- Mobil flották
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
válasz
lacy86 #45635 üzenetére
Nekem ez jött be. Benks
Tudja a vezetéknélküli töltést. Tablet oldalára téve töltődik. Nem kell külön kábellel még itt is szórakozni.
Én is és gyerekkori barátom is használja (én air 5 ő air 4) teljes megelégedéssel.
Két dologban tud csak kevesebbet mint az apple: kétszer megtapizva az oldalát nem lehet váltani vele eszközt és nem tud megdöntve satírozni. Utóbbi ami esetleg neked hátrány lehet. De úgy tudom, hogy az alternatívok nem is igen tudják. -
pzstm
titán
válasz
lacy86 #45635 üzenetére
pontosan meetingek jegyzetelésére és skiccekre használom ezt iPad AIR-en:
https://www.amazon.de/dp/B0B4NL6HS4?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details
mágnesesen tölti, scribble működik onenote-ba, ennyiért már-már ajándék
-
ricsip
addikt
válasz
lacy86 #16476 üzenetére
100e-nél többet semmiképpen nem akarok érte adni. Ennyiért milyen kompromisszumokat kell kötni? SIM nem kell, elég a wifis.
Illetve ezen a 100-on felül még mi az amit ki kell adni rá? Tok és vmi kijelzővédő fólia az alap h. veszek hozzá, de ezen kívül? Töltőt kell venni hozzá még a gyárin felül?
-
jilian
addikt
válasz
lacy86 #14562 üzenetére
Nos.
1. Hát nagy. Baszott nagy a teló után.
2. Nehéz. Van benne anyag.
3. De viszont kecses is, legalábbis nekem, olyan túl vékony.És itt olyan fura az érzés mert ugye a 2. - 3. pont szinte üti egymást...
Alig várom,hogy megjöjjön az UAG Folio. Nekem már maga a telefon is túl vékony de azt tudom egy kézben tartani, de ezt...4. A fényerő szabályzás hihetetlen jó.
5. A sebesség brutális, nincs egy röccenés sem.
6. Egy autós játékot próbáltam. Egy szóval fura. Eddig csak a telefonon játszottam, ugye bele bújsz, hogy "élvezd" de itt!
Baszki nyújtott kézzel kellett játszanom, hogy átlássam a képernyőt!
Na meg ugye a 60fps.... sztakurva.-.-.-.-.-.
Szokni kell, első normális Tab -unk de szerintem más márkát ki sem fogunk próbálni... (van egy onda v819)
Amit rühellek az iOS -ben az az animáció, szíjjel tudnám hasítani aki ezt nem hadja, hogy kapcsolható legyen.Hol lehet kisebb ikonokat beállítani?
Miért nincs 3D touch? -
DigitXT
félisten
válasz
lacy86 #12559 üzenetére
Ja, legutóbb is láttam vhol egy "jóárasított" iPhone 6S-t,magyar számlával.
A bökkenő csak az volt, hogy a számla hamis volt: így persze se gari, semmi.
Én nem biztos, hogy nyugodt szívvel ajánlanék kéz alól ilyen értékű hardvert.Szerintem MöBalázs sem véletlen írta, hogy használtat nem akar. Megértem.
ON: megnéztem, a Real Racing 3 jelenleg 3,5 GB-ot foglal. (300MB szabad.)
Nincs sok játék fent és sok zene sem, film meg aztán végképp: 16GB karcsú.
De ez van. Játékos eszköznek vettem és használom, nem zavar, hogy kevés
a hely. Ha mondjuk videót akarnék felvenni vele, akkor rögtön zavarna."javareszt korrekt emberek vannak fent"
Hát az arányokban nem lennék biztos. Tele van nepperrel az egész. Persze,
a korrekt embertől vett használt* cuccal semmi baj, de egy neppertől "necc".
(Igazából nem csak neked szántam, hanem a másik OFF HSZ-re céloztam.)*: azt már korábban kifejtettem, mi az aggályom a bontatlan "használttal."
-
zolikaDB
veterán
válasz
lacy86 #12088 üzenetére
Ugyanez a felhasználás. De 30% akksi van még, és 11 óra kijelzőidő... Mióta megvan 15 óra alatt nem volt. De inkább 18, és volt kétszer 20 óra is a fél év alatt.
9.2.1 vissza, megnézem az üzemidőt, és utána majd látom, hogyan tovább. Gondolom Air 2-re is lesz 9.3.1 vagy 9.3.2... -
ferikek
aktív tag
válasz
lacy86 #12013 üzenetére
Sajnos ez sem oldotta meg... Most mar egyre tobb weboldalon nem mukodik ha bizonyos kinkekre kattintok. Pl a monilaeram tablet neztenel ha ramegyek arra h teljes nezet, nem csinal semmi. Azt lehet latni h ranyomok, de semmi, hosszu nyomarsa meg minden weboldal lefagy (chrome-ba nincs ilyen)
-
maggi1886076
addikt
-
-
Süvi
őstag
válasz
lacy86 #10998 üzenetére
Kértem tőle egy pár hete árajánlatot Air2-re
Azt mondta, hogy ha változik az árfolyam változik az ár.
Végül vettem egyet itt az aprón. (Ugyan ennyibe jött ki, igaz, hogy 2 hetes, nem új)
Szerintem főleg az adott termék bemutatása után jók az árai, 0,5-1,5 évvel utána már nem -
-
Szabikaa20
őstag
Mikor megvettem (több mint 1,5éve) vettem egy kínai smart case-t mégcsak hajszálkarc sincs rajta!Pedig 2x leesett úgy hogy parkettán a kijelzőn csúszott!Otthon használom,de néha elviszem magammal kirándulni barátnőhöz stb...Szerintem totál felesleg a fólia és az üveg is!
-
Ragnar95
félisten
Igen, hacsak nem tud az adott játék iCloud szinkront. Viszont ha visszaraksz backupot, akkor minden ugyanúgy lesz, mint korábban, de ha eddig csak iPhone-od volt, akkor annak a backupját direktbe nem tudod rárakni az iPadre, iBackupBottal kell az iPad backupjába átrakni a dolgokat.
-
Gadgetfan_
senior tag
Lesz az öt hónap is, mert hiába jelentik be szeptemberben, nálunk valószínüleg majd csak novemberben juthatsz hozzá.
Ami egyelőre biztosnak látszik, az az ujjlenyomatolvasó beépiése az új Airbe. Amiket még rebesgetnek, hogy jobb kamera, meg plusz egy giga ram, esetleg vékonyabb ház és pár gramm súlyvágás, ezek kétségesek, főleg a plusz ram. Nem hiszem, hogy olyan nagy újitás várható iPad fronton, minden az iPhone-ról fog szólni inkább, a többi megkapja minimális kötelező upgrade-et.
Ha iPhone-t akarnál venni, azt mondanám mindenképpen várj, de iPad esetén azt mondom, ha nagyon szeretnél már egyet, akkor ne várj, vegyél egy Airt, rosszul biztos nem jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest