aki dolgozik, annak kevés munkát!
Elkészült a Cunaja V7 rom, ami kicsit brutális lett, mert 1-es hangerőn is üvölt a fülemben. Kicsit túlzásba vittem az értékeket, de a Viper 4Auido-val lehet halkítani.
Októberig nem lesz romom, mert minden időmet a családomra, illetve a nyaralásunk előkészítésére kívánom fordítani.
A fórumokon is jóval kevesebbet leszek, mert egy halom megbízást is kaptam.
Ide azért minden nap benézek majd, de még1x nem fogok a fórumok miatt veszekedni anyókával.
A következő vitámnál azonnal kilépnék végleg, ezt nem szeretném.
Köszönöm a megértést!
Jó pihit!

[ Szerkesztve ]

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5306) aprokaroka87 válasza petya220 (#5300) üzenetére


aprokaroka87
(PH! kedvence)

sql lite editorra gondolsz pl droidon?

vagy amit a settings put shell parancsal lehet csinálni?

(#5307) Cunaja


Cunaja
(PH! addikt)

Jó reggelt [Mindenkinek!]
Legyen szép napotok! ;)

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5308) bubus66 válasza Cunaja (#5305) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia Cunaja szép napot neked!

Én meg elkezdek szombaton tanfolyamra járni úgy, én se leszek napközben mert közben meg járok éjszaka szolgálatba, meg járőrözni. Meg bele untam már a sok tudálékosba aki azt sem tudja sokszor mit beszél..

Sziasztok szép napot mindenkinek!

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5309) Cunaja válasza bubus66 (#5308) üzenetére


Cunaja
(PH! addikt)

Bubus, jó tanulást, de a csajszikat ne hanyagold. :Y :R

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5310) bubus66 válasza Cunaja (#5309) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszönöm rendben, meg lesz.

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5311) zeon.hu


zeon.hu
(PH! nagyúr)

Help!

Mi a ... az a csik a képernyő tetején, az értesítési sáv alatt?
Pár napja van ott.

kép link

[ Szerkesztve ]

Ha annyi pénzem lenne, amennyit elmotoroztam, akkor... elmotoroznám!

(#5312) zeon.hu válasza zeon.hu (#5311) üzenetére


zeon.hu
(PH! nagyúr)

Szerk.

A téma lehet a ludas, mert fekvő nézetben is ott van.

Ha annyi pénzem lenne, amennyit elmotoroztam, akkor... elmotoroznám!

(#5313) bubus66


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az Fb találtam olvassátok el igaz kicsit hosszú de minden szava igaz..

“Buta paraszt” (?)

Azt mondod, a paraszt buta, mert nem járt iskolába?

2017. nyara. Állok a hivatalban, előttem egy idős házaspár. Amolyan eres kezű, picit görnyedt, hatvanas pár, szegényes ruhában. A férfi bal kezében a kalapját szorongatja. Hiszen belépett valahová, ott le kell venni, úgy illik.

Elmagyarázná még egyszer, melyik rubrikába mit kell ikszeljek? És hol is írjam alá?

Az ügyintéző cicceg, látványosan unja az életét. Én már rég megtanultam: ha sorban kell állni, akkor sorban állok és igyekszem ezen nem forrongani, mert ha még forronganék is, azzal a sor nem halad jobban, csak én teszem tönkre az idegrendszeremet.

Az idős pár végül elköszön, a kijárat felé igyekszik. Én kerülök sorra. Az ügyintéző azt gondolja, cinkosra lelt bennem.

Buta parasztok, alig értették meg, mi a teendő. – mondja.

Nem szólok semmit, a tekintetem épp elég erős ahhoz, hogy rájöjjön, mégsem én vagyok az ő embere. Lehajtott szemmel “végez velem”.

A napokban olvastam egy elképesztően jó cikket a facebookon és miután elolvastam (aztán elolvastam még egyszer), ez a fenti eset jutott eszembe.

Mutatom nektek, gondolkodjatok el rajta, kérlek:

“Fiam, te azt mondod nekem, hogy” csakis a tanult emberek vitték előre az országunkat? “A tudósok és művészek? /…/ a paraszt buta volt, mert nem járt iskolába?

Akkor beszélgessünk, fiam!

Tudod, az a ‘buta paraszt’ állatot nevelt, tenyésztett és nemesített. Minden hazai tájegységnek megvolt a rá jellemző állatállománya, ami követte a helyi adottságokat, úgymint növényzet, csapadék, talajviszonyok és hőmérséklet. Ez így kimerít vagy kettő egyetemi diplomát! Érdekességként: a magyar tarka szarvasmarhának ötven éve még 12 tájfajtáját tartották nyilván, mára már csak magyar tarkát ismeri a szakirodalom. Tehát amit ez a ‘buta paraszt’ több száz év szorgalmas nemesítő tevékenységével létrehozott, azt a te tanult embered felelőtlen összevissza keresztező tevékenységgel mára teljesen tönkretette!

Az a ‘buta paraszt’ ez mellett gabona és zöldségnövényt, továbbá gyümölcsöt termesztett, nemesített. /…/ ezeket a gyümölcsöket például nem kellett permetezni és jól tárolhatók voltak, míg a mai okos professzorok által újított növények, úgynevezett növényvédelem nélkül nem hoznak termést, mert elviszik a betegségek, továbbá /gyümölcseik/ hűtőház nélkül szinte azonnal tönkremennek. Szóval a ‘buta parasztnak’ itt is kioszthatsz néhány egyetemi diplomát: növénytermesztő, növényorvos, nemesítő, kertész… A hiba csak ott van, hogy nem ismeri a latin nevét.

Ez a ‘buta paraszt’ ezen kívül még gazdálkodni is tudott a terméssel, egyik évről a másikra meg kellett terveznie, hogy a leendő termésből megéljenek. Továbbá tartalékot kellett képeznie. Az állatállomány ellátására is kellett gondolnia és ami a legfontosabb, megfelelő minőségű és mennyiségű vetőmagról kellett gondoskodnia, hogy a jövő évben mindezt újra megtehesse. Nos ezért jár egy közgazdász diploma és egy raktározási, raktárkezelési, logisztikai végzettség is.

De itt még nincs vége, az állatok levágása, feldolgozása, tartósítása és a hús modern eszközök nélküli tárolása, a növények tárolása, feldolgozása, még egy hentes szakmunkás bizonyítványt, további konzervipari ismereteket is feltételez, és legalább egy élelmiszeripari technikusi bizonyítvány kiosztását is megköveteli.

Az állatokkal folyamatosan fellépő betegségeket is gyógyítani kellett valakinek. Egy személyes élmény: kisgyermekként /láttam, hogy/ az egyik tehén benyelt egy almát, ami megakadt a torkán és fuldoklott. Az állatorvos azt tanácsolta, hogy metsszék el a torkát és mérjék ki az állatot, mert menthetetlen. Nos, az egyik öreg tanulatlan ‘buta paraszt’ amikor ezt meghallotta, megfogta a Dr. úr gallérját és kivágta az istállóból, kért egy kicsi kést, benyúlt az állat szájába és szétvágta az almát. Ez a tehén utána még számtalan borjút ellett. Tehát a ‘buta parasztnak’ jár egy állatorvosi diploma is!

De régen csak nagyon indokolt esetben fordult orvoshoz is, ma ilyenkor megyünk kórházba. Mert a kisebb betegségeket odahaza kezelte, otthon szült, a kertben megtermelte /vagy a környéken begyűjtötte/ a gyógynövényeket. Szinte minden faluban volt egy bába, vagy egy javasember, javasasszony, aki gyógyított embert és állatot egyaránt. Tehát jár egy orvosi és egy gyógyszerészi diploma is ennek a ‘buta parasztnak’.

Saját maguk készítették a mosó, mosdó, mosogatószerüket, ruha, fa, falfestékeiket. Talán ez megér egy vegyészmérnöki diplomát? Fiatal házasoknak, ha nem örököltek, pénzük sem volt a mesteremberekre, akkor a rokonság felépített egy házat. Hopp: építészmérnök, kőműves, téglakészítő, (vályogvető) ács, tetőfedő szakmák kerestetnek. Ma, ha valaki megtanulja a vályogvetést és a nádazás mesterségét, akkor művész úrnak szólíttatja magát és mutogatják a TV-ben, mint valami nagy tudású csodabogarat.

Gyermekkoromban nagyanyám felnézett az égre (nem az órájára!), és mondta, mennyi az idő. Régen az öreg paraszt ránézett az égre és mondta: most kell vetni, most aratni, most kaszálni, most haza kell hajtani az állatot, most sietni kell, mert jön az eső, a jég, vagy a hó. Napszaktól függetlenül, arra van észak, arra dél és hogy mennyi az idő. Tehát ennek a ‘buta parasztnak’ jár egy csillagász és egy meteorológus diploma is!

Míg napjainkban magukat művészeknek, celebeknek szólíttató emberek tucatjaival van teli a média, addig ezeket az embereket száz évvel korábban a legutolsó csárdából is elhajtották volna a zenészek, mint csepűrágó, tehetségtelen kontárokat! Ugyanis zeneművészeti főiskola nélkül is csodálatos zenészei voltak a vidéknek, akik nem gőgösen pöffeszkedtek, hanem szolgálták a művészetükkel a népet. Népünk zeneiségét mi sem bizonyítja jobban, mint az a kétszázezer népdal, ami kinyomtatva is megtalálható, az olyan valóban tehetséges és elkötelezett művészeknek köszönhető, mint Kodály Zoltán. De soha ne felejtsük, ezek a remekművek a nép ajkán keletkeztek!

De tudod fiam, ha /a most a tanultak valamelyike/ elvégzi a képzőművészeti főiskolát, és az ott elsajátított tudásával a kétszáz évvel korábban élt, férjhez menni szándékozó tizenhét éves „buta” parasztlány kelengyéjének csupán tizedrészét képes megcsinálni, akkor már művésznek nevezi magát, saját stílusirányzatot indít, a saját kreálmányait a divatbemutatók kifutóira viszi.

Mondd fiam, hol itt az igazság?

Mondd fiam, összeszámoltad, hogy hány diplomát és különböző végzettséget kellene szétosztanod minden egyes ‘buta paraszt’ között, akiket te leszólsz, míg a te tanult, művelt /embered/ csupán egyetlen tudományágban jeleskedik? Feltéve, ha tényleg jeleskedik és nem valami kókler, aki csak azért kapott valami tudományos címet, mert a családba tartozik és összehoztak neki is egyet, mert ugye „ő is megérdemli”.

Tudod fiam, az a ‘buta paraszt’, aki nem járt iskolába, kisgyermekkorától járta az élet iskoláját a nap huszonnégy órájában, és mindent eltanult az öregektől. Így amikor Ő maga is öregember lett, többet tudott, mint száz egyetemi professzor, akik egymásnak jól hangzó titulusokat osztogatnak a felületes tudásukra és lenéznek mindenkit, akiknek nem jutott az ő szedett-vedett címeikből. Mert nem tartoznak az ő köreikbe! Ezek után, ugye elhiszed nekem, hogy a te tanult /embered/, aki a tudását az én ‘buta parasztomtól’ lopta, sok ezerszer többel tartozik az én népemnek, mint amivel bármelyik magyar tartozna neki, vagy neked?”

forrás: Internet azon belül talán az eredeti forrás:
(Fénykép: Fekete István f.b. oldalról.)
Írás: A Táltos oktatja fiát f.b. oldal egyik bejegyzésének részletei alapján.)

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5314) petya220 válasza aprokaroka87 (#5306) üzenetére


petya220
(senior tag)
LOGOUT blog

A logoutomban kiraktam róla több írást is! Arra :D

paypal.me/petya230 Egy sör, és minden oké! Ha nem.. akkor kell még egy! 2017.09.14 "Neked is pörög az agyad a szarokon, amíg a mosoly a szádra kanyarodik."

(#5315) aprokaroka87 válasza petya220 (#5314) üzenetére


aprokaroka87
(PH! kedvence)

Persze, pl azt is ott oldottam meg, hogy ha repülő módba rakom a telefont, ne kapcsolja le a wifit.

De pl a Tasker minden rendszerinditáskor bekapcsolja a haptic feedback-et, mert van hogy elfelejti a rendszer

(#5316) aprokaroka87 válasza zeon.hu (#5312) üzenetére


aprokaroka87
(PH! kedvence)

Hát itt a Gravityboxban van egy olyan lehetőség hogy az akkumlátor szintjét kitudja úgy rakni.

Lehet nállad is valami olyan feature van

(#5317) bubus66


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked!

Sziasztok Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5318) Cunaja válasza bubus66 (#5317) üzenetére


Cunaja
(PH! addikt)

Jó reggelt Bubus és Mindenki!
Szép napot Nektek!

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5319) bubus66 válasza Cunaja (#5318) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia Cunaja szép napot neked!

Most ébredtem fel

Sziasztok szép napot mindenkinek!

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5320) Cunaja válasza bubus66 (#5319) üzenetére


Cunaja
(PH! addikt)

Jó reggelt Bubus, jók a csajszik!
Szép napot Mindenkinek!
Totál elfoglalt vagyok, mert a fiam elköltözött és gyorsan vennem kell egy TV-t, ami már meg van, csak érte kell menni, meg egy PC-t a lányomnak.
Közben az utazást is intézzük, utaljuk az előleget, azaz szaladgálunk egész nap.

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5321) bubus66 válasza Cunaja (#5320) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Akkor el vagy kapva most.

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5322) Cunaja


Cunaja
(PH! addikt)

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
Esik az eső, csiripelnek a madarak, ez nem normális.
Hónak kellene lenni és a varjaknak hangoskodni.
Megjegyzem a hőmérséklet se normális, +6 fok van.
Ha nem lesz legalább 2 hétig -10, akkor nyáron szenvedni fogunk a bogaraktól. A drágulást, hogy minden kifagy, azt már úgysem tudjuk elkerülni, :W de legalább a bogaraktól ne szenvedjünk már.

[ Szerkesztve ]

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5323) bubus66 válasza Cunaja (#5322) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked!

Hát igen legalább -10 foknak kellene lenni. Nálunk nem esik az eső még egyenlőre.

Sziasztok Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5324) Cunaja válasza bubus66 (#5323) üzenetére


Cunaja
(PH! addikt)

:Y :C
Látom beindult az FF mizériája a P10-nél. ;]
Miért türelmetlenek az emberek?
A frissítés akkor is jön ha nem várjuk, csak idő kell hozzá. Ha késik, akkor meg csak idegeskednek rajta.
Szerintem valami adrenalin bomba, ha frissíthetnek.
Amikor meg a frissítés miatt nincs sim kezelés, mint a P9-nél, akkor meg vakarják a fejüket. Sokkal jobb szerintem, hogy nem a Magyarországon forgalmazott készülékekre jön ki a frissítés egyből, mert így kissebb az esélye egy rossz frissítésnek.
Más gyártónál is előfordult, hogy egy frissítés után tömegesen szervizbe kerültek a telefonok.

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5325) bubus66 válasza Cunaja (#5324) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja igen olvastam én is.Sőt van egy trükk az FF és nem osztottam meg velük

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5326) bubus66 válasza Cunaja (#5324) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Az a pető bá' (na inkább nem módok semmit a VIP tagságról, meg látszik pénzért lehet megvenni és nem tudásért lehet meg kapni) azt írja, hogy semmi változás nem jött a frissítéssel akkor ez mi...

[ Szerkesztve ]

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5327) bubus66 válasza bubus66 (#5326) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Ja még a VolTet is tesztelni akarja de nem aggódik a frissítés miatt.

[ Szerkesztve ]

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5329) bubus66


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia Cunaja szép napot neked!

Sziasztok szép napot mindenkinek!

Bírom az ilyen madarint tesztelje más

[ Szerkesztve ]

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5330) Cunaja válasza bubus66 (#5329) üzenetére


Cunaja
(PH! addikt)

Szia Bubus szép estét neked és Mindenkinek!
Megyek melóba, most nem tudom meglesni a csajszikat, mert tömve a villamos.
Kedvenc villamosom a Combino, mindjárt lefagyok rajta. :W
Amúgy meg valahol a biztonságra megy a user, mert nem mindenki bátor.
Most egy időre én is elfelejtem a frissítési mizériát, de kikapcsolni nem lehet, mert ha nem figyeltem volna, most 2 tégla is lenne a P9-nél.

Szerk. Látom a user válaszolt elég furcsa stílusban. Szerintem a P10-már nem normális dolog, ami ott folyik.
A Rollback romot meg hiába erőlteted nekik, azt hiszik azt sem tudod miket beszélsz. :W Majd ha a rossz Oreo-ról rollback nélkül megy vissza FF-el, lesz egy világító téglája és jónapot.

[ Szerkesztve ]

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5331) bubus66 válasza Cunaja (#5330) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia Jó munkát én si megyek 21.30-ra

Hát azért írtam nekik de akkor ne ajánljon semmit ha nem meri fel tenni

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5332) bubus66 válasza Cunaja (#5330) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Tényleg igazad volt, halvány lila fingjuk nincs mi az a RollBack mert van egy 7.0 visszaállítása azt hiszi RollBack. pedig nem az csak kisebb buildra lehet vele visszaállni a 7.0 alatt

[ Szerkesztve ]

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5333) Cunaja


Cunaja
(PH! addikt)

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
Az idő pocsék, gyalogos megúszta, mert ha nem a felező vonalon autókázom, már nem biztos, hogy élne. :W
Kint az országúton tök feketében gyalogol. Persze még nem is a forgalommal szemben, kemény szakadó hóban.
Akkor láttam meg, mikor tőlem 50 méterre volt. Kb. 30-al biztos telibe csaptam volna. 70-nel mentem, mert többel nem lehetett.
Bubus: Szerintem hagyd rájuk, van egy illető a fórumon, aki kezeli az összefoglalót, ő majd beteszi oda.
A végén egy okoskodó user leszel, mert elég faramuci néhány user ott.
1-hónap és itt az Oreo OTA frissítés, majd akkor születnek a téglák. DC-phönix és 15 credit, ha neked nem hisznek.
Verzión belül mászkálhatnak ide-oda, de fő verzió visszafelé köztes rommal, azaz Rollback.

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5334) bubus66 válasza Cunaja (#5333) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked!

Hát igen hagyni is fogom ezért van az a 201 egyes ami a 7.0 belül enged ugrálni.. Aztán majd meglátjuk mennyi tégla lesz.. Neked Jó pihenést nekem meg 7.00.kor kezdődik a járőr szolgálat.

Sziasztok Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5335) Cunaja válasza bubus66 (#5334) üzenetére


Cunaja
(PH! addikt)

Mindig csak lesek, milyen csajszikat veszel elő. :Y :C :R
Most pucoltam le a kocsit itthon, 5cm hó. Jó 20 percembe telt. Persze újból olyan lesz, mert szakad a hó, de legalább nem lesz olyan sok rajta.
Nyugis napot neked!
Mentem csicsikálni, majd 16 után leszek.

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5336) bubus66 válasza Cunaja (#5335) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Köszi nálunk nem esik a hó még de szerintem fog.

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5337) bubus66 válasza Cunaja (#5335) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szerintem kezdődik a tégla gyártás...

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5338) Cunaja válasza bubus66 (#5337) üzenetére


Cunaja
(PH! addikt)

:DD :DD :DD :Y
Királyság, egyiknek sem fogok segíteni, aki így felrakja a Főverzió frissítést. Vajon miért nincs vége rendesen a videónak? Miért kell egy főverzió váltás miatt BL-t nyitni és a garanciát bukni véglegesen? Ugyanis főverzió váltásnál az összes partició formázásra kerül, azaz nem lesz visszaút és ami bezárja a BL-t nyom nélkül.
Hajrá bátor userek, de már most el lehet búcsúzni a telefontól.
Ugye, a jó öreg Rollback!!!

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5339) bubus66 válasza Cunaja (#5338) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Igen ezt még be rakom neki, igen a jó öreg RollBack csodákra volt képes..

Azt ki is fogom írni, hogy aki ilyen mokolásal teszi fel ne is keressen mert nem fogok segíteni neki.

[ Szerkesztve ]

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5340) bubus66


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Cunaja milyen büszkén mondja a glehel

Nekem nem az a lényeg, hogy januári legyen a biztonsági frissítés, hanem az, hogy egy 150 000 Ft készüléknek legyen garanciája. Azt hitte most nagyot mondott de szerintem Ő lesz az első Tégla gyártó kisiparos...

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5341) Cunaja válasza bubus66 (#5340) üzenetére


Cunaja
(PH! addikt)

Büszke nyitott BL-nél, mikor majd kell, akkor relocked lesz és nem locked. :)

[ Szerkesztve ]

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5342) bubus66 válasza Cunaja (#5341) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Azt nem tudom, hogy nyitott-e a bl neki de a garancia az nuku

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5343) bubus66


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked!

Sziasztok Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5344) Cunaja válasza bubus66 (#5343) üzenetére


Cunaja
(PH! addikt)

Jó reggelt Bubus, szép napot Mindenkinek!
Kicsit késtem a válasszal, de tegnap zsúfolt napom volt.
Képzeljétek, egy sima külföldi utalás miatt, másfél órát voltunk a bankban.
Meglehetett volna csinálni otthonról is a SEPA utalást, de a nagy összeg miatt nem akartunk kozkáztatni.
Utána, ide-oda rohangálás és vásárlás. Estére azt sem tudtam, hogy mi a nevem.
Ma meg meló van, de ha lesz időm, leszek. :)

[ Szerkesztve ]

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5345) bubus66 válasza Cunaja (#5344) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked!

Sziasztok Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5346) bubus66


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Cunaja halottál már ilyet A szerviz fel teszi a legújabb firmwaret és a régebbi buildet mutatja?

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5347) Cunaja


Cunaja
(PH! addikt)

Jó reggelt Mindenkinek!
Bubus, már nem lepődök meg semmin. :Y :W

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5348) bubus66 válasza Cunaja (#5347) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia Cunaja Jó reggelt szép napot neked!

Megyek majd aludni mert az éjszaka szolgáltam.

Sziasztok Jó reggelt, szép napot mindenkinek!

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5349) ANDROID???


ANDROID???
(PH! addikt)

Sziasztok!

Ez qrv. Jó :K
Most a H8 topik kezdte a rinyálást valóban 1000-el, totál logikátlan a vergődésük, de mit lehet csinálni velük semmit. Építő jellegű hsz lehetetlen, mert max a port kavarja fel. Sebaj a telefont csak frissítsék, ha nem csinálnak FR-t és hibát nyom a tel. Vigyék csak garba a csoda telemixhez börsre. :K

(#5350) Cunaja válasza ANDROID??? (#5349) üzenetére


Cunaja
(PH! addikt)

Látom tetszett. Gyorsan reagáltam, mielőtt teleszemetelik a fórumot ezzel a témával. A Topikgazda feladata a kordában tartás is. :)
Kamu az egész, csak üzlet!

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5351) Cunaja


Cunaja
(PH! addikt)

Lassan a Huawei fórumok olyanok lesznek, hogy érdemesebb read only-ba váltani. Mindenhol a frissítések a téma, ez nem is lenne gond, mert a telefonok topikja. Az viszont, hogy ilyen görcsösen foglalkoznak vele, engem már idegesít.
Kérdem én, aki az én romomat használja, az miért nem siránkozik? Meghozott egy döntést, hogy a garancia sem érdekli, de nem is siránkozik fél percenként.
Akinek nem tetszik a készülék szoftvere az vigye szervizbe, ott csapjon az asztalra, de ne siránkozzon már fél percenként.
A másik lehetőség, hardverapro és adja el, vegyen mást!

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

(#5352) bubus66 válasza Cunaja (#5351) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Szia engem is bosszant de mostantól nem foglalkozok vele.

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5353) bubus66 válasza Cunaja (#5351) üzenetére


bubus66
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Nem írom le neki nem ártana egy FR csinálni egyszerűbb rinyálni mint meg csinálni az FR és akkor biztos, hogy jó lesz minden

Ubi dolor ibi vigiles (Ahol a fájdalom ott segítség) A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind hallottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért. https://androware.hu Huawei P10

(#5354) ANDROID??? válasza bubus66 (#5353) üzenetére


ANDROID???
(PH! addikt)

Nem akarok másokat idézni, nehogy rinya legyen, de így ugye vissza lehet olvasni, hogy másnak sem megy az FR csak a hiszti..

:C megmondtad a tutit :K

[ Szerkesztve ]

(#5355) aprokaroka87


aprokaroka87
(PH! kedvence)

Amúgy kötelező FR után 1 nap alatt viszarakni a dolgokat? :D

(#5356) Sanki válasza ANDROID??? (#5349) üzenetére


Sanki
(PH! addikt)

Ja, ne is mond.. Kicsit felhúzták magukat, korában már én is írtam nekik a frissítésekkel kapcsolatban.

Képeim: https://www.flickr.com/photos/150171133@N05/

(#5357) Sanki válasza Cunaja (#5350) üzenetére


Sanki
(PH! addikt)

Én még csak most tudtam elolvasni, teljesen jogos az írásod. :R

Képeim: https://www.flickr.com/photos/150171133@N05/

(#5358) ANDROID???


ANDROID???
(PH! addikt)

Gyanítom Ti is kaptatok emailt..

Tisztelt Huawei-ügyfelünk!

A Huawei vállalatcsoporton belüli szervezeti változások miatt a Huawei Mobile Services – korábbi nevén a felhőszolgáltatások – felhasználói szerződései átkerülnek a Huawei Technologies Deutschland GmbH vállalattól az Aspiegel Limited, a Huawei írországi leányvállalatának tulajdonába. Ez a következőket érinti: Huawei-azonosító, Cloud, HiGame és a Témák.

Az Aspiegel Limited a Huawei Consumer Business Group Kínán kívüli, digitális tartalmak és fogyasztói mobilszolgáltatások kezeléséért és összehangolásáért felelős globális központja. A módosítást követően a felhasználói szerződés Ön és az Aspiegel között fog fennállni.

A módosítás nem foglalja magában az adatok rendszerek vagy országok közötti tényleges áttelepítését. Az adatait továbbra is a németországi adatközpontok fogják tárolni, ugyanazzal a magas szintű védelemmel. A mobilszolgáltatásokkal kapcsolatban feldolgozott személyes adatok új adatkezelője az Aspiegel lesz.

A Huawei komolyan veszi a fogyasztóvédelemmel és adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségvállalásait és kötelezettségeit, és ez a módosítás semmilyen módon nem fogja korlátozni a jogait.

A módosítás 2018. február 23-án lép életbe. Ha nem kívánja fenntartani a szerződést az Aspiegel vállalattal, lehetősége van elállni attól. Ezt úgy teheti meg, ha a módosítás életbe lépése előtt törli a Huawei-azonosítójához tartozó fiókot.

Elállás esetén a Huawei-azonosító, a HiGame, a Témák és a Huawei Mobile Cloud adatait, például a felhőbe szinkronizált és mentett fényképeket, névjegyzékeket és fájlokat töröljük, és akkor sem lehet őket visszaállítani, ha létrehoz egy új Huawei-azonosítót. Ezenkívül nem fogja tudni használni a mobilszolgáltatásainkat, amíg létre nem hoz egy új Huawei-azonosítót.

Ha további információkat szeretne megtudni az átvitelről és az elállásról, látogasson el a weboldalunkra: https://consumer.huawei.com/minisite/legal/aspiegel/announcement.htm.

Üdvözlettel:

Huawei Technologies Deutschland GmbH

(#5359) Sanki válasza ANDROID??? (#5358) üzenetére


Sanki
(PH! addikt)

Yep, most jött.

Képeim: https://www.flickr.com/photos/150171133@N05/

(#5360) Cunaja


Cunaja
(PH! addikt)

Jó reggelt, szép napot Mindenkinek!
Megyek aludni, ma csak este leszek, mert délután dolog van.

华为ROM专家 ---Romjaimmal kapcsolatban a privátban feltett kérdésekre nem válaszolok. Arra ott a topik!!---

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.