- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
*Mukeey*
üzenetére
Ilyenkor nehéz megtalálni a pénzünkért az arany középútat.
4K videó szerkesztésben az is jó ha van megfelelő tárhely. Gondolom nem is hiába nézte a 256GB-os kiszerelésű példányt.Csak az a kérdés hogy neki mi is éri meg a legjobban.
1, Vagy lecsap 200,000-Ft nézet 10,5 Prora ami “kisebb “ teljesítményt nyújt de ugyan úgy képes a munkára való elvégzésére, ugyan úgy sokáig támogatástban részesül , benne van a 120-Hz kijelző és négyszer akkora háttértárral rendelkezik mind a többiről szó eset készülékről .
2, Vagy 350,000-Ft megveszi a piacon legfrissebb IPadet , ami teljesítményben előrelépés lesz, kisebb háttértárral , hosszabb támogatással .
“És még lehetne ecsetelni de már így is többet írtam mint szerettem volna , lényegében nem hiszem hogy érdemes 150,000-Ft többletet kiadni az újabbra , az általa kívánt felhasználásra bőven kielégíti a 10,5 is.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 11" 2018 256GB Wifi 92% akku Csere is
- Honor MagicPad 2 12.3 " Elképesztően jó tablet , újszerű , 1,5 év Garanciával !
- iPad Air 5 (M1, 64GB, Wi-Fi, Kék) + Apple Pencil 2
- Samsung Galaxy Tab A9+ 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Tab S6 lite 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170 Deluxe Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest