- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Yettel topik
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyberbeni
addikt
válasz
koxkids #27518 üzenetére
Max olyan helyről hallhattad, ahol találgattak. Tényleg kétesélyes, de valószínűleg megkapja a 14-et. Plusz ebben a témában nincs is olyan ember, aki hivatásos találgatónak számítana, tehát erről 90%+-os infót tényleg csak akkor lehet mondani, amikor már biztosra tudható.
De venni tényleg nem ajánlott, iPad 6 (2018), ami most olcsó tabletnek a legjobban megéri szerintem.
-
törölt tag
-
zaskar
senior tag
válasz
koxkids #25520 üzenetére
Nekem az SD kártya olvasós verzió van. Eddig csak arra használtam, amire eredetileg gyártották, SD kártyáról másoltam át fotókat. Tegnap kipróbáltam az új iPadOS-el, mindenféle fájl volt a kártyán, zene, pdf, excel, word, video - simán olvassa, lejátssza mindet, másolhatók a gépre (iPad Pro 10.5). Tehát pendrive-ot nagy valószínűséggel az is kezel, amit linkeltél, egyéb külső eszközöket viszont nem tudom. Az enyém ez:
Link -
válasz
koxkids #25458 üzenetére
Hát most ezt nem értem , hogyan jön ide az Air
CPU & IGP terén lesz ugrás a fentebb említett 10.5 Prohoz viszonyítva . De itt ki is merül.
Viszont nem lesz
120-Hz kijelző, mínusz 1GB memória, kisebb felbontású kamera, kettővel kevesebb hangszórók stb.Talán a támogatás az elsődleges szempont hosszabb távon?
-
válasz
koxkids #25435 üzenetére
4-5 év múlva számos frissítés fog még érkezni , az már más kérdés hogy milyen erőforrásokat fog felemészteni. Továbbra is képes leszel majd videó vágásra , rendelésre , stb. Sajnos nem lehet előre tudni.
De én is azt mondom ahogyan fentebb is írták hogy még bőven ajánlott.
Főleg hogy a rajz és a ceruza kezelés esetében még jobban jön a 120-Hz. -
Ádám16
addikt
válasz
koxkids #25433 üzenetére
Simán ki.
A10-zel ad ki az Apple új tabletet, az is ki fogja húzni 3 évig még.
Attól függ, mik az igények. Én egy 2017-es sima iPadet használok, amire szükségem van, tökéletesen megoldja, pedig nem mai vas.
Így, hogy lett iPadOS, szerintem számos új funkcióval fog bővülni a jövőben a termekvonal, kérdés, mennyire lesznek eroforrasigenyesek, és emellett te miket szeretnél használni belőlük.
Filmre, böngészésre, kis játékra bőven elég lesz még a 2017Pro -
-
-
-
Jano_023
őstag
válasz
koxkids #24250 üzenetére
Persze. A sebesség a processzornak és a kijelzőnek köszönhetően nagyon durva. A hangzás a 4 hangszórótol sokkal jobb. Szerintem minden szempontból jobb készülék és észrevehető a külömbség. Szerintem a következő 3-4 évre jó lesz páromnak. Ha esetleg valami speciális dologra vagy kíváncsi szólj.
-
-
vadászcsiga
félisten
válasz
koxkids #20230 üzenetére
Adobe Photoshop Express
iPadre felmásolt raw képfájlt az is marad utána? IOS nem alakítja át jpg-vé? -
válasz
koxkids #18611 üzenetére
Hát nem javult meg az iTunes-os visszaállítás után sem..
Felvettem nektek videóra, hátha láttatok már ilyet.
De megesik az az eset ha, ha jobb oldalt van 2 alkalmazás ikon, bejön mellé egy harmadik ha leteszem a dockra, majd egyszerre ki is megy jobbra. 3 alkalmazásnak el kell ott férni, nem?Bárkinek bármi javaslat?
Utolsó esélyem az új iPad-ként való visszaállítás.. -
-
Süvi
őstag
válasz
koxkids #10445 üzenetére
Ilyet használunk., jegyzetelésre szépen lehet vele írni. Rajzolni nem nagyon szoktam, csak ábrákat, de grafikát nem.
Van a mini is , de nekem nagy a kezem.Jaj nem is Penultimatet használom
Notability. Szerintem a legjobb app, kb. 5-6 ot próbáltam (path input, Note ledge, penultimata, Evernote, Likvid text)(Papert meg fogom nézni)
Ami a Notabilitben a legjobb: rá lehet tenyerelni, meg lehet támasztani a kiejlzőt a kezeddel. Nem 100%-os, de kb. 1 órás jegyzetelés alatt max kétszer téveszt.
-
-
agabe
addikt
válasz
koxkids #9800 üzenetére
Ahhoz kepest nem tokeletes mint amilyen lehetne kiindulva abbol amit korabban tapasztaltunk jobban optimalizalt sw verziokon, de sajnos androidos tabletek hasznalati elmenyen (azert sajnos, mert ha az jobb lenne azt hasznalnam, de nem) osszessegeben meg igy is tultesz (nexus 9 az egyik legjobb androidon, de azzal is vannak bajok a 6.0-as MM-el is).
Talan ugy mondanam air2 -on a tokeletlenseg nem annyira zavaro, hogy idegesitsen es sokan eszre sem veszik (van akinek sima air-en is teljesen jonak tunik), csak tudjuk lehetne jobb is.
Remeljuk, hogy 9.3, vagy 9.4-es sw verzio visszahozza a makulatlan hasznalati elmenyt es akkor megint nem lesz mibe belekotni, de ez a jovo evben derulhet csak ki.Ketablakos mod valoban csak 9-es verziotol van, de amennyire vartam ahhoz kepest en pl. szinte egyaltalan nem hasznalom. Ugy tunik az igazan az ipad pro merete optimalis erre, de van olyan app amibol ketto egymas mellett is jol megfer air2-on is, csak kozel sem minden...egyszeruen sok mindenhez nem kenylemes ez a kijelzomeret ket alkalmazas egymas melletti futtatasakor.
Ellenpelda is van (pl. bongeszo mellet egy szamologep vagy messenger azert hasznalhato, de a weboldalba mar erdemes belenagyitani kozben), de ne szamits egy asztali gep vagy laptop tobb ablakos elmenyre. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Xiaomi Redmi Pad SE Mint Green (8GB/256GB) ÚJ!
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest