- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz
pescara #42765 üzenetére
Az eredeti kérdés alapján a kérdező táblagéppel kíván navigálni.
Szerintem erre a célra mindenképp alkalmasabb egy olyan eszköz, amely rendelkezik az ehhez szükséges alap adottságokkal.
Alkalmanként talán megoldás lehet egy közbeiktatott elem, de napi szinten annyi kellemetlenség történhet, hogy nem éri meg a kockázatot.
Sőt, valószínűleg egy direkt erre a célra kifejlesztett berendezést alkalmaznék a járműben. -
kchris78
veterán
válasz
pescara #42763 üzenetére
részben a GPS miatt, részben meg amiatt mert oké hogy mindenhol is van wifi de sokszor ha nem privát helyen van macera a wifi jelszó beszerzése, de inkább a sebesség bizonytalansága. A mobilon meg elég nagy energiát igényel a hotspot mód működtetése. Persze emiatt költséges egy külön adat kártyát fenntartani de létezhet praktikus megoldás pl MultiSIM telekomon.
-
sebgutkopf
őstag
válasz
pescara #19380 üzenetére
Ti mit csináltok az ipad-ekkel, hogy állandóan leesik meg horpad? Lehet a Nyugat Európai piacra gyártott modellek erősebbek?
Viccet félre téve mindenki úgy használja és védi ahogyan akarja.
A védelem témában: Van az ipad prohoz egy smart cover-em és van egy klaviatúrás logitech case-em is, nincs rajta fólia. Az a tapasztalatom, hogy akkor van a legjobb felhasználói élményem, amikor nincsen rajta semmi, hanem érzem a kezemben a valódi minőségi anyagot, a vékony készüléket. Még akkor is, amikor a pencillel írok. A smart cover-t akkor használom, ha megbeszélésre, vagy tárgyalásra megyek és akkor az szépen megtámasztja a készüléket, tehát nem kell kézben fogni, illetve asztalra rakva, akkor pont védi a hátulját. A billentyűs case ugyan nagyon praktikus, amikor gépelni kell, de a vastagsága és súlya miatt igazából nem szeretem rajta tartani, csak akkor rakom bele, ha tudom sokat kell majd írnom vele.
Lényegében az ideje 80%-át meztelen tölti, nincsen rajta se egy karc, se horpadás, igaz leejtve se volt még sose, és focizni se szoktam vele.Ezek alapján nekem az a verdikt, hogy pusztán a használattól az ipad pro nem lesz leharcolt kinézetű, karcos stb... De tény inkább védjétek mint egy kellemetlen baleset legyen.
-
-
Ragnar95
félisten
válasz
pescara #19158 üzenetére
Ha ért a készülékhez a tolvaj/akinek eladja, alaplapcserével teszik újra használhatóvá, mivel amúgy az iCloud lock miatt tégla lesz a készülék. Wifis iPad esetén sajna az is nehezítő körülmény, hogyha be is kapcsolja a tolvaj, nem tud wifire csatlakozni jelkód hiányában, innentől pedig a Find my iPad se fog tudni működni.
-
Treff
aktív tag
válasz
pescara #19139 üzenetére
Értem én, de azért ez nagyon ráz. Van egy kínai gyártmányú - mégis hol máshol készülne
- fém vázas álló lámpánk, na az ráz ennyire hozzáérve, mint a betyárk*rvaélet!
Ha nagyon figyelem, hangyafasznyit a mini is képes "rázni", de azt tényleg nagyon-nagyon figyelni kell. Ez az új ipad rendesen elzsibbasztja az ujjbegyemet, annyira vezeti az áramot.
Rendesen kellemetlen és zavaró!
(Ellenőrizni egyébként úgy tudjátok a rázást, hogy töltés közben asztalra/székre/ágyra lehelyezett állapotban kell finoman hozzáérni az ipad hátlap részhez. Kijelzőre fordított állapotban még könnyebb a kísérletet elvégezni.Ne legyen a kezetekben, mert akkor leföldelitek!)
-
Ragnar95
félisten
-
válasz
pescara #18960 üzenetére
Egyetértek. Az első iPadommal (1-es) hosszas használatot követően most a 2 és fél éves gyerekem játszik.
El lehet képzelni az igénybevételt. Továbbra is karcmentes. Mondjuk a sima 2017-esre vennék valamit, annyira rossz a képernyője, mert nagyon tükröződik, de csak azért.
-
Ragnar95
félisten
-
zolikaDB
veterán
-
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
pescara #10129 üzenetére
Bár nem teljesen értem, mit akarsz a Dropboxon frissíteni, de direktben a Dropbox appban nem tudsz fájlt szerkeszteni, ha erre irányult a kérdésed. Viszont ha megnyitod a Dropbox appból másik appban a fájlt, ott szerkeszted, majd visszarakod a fájlt a Dropboxba, akkor működik a szerkesztés is.
-
istvan170
aktív tag
válasz
pescara #9891 üzenetére
Semmiképp. Igazából akinek Air van, nem érdemes cserélnie. Aki most vesz, annak kell elgondolkodni, hogy a kettessel jobban jár. Mondjuk én annak idején az egyest nem vettem meg, Sony Z2 tabot választottam helyette. Még az Air2 mellé is oda lehet tenni. Sokmindenben jobb, sokmindenben pedig nem. A Z2, Air2 duóból nagyon pöpec gép lenne.
-
joey04
titán
-
joey04
titán
válasz
pescara #9883 üzenetére
Nekem nagyon. Ugyanis ahhoz lusta vagyok, hogy kóddal vagy androidon mintával védjem le a telefont, így ez az egyetlen lehetőség jelenleg ami életképes a számomra. Igen, a lustaság miatt van ez, nem tagadom. De nagyon pontosan és gyorsan működik, megfelelő védelmet biztosít. A mobileszközök piacán az ujjlenyomat-olvasó megjelenése és elterjedése a legnagyobb pozitívum számomra az elmúlt pár évben.
9885: nem, de ebben az esetben hatalmas különbség van minden szempontból az Air és az Air 2 között. Egyedüli negatívum a minimálisan gyengébb akksi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nintendo 3DS és DS topic
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest