Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
szezso15 #8634 üzenetére
Akkor úgy tűnik nem csak Air-en problémás a dolog...megnyugodtam. Nálam volt már messenger alzal teljes fagyás, illetve szaggat nekem is. Vicc így kiadni valamit, sokan mondják hogy beta 5-ben nem volt jelen. Remélhetőleg 9.1-ben kavítva lesz, legalábbis illene, de az is kitudja mikor jön..
Nálam is engedi végre a linkelést sima Air-en.
[ Szerkesztve ]
-
-
Mister_X
nagyúr
válasz
szezso15 #7301 üzenetére
Annyira nem feltétlenül használható jegyzetelésre, bár rutin kérdése. Nekem egy év alatt fura volt, hogy vaktában kell gépelnem rajta és bár hibát nem nagyon vétettem (ami rendszeres volt, az L/K elcsúszás), mindig bennem volt valami fura érzés, hogy mellégépelek és lenéztem a tabletre. Egy fizikai billentyűzettel rendelkező Windowsos tablet ebből a szempontból szerintem kényelmsebb, és jelenleg nekem is jobb lenne egy olyan.
-
válasz
szezso15 #6889 üzenetére
Én OfficeSuite-ot használok néha, teljesen rendben van. Kicsit húzós az ára, de sokszor van akcióban (ha jól emlékszem, én még ingyenesen szereztem be), szóval ne rettentsen el az árcédula.
A BT-s billentyűzetek közül az eredeti a legjobb, de van sok billentyűzetes tok is, amelyeken magyar nyelvű ékezetek is vannak. Ezeket nem próbáltam, de jókat olvastam róluk. Az áruk persze húzós, 20 ezer forint alatt nem jössz ki belőlük (és akkor még szerencséd volt). Ha nyitott vagy a használt dolgok felé, akkor ajánlom, hogy nézz szét a Hardveraprón. 15 ezer forint környékén lehet hibátlan Apple billentyűzetet kapni.
Azt mellékesen jegyzem csak meg, hogyha nem szempont az egykezes/levegőben való használat, és tényleg csak jegyzetelni (plusz hasonló kaliberű dolgokat) szeretnél csinálni, akkor nem zárnék ki egy használt MacBookot sem. Olcsóbban kijönnél, mint az Air 2-vel, és mégiscsak "natívan" tudnál gépelni/netezni rajta. Szeretem nagyon az iOS-t, de az OSX alkalmasabb az ilyen feladatokra. Persze ettől függetlenül neked megfelelőbb lehet egy Air 2.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS notebook topic
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vírusirtó topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPad 6 (2018) 32GB WIFI 95% aksi
- Ipad Pro 11 2024 Wifi+Cellular
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Panasonic Toughbook CF-20- Ütésálló tablet / laptop - levehető billentyűzettel
- Bomba ár! HP X2 210 G2 Tab - Intel Quad Z8350 I 2-4GB I 32-64SSD I 10,1" TOUCH I Cam I W10 I Gar