- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mappa
addikt
válasz
shteer #17885 üzenetére
Hi
Tegnap este feltettem. Perpill borzalmas...sajnos. Akad lassú, gondolkodós. Egyértelműen ez már kifekteti a mini2 ipadet
ios 10-nél is voltak akadások már sajnos de itt még durvább.
Vicces, hogy benchmark teszteken amiket lefuttattam évek alatt ipaden egyre rosszabb
ios9 - 2490 pont
ios10 - 2450 pont
ios11 - 2430 pontMagyarul továbbra is működik az applenek az a bevált üzletpolitikája, hogy régebbi készülék így csinálják ki, csak hogy válts újabbra. (inkább ne támogatná az újabb op rendszereket a készülék és akkor maradna stabilabb, gördülékenyebb)
Ezért nekem az volna kérdésem mindenkihez, hogy downgradelni ios10 tudok ugye? mert ezt nem hagynám rajta. Illetve JB-el tudok régebbi ios is feltenni vagy az nem lehetséges?
-
Joshi
titán
válasz
shteer #16574 üzenetére
Amennyit használni fogom lehet megérné eladni neked 50k-ért.
(#16573) Noxy: "Figyi, nem kell a boltokat járni, elég ha a guglit ismered."
Ezt nem tudom mire írtad, ha arra gondolsz hogy a googleban minden infó ott van akkor se értem.
Nekem minden Ájped ugyan olyan, simán mondhatja valaki hogy ez már pedig egy Air 2.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest