- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
Tavaly októberben vettem meg életem első Apple készülékét,egy iPad Pro 9.7-et.Egy hónappal később vettem egy i7-et de nem tartottam meg mert annyira nem tetszett.Kb.2 hete lecseréltem a 9.7-et egy Pro 10.5-re,most megrendeltem mellé a X-et aztán meglátjuk marad e.Egyelőre nekem is jobban tetszik telón az Android de viszont az is bejön,hogy nagyon jól össze dolgoznak az Apple saját cuccai.
-
LilProphet90
senior tag
-
Felmesz az apple.hura es megnezed mi a paletta. Amugy droidos tabival jobban jarsz. Inkab azt vedd!
(#18571) pethYeti. Arra keszulj fel ha megveszed az ipadet nem kell sok ido es koveni fogja az iPhone is
en is iPaddel kezdtem es annyira megszerettem hogy be is kellett neveznem egy szifonra is.
-
zonusz
aktív tag
Nem. Miért kellett volna? Az újra telepítés nekem egy rém, elveszik egy csomó adatom, pl. a könyvjelzősáv kedvencei, és kezdhetek mindent elölről. Újraindítás volt. Soha nem fogom megtanulni az apple rendszerét. Olyan vagyok benn, mi t 15 éve voltam a win-ben. Kezdem feladni.
-
Dr. Venkman
tag
Mármint a guta üt meg, nem?
Kicsit eltúlzod ezt a problémát, én is teljesen elégedett vagyok a 2017-es ipaddel, az akadástól azért nagyon messze van a működése. Médiafogyasztásra, netezésre, heartstonera tökéletes a szegény ember kenyere. Ha grafikus vagy, pencilt akarsz használni, vagy anyagilag tökmindegy, akkor pro.
-
Hidd el jó lesz az iOS 11 a 2017-es iPad-en.
Még az i8-on is van akadás, és most jött ki vele. A szoftveresek most nem voltak a csúcson.. lassan jön a 11.1.0 és rendben minden.
Nekem Air2 van lassan két éve, jelenleg 11.0.3-al, és csak kisebb akadások vannak, melyek a 11.1.0-val tuti el fognak tűnni. 10.3.3 vaj sima volt az egész..
-
Dr. Venkman
tag
Az újabb pro-k már úgy tudom 4GB rammal vannak felszerelve, meg erősebb processzorral, szóval azokon biztos jobban fut az 11, de mondom tényleg teljesen használható a normál ipad is vele. Mondjuk én azt sem tudom, hogy ez a Geekbench különbség amit írtál sok-e vagy kevés, sose néztem még egy eszközömnél sem. Akinek van kerete és kihasználja a plusz featureöket vegye a prot persze.
-
Ragnar95
félisten
Döntsd el, mire is vagy kíváncsi pontosan... Eddig azt kérdezted, hogy "az iPad a legjobb tablet a piacon, ugye", illetve hogy "Ha jól tudom a nagy rivális samsung nál is mindenben jobb", ez mindkettő erősen szubjektív
Az, hogy erősebb-e egy Androidos gép, végképp nem tudom hogy jön ide, a hardveres specifikációk/geekbench pontszámok elérhetőek a neten és a topikban nem hiszem hogy bárki is fejből tudná ezeket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Everest / AIDA64 topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Légies iPhone halvány színei
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerékpársportok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest