Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Ragnar95
    félisten

Sziasztok! Lenne pár kérdésem Köszönöm. :N

1. Ipad pro 9.7 esetében, ha „nincs kedvem" megvenni az Apple pencilt, ugyanakkor szeretnék jegyzetelni és fotókat szerkeszteni, akkor milyen alternatívák közül lehet választani?

2. Apple SD kártya olvasó esetében, az SD kártyára másolt egész könyvtár struktúrában levő képeket átmásolja, vagy pedig csak a főkönyvtárban levőket?

3. Ha ne adj Isten, valamikor nagy szükségét érezném egy billentyűzetnek, akkor milyen alternatívái vannak az Apple Magic Keyboard Hun-nak?

1. Bármilyen érintőkijelzőhöz készült tollat használhatsz az iPadhez. Nekem az Adonit termékei váltak be legjobban, azok közül is a PixelPoint technológiát használó modellek. Jelenleg egy Adonit Pixelt használok, az eddig kipróbált 3-4 termék közül ez vált be a legjobban és ezzel van a legközelebb a jegyzetelési élmény a papír+toll kombóhoz. Árban sajnos az aktív tollak nem olcsóak, bár azért az Apple Pencilnél olcsóbbak, de 10-15k-ba ígyis belekerül a legtöbb.
    2. Nem számít a mappaszerkezet az iPadnek tudtommal, minden képet megtalál az SD kártyán. Én csak direktbe a fényképezőből kivéve raktam bele a kártyát, de a fényképező is mappába rakta a képeket és megtalálta őket gond nélkül az iOS.
    3.Bármilyen BT-os billentyűzetet támogat az iPad. Ha nem felcsatolhatót/tokosat szeretnél, akkor az Apple Wireless Keyboard jó vétel lehet, használtan kijön 10-12k-ból, ha találsz eladó darabot épp a piacon és nagyon jó billentyűzet mind asztali oprendszerhez, mind iPadhez.

Új hozzászólás Aktív témák