- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
válasz
Csabee. #26405 üzenetére
Én arról váltottam, kényelmi funkció miatt . Nem akartam plusz tápot használni egy külső eszköz racsatlakoztatasa végett. Csak így cserélni kellett a ceruzát és a tokot is. Nekem ez így plusz 90 ezer Ft-ot jelentett amit szerintem nem ért meg, de ugyanúgy szeretem használni továbbra is
. Cserébe 3-4 évig biztosan elfutkoraszik a ketyere.
szerintem a régebbi home gombos dizájn szebb mint ez a teljes keretes.
-
kchris78
veterán
válasz
Csabee. #25153 üzenetére
Igen érdekesség képpen érdekelt már mert alapvetően a noway volt ezekre az appokra ill támogatásra. Mondjuk én is leléptem arról a vonalról hogy új eszközöket vegyek (pl ipad pro2018-9... újonnan), de a támogatásból nem akarok kiesni semmiféleképp se.. Kivancsi is leszek hogy pl van a 2018 sima ipad ami 2GB RAM, annak vajon hogy lesz a támogatása pl egy 2017-es Pro-hoz képest??? Amiben erősebb proci és 4GB RAM van... 4GB RAM iOS alá nagyon sokáig elég kell legyen, nincs akkora teljesitmeny igény fejlődés mint mikor felment a RAM 512-ről 2GB RAM-ra..
Bár gondolom majd a 2017-es pro support megszüntetését is meg lehet magyarázni: nincs benne neurális proci és hasonlók... -
kchris78
veterán
válasz
Csabee. #25151 üzenetére
Van erre is trükk. Letöltöd egyik gépen itunes-ban a frisset (ezt olvastam legalábbis) aztán az iOSen úgy viselkedik mintha már letöltötted volna és lejön a régebbi
. Trükkös, függetlenül ettől én eleve kifutott terméket nem vettem volna.. (pl még iPad Air2 ami szintén nem egy mai darab és énis használtam vettem évekkel ezelőtt még támogatott)
-
kchris78
veterán
válasz
Csabee. #25147 üzenetére
Nem, van egy trukkos megoldas, ha a szoftverfejleszto nem torli a regi verziot es egyszer mar letoltotted. A programot. Illetve ezt is ki lehet okosan jatszani.. iTunes ma mar nem tarolja backupban a telepitett appokat fizikailag csak letolti - ezert ekkora gond ez reset eseten ha egyszer mar fel volt teve. De ehhez az kell hogy a szerveroldal meg mukodjon az adott regi programmal.
-
-
-
Romvr
őstag
válasz
Csabee. #20056 üzenetére
Nekem a 9,7 pro laggolt tegnap vagy 20 percig miután 11.4-re frissítettem. Már tiszta ideg voltam hogy Factory-t kell nyomnom a végén mert annyira elrontott valamit, de egy hard reset után megszűnt a gond. A 11.3 nálam ette az akkut kétpofára ezért tettem próbát a beta-val, de most az is jónak tűnik.
Tényleg nem a legstabilabb rendszer az iOS 11. Szerintem eddig a 10-es volt a leghasználhatóbb, kár hogy nem abban az irányban mentek tovább.
-
domerator
veterán
válasz
Csabee. #19795 üzenetére
En se hinnem ha hallanam... safari fel percre befagy nagyobb oldalaknal, hireket nezegetni vele felejtos. Hihetetlen. Ilyen merteku lassulast nem tudok mar az eltelt idore fogni, igy a szegeny tablet konkretan mehet a kukaba, semmire se jo. Ez nem veletlen, en nagyon apple hivo lettem, de a szandekos lassitas szamomra eddig bizonyitva van.
Szerk: igen... es ugyanakkor a 4s-em ami most tartalek telefon, szarnyal a 6.1.3-mal
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Csabee. #19270 üzenetére
Köszi! Igen, arra írtam, hogy nekem BSTAND5B kell. Ezzel van tapasztalat? Illetve közben kiderült, hogy sötétkék lenne a legjobb az illetőnek. Ilyen tokról tudtok? DTTO jó lenne, de csak USA-ból találtam. Majdnem annyi a szállítási költség, mint az ára.
Köszi pescara! Könnyű, vékony, tartós a legjobb. Ezt nehéz összehozni.
Most látom a DTTO-t ingyen adják, mennyiségtől függetlenül. Így biztos megér egy próbát.
-
Whynot?
aktív tag
válasz
Csabee. #19226 üzenetére
Ha billentyűzet helyett szeretnél kézírásos bevitelt, akkor egész jó a Myscript Stylus. van magyar nyelv is benne. Én gyorsabban használom mint a billentyűzetet.
Ha valaki tudna egy olyan naptár/agenda appot, amiben a napokhoz kézírással lehet jegyzetet (nem eseményt vagy feladatot) felvinni, ugyanúgy mint egy valódi határidőnapló lapjaira, az ossza már meg a tudást pls!
-
Ragnar95
félisten
válasz
Csabee. #19229 üzenetére
Legutóbb több, mint 1 éve volt leárazva $7-ra.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
Csabee. #19117 üzenetére
Sajna nincs, de ha lezárom a kijelzőt és újra "megnyitom" az ipad-et akkor jó, szóval mikor mit gondol feloldáskor, van amikor patika, van amikor ilyen. De amit még észrevettem hogy a kijelző közepe a tabletnek erősebb nyomásra elszíneződik. Szerintem nyáron nem tett jót neki az autóban levő forróság, gps-nek használom főleg, és volt 2x is, hogy otthagytam a szélvédőnél :/
Nem mai darab, sokat van használva, lehet az akku "puffadt meg". -
-
-
-
norbi2010
őstag
válasz
Csabee. #17097 üzenetére
Kapcsold be az Assistive Touch-t és nem lesz használhatatlan.
-
Ragnar95
félisten
válasz
Csabee. #17097 üzenetére
Sajna a legtöbb iPhone szervizes nem foglalkozik iPaddel valóban. Sőt, például iStyle honlapon sem szerepel iPad javítás, csak csere.
i-Dokinál szerepel iPad kijelző csere, tehát lehet vállalnak home gomb cserét is. Mondjuk az iPhone kijelzőcsere drágább sok esetben, mint a gyári, szóval nem ebből ítélve nem szívesen mennék hozzájuk, de tapasztalatom nincs velük. -
Treff
aktív tag
válasz
Csabee. #14081 üzenetére
naponta 30x kattog alsó hangon - hogy tud ez tetszeni?!
Max. az illetőnek fogalma sincs róla, hogy kikapcsolhatja a hangot - mert valljuk be őszintén, a telefon használók 2/3-ának f*ngja sincs a beállításokról és nem is buherálja/állítgatja azokat, csak szimplán használja a készülékét, ahogy megkapta, megvette!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest