- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Renderképek a Z Fold8 friss specifikációja mellé
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebgutkopf
őstag
-
bollokcs80
Korrektor
válasz
FerencF
üzenetére
Minden vélemény számít.
Épp ezt szeretném én is csinálni, ha kiszabadulok a home office-ból és találok 1-1 olyan példányt MM-ben kirakva, amit nem lockolt le szórakozásból valami hülyegyerek. 
Korábbi iPad/iPhone próbálkozásaim során nekem meg pont attől ment fel a vérnyomásom, hogy nem bírtam megérteni az i(Pad)OS bizonyos logikáit, amit fentebb is írtam. Az Andorid se hibátlan, de annak a hülyeségeit valahogy jobban viselem - nem vagyunk egyformák.
Billentyűzeteket próbálgattál? Ha igen, neked milyen van és hogy vált be?
#32611 Divinity: Neked is köszi, amit írsz, az alapján picit a Samu felé billenne a mérleg nyelve.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air 2 64 GB csodaszép állapotban (hibátlan), dobozával, fehér-arany
- UTOLSÓ ÁR! Ipad 8 gen 128 GB gyönyörű állapotban, Tactical erős tokkal, fóliával, dobozzal, 10,2"
- ÚJ Bontatlan Samsung Galaxy Tab A11+ 11" Wi-Fi 128GB & 256GB Gray ! 1ÉV Samsung Jótállás
- KIEMELT AKCIÓ: kitűnő állapotban lévő Apple iPad Pro Tablet 12.9" 128 GB szuper áron eladó !!! (2)
- Ipad 11 pro M1 128GB + Logitech combo touch + Tomtoc hard case + apple pencil 2
- Nemzetközi csomagküldés olcsón EU akár 2800 Ft-tól CsomagExpress
- White STRIX Gaming PC! 7800X3D / RTX 4080 Super / 48GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000W Gold! BeszámítOK!
- LG 32GS75QX-B - 32" IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync Premium - NVIDIA G-Sync - sRGB 99%
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Épp ezt szeretném én is csinálni, ha kiszabadulok a home office-ból és találok 1-1 olyan példányt MM-ben kirakva, amit nem lockolt le szórakozásból valami hülyegyerek.