- Milyen okostelefont vegyek?
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bollokcs80
üzenetére
Hát más szemléletmódot kíván az biztos. Egyébként megértelek, nekem is nehéz volt megszoknom. Zene ügyben mondjuk átálltam a streamszolgáltatókra. Nem gyűjtögeket, másolgatok zenéket. Túl kényelmes vagyok hozzá. De megértem, ha valaki ragaszkodik hozzá. Gépre soha nem dugtam, onedrive-olok, ott meg van könyvtárstruktúra. De ha lementek valamit a háttértárra, akkor ott csinálhatok hozzá könyvtárakat.
Két apróság.
"Ha lementek egy fájlt (pl képmellékletet Gmailben), nem értettem hová teszi, hogy tudom más programból megnyitni."
Ezt nem teljesen értem. Ott van az a megosztás ikon a felfelé nyillal, aztán Mentés a Fájlokba menüpont. Még mappát is csinálhatsz.
"minden frissen telepített appot és az alá másolt adatokat nyomta fel ész nélkül iCloudba"
Az iCloudnak be lehet állítani, hogy miket mentsen, melyik alkalmazások használják. De szeritem ezt te is megtaláltad. Vagy félreértek valamit?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Tab 11 4/128 YT-J706X LTE STORM GRAY
- BRUTÁL ÁR / SZÉP ÁLLAPOT- Apple iPad 8.Gen WIFI 32GB
- Garanciás Apple iPad Air (2025)gen7 11" M3 Wi-Fi + Cellular (E-SIM)128GB + UAG tok,13 CIKLUS,100% ak
- Bontatlan Apple iPad 11 2025 csak Wifi-s 2 év One-os garanciával
- Apple iPad 11, Silver, új , makulátlan,128Gb, Wifi, 100% akku, tokkal + Pencil
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Transcend 512GB M.2 SSD // 100% // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 13 128 GB Midnight 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest