-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
_adaml21_
őstag
válasz
#99546112 #11754 üzenetére
Most már nem kell kapkodni, holnap minden kiderül!
Örülnék neki, ha már leszoknának erről a nyavalyás 16 Gb-ról, telefonnál is hihetetlenül kevés, tabletnél meg még jobban meg kell gondolni a tárhely felhasználását. Nem azt mondom, hogy nem lehet vele együtt élni, de bosszantó, hogy egy 250 ezres (telefon), és egy 150 ezres (tablet) készüléknél sakkozni kell a tárhellyel, a nagyobb meg annyival drágább, hogy sokan inkább bevállalják a kompromisszumot (hogy aztán 1 hónappal később szidják önmagukat). -
D@niel
addikt
válasz
#99546112 #10823 üzenetére
retina mini, 9.2-nél nekem nagyon jó a mt, nem csak az alkalmazás váltó hanem az is, hogy még több dolgot ott tud hagyni a háttérben. egyértelmű volt a javulás az előző rendszerhez képest.
9.2n egyébként nekem az animációk kicsit, hajszállal lassabbak, viszont így folyamatosabb a működés.fel dobtam a 9.3-at, a fentebb leírtak változatlanok szerencsére.
yahoo weathert kellene megcsinálni normálisan, a városok közötti lapozás full gáz.
-
Süvi
őstag
válasz
#99546112 #10431 üzenetére
Azt nem olvastam sehol, hogy a toll Pro privije marad, de remélem nem lesz igazad (de lehet, hogy csak a Air 4 vagy 5 kapja meg
)
A Pro ahogyan tudom a speckó kijelző ill. a méret miatt nem kapott 3d-t ill. jelentősen megnövelné a tömegét.
A Pro 2 sztem sem 2016-ban várható, nincs még oprendszer, ami kihasználná a tudását.
A 3d inkább telefonon hoz engem lázba, tableten annyira nem, (bár nem osztom azon - főleg droidosok-véleményét, akik szerint ez csak parasztvakítás. Ez egy nagyon jó hardveres fejlődés, ami manapság egyre ritkább.)local1: Lehet hogy várok vmi jó ajánlatra
univerzita: Ahogy látom semmi érdekes (számomra)
Köszönöm.
-
Noxy
veterán
válasz
#99546112 #9793 üzenetére
Valahogy soha nem értem meg ezeket az utólagos negatív reakciókat.
Mindenkinek van rá kb 10 napja, hogy tesztelje az új iOs-t.
Ha ezeket a problémákat tapasztalja amiket te itt írsz, akkor még nyugodtan, problémamentesen visszaléphet az előző iOs-re, (iOs 8.xx) mert az Apple még aláírja.
Kár ezen utólag buddogni. -
Auratech
őstag
-
b_alazs
tag
válasz
#99546112 #9642 üzenetére
Elég furcsa ez is, a Mo.-on vásárolt termékekre a második évben szavatosság van.
Az operátor így fogalmazott:"Szoktak itthon dobálózni a plusz második évvel, de ebben az időszakban azt kell bizonyítania a vásárlónak, hogy a bizonyos hiba már a kicsomagolás alkalmával fennállt."
Megjegyeztem, hogy ez azért elég abszurd dolog, amire azt válaszolta, hogy igen ezt elég necces bizonyítani és jellemzően fizetős szerviz a vége az ilyen történeteknek.
Szóval 1 év a tuti, a második év a felejtős kategória...
Üdv,
Balázs -
TheMarci
addikt
-
Joe Swanson
senior tag
-
agabe
addikt
válasz
#99546112 #8801 üzenetére
Az a fura, hogy nalam air2-on teljesen jo, es nem hiszen, hogy a hardver miatt.
Lehet esetleg, hogy amint a telefonoknal itt is egyik keszulek jol mukodik masik ugyanolyan nem.
Meg az is lehet, hogy megis hardver, mert I6S es 6S Plus -ra gyurtak, es 2 giga rammal, meg erosebb procival a mostani allapot is jo azokon, es majd most fogjak optimalizalni, hogy a korabbi hardvereken is jol fusson. -
-
danilla
őstag
válasz
#99546112 #8405 üzenetére
bessky_star tőle vásároltam
-
Auratech
őstag
válasz
#99546112 #8371 üzenetére
Köszi! Világos.
A letöltésre nyomva a várható fájlméretnek megfelelő tárhelyet a safari "lefoglalta" a rendszerben, mint a pc-n az elindított p2p stream letöltés (torrent- még alig jött le valami, de a mappa,fájl mérete már a végleges fájlméretet adhatja). A virtuális tárhely foglalás aztán a leírt galibát okozta, amit a programok és a rendszer nem azonosan kezelt.. Jó dolog a visszaállítás..
Ez afféle letöltéssel előidézhető "tárhely-túlterheléses rendszer támadás"Nehogy vírust írjanak belőle...
Ez olyan, mint a tegnap rendbetett pc, amin a temp... mappa... duzzadása miatt a C: -n 12Mbyte szabad hely maradt és a bootképernyő után a desktop és perifériák azonnal befagytak. -
Auratech
őstag
válasz
#99546112 #8368 üzenetére
Nincs mit. Ha már szót ejtünk róla, szeretném megkérdezni, hogyan nyomtál rá és miután rányomál, mi történt? Felkínálta a fájltipus megnyitását (pld. ISO) valamiben, vagy nagysemmi és mire észbe kaptál, valamilyen láthatatlan temp. állomany felduzzadt? Szóval csak okulásul érdekel, hogyan futottál bele ebbe a hibába.
Köszi! -
Auratech
őstag
válasz
#99546112 #8361 üzenetére
Ha nem kínálta fel a letöltéskor a megynyitás ...ezzel és .funkciót de közben megtelt a cache, akkor
beállítások
általános
használat
tárhely kezelése
safari
webhelyadatok
törléseHa valamilyen alkalmazással, letöltés segítővel, akkor annak a dokumentum mappájában találod
Ha konkréten nem találod, de az app hatalmasra duzzad, letörlöd és újratelepíted, pld az ftp-s appot, amiben megnyitottad volna...ilyesmit nézegenék... A használatban mindenképpen látszania kell, hol foglalja a helyet a cucc...
Esetleg a safarin belül az előzmények törlése... -
Ragnar95
félisten
válasz
#99546112 #8340 üzenetére
Én pont most váltottam Smart Case-ről Coverre a T-s 1000Ft-os akciót kihasználva, de szerintem azért elég védtelen így a hátlap, úgyhogy rendelni fogok ebayről egy tokot hozzá, ami védi a hátlapot is.
Amúgy ugyanúgy ki lehet ezzel is támasztani és elég erős a mágnes, megtartja simán magát a gépet is, ha a Smart Covernél fogva lógatod most próbáltam ki emiatt, amúgy nem szoktam lógatni a gépet csak úgy.
-
Ragnar95
félisten
válasz
#99546112 #8337 üzenetére
A Smart Case védi a gép hátulját is. Teljesen ugyanolyan az előlapja, mint a Smart Covernek, ugyanúgy állványként is funkcionál. Mivel a gép hátulján nincs mágnes, így a Smart Case sem tapad hozzá, oda kell fogni használat közben vagy lifeg, de ez a Smart Covernél is így van.
Az eredeti 10k+, tehát nem olcsó, ebayről utángyártott ~2k, az előlap általában nem olyan rossz minőség, a hátlap viszont a legtöbbnél műanyag. Viszont a évek során elkoszolódik a gyári is, én 3 év után cseréltem le a Smart Case-em, mert már nagyon koszos volt és a sarkoknál el is kezdett szakadni, pedig szinte sosem vettem ki belőle a gépet. -
Mister_X
nagyúr
-
Ragnar95
félisten
-
Ragnar95
félisten
válasz
#99546112 #2883 üzenetére
A home+power egy erőltetett újraindítás, ami kilövi az esetlegesen háttérben ragadt appokat.
A restore+újként beállítás pedig olyan, mint formáznál gépen egy vinyót és utána újraraknád az oprendszert, teljesen gyári állapotra állítja vissza a telefont. Bármikor lehet restore-t nyomni iTunesban, mindig gyári állapotra állítja vissza a telót és a legújabb szoftvert rakja fel. -
Ragnar95
félisten
válasz
#99546112 #2331 üzenetére
Nem panaszkodott senki sem akadozásra a betáknál, így nem valószínű, hogy a véglegessel ilyen gond lenne...
De tök fölösleges egyelőre ezen lovagolni, az új iPhone-ra nemsokára úgyis fény derül és ha az megkapja a 2GB RAMot, akkor 99%, hogy az új iPad is megkapja majd. -
válasz
#99546112 #857 üzenetére
Irigyellek
1 hónapos az enyém. Húzzam újra? Minden sz@r beállítást csinálhatok újra...
Szerk: hamarosan jön a 7.1.1 , az talán megoldja.
Szerk 2: úgy tűnik megijedt a fenti újrahúzásra utaló "fenyegetésemtől", most nem csinálja, közben pedig toltam egy Asphaltot is rajta. -
válasz
#99546112 #674 üzenetére
A minap takarítottam a tok belső mikroszálas részét mert morzsás lett - egy mikroszálas kendővel, sikerült, én ezzel takarítom a kijelzőt is. A nedves törlőkendő jó ötlet, ha nagyon dzsuvás, szappanos vizes rongyot szoktam használni a kijelzőre, majd mikroszálassal áttörlöm. Telefont is igy pucolom..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- Gitáros topic
- Parfüm topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Gyúrósok ide!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Apple Watch
- További aktív témák...
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest