- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Próbálgatom az új 8-at, de az iOS fájlkezelését továbbra sem értem. Próbáltam iTunes-t, 3utoolst, de egyik se áll kézre. Nem bírom megérteni, hogyan enged pl 3UT olyan helyekre másolni (pl "general_storage") amit aztán a készülékről nem látható. Nincs olyan része a belső tárhelynek ami elérhető PC és az Ipad felől is?
Esetleg valami más PC-s program ami tud mondjuk mappákat is felmásolni az egyes programokhoz, nemcsak fájlokat mint az Itunes?lletve a másik problémám hogy a készülékre kellene egy olyan file manager, amiről elérem a Raspberry Pi-m SMB megosztását és a cloud drivejaimat, szabadon másolgatva ide-oda a tablet-felhő és a tablet-pi vonalon. Egy fizetős produktomot találtam, de demo-ban nem sok mindent enged próbálgatni.
Bocsánat ha nagyon láma amit kérdezek, de én PC és Droid vonalon máshoz voltam szokva eddig.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4434
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Esetleg valami más PC-s program ami tud mondjuk mappákat is felmásolni az egyes programokhoz, nemcsak fájlokat mint az Itunes?