- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
iPad topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Csak az nem elhanyagolható,hogy a pro duplája a 2018-nak...Én is prot akartam,de kipróbáltam a 2018-ast és szerintem bőven hozza azt amit kell és nem mellesleg árban is nagyon kedvező.Aki hosszú távban gondolkodik lehet jobb választás a pro,de szerintem a nagy része nem évekre veszi.Én 4évig használtam Airt most cseréltem.
-
Serpiko
addikt
-
-
ityam
őstag
ezekszerint nincs akkor még mindig rendes multitasking
pedig reménykedtem. Ez a youtuboos zenehallgatás hiányzik játék közben. Játékot hang nélkül játszok mindig de zenét sokszor szívesen hallgatnék közben.Nem youtubebol hanem tabra felrakott zenével sem tudja megcsinálni a tab ezekszerint? még nem raktam rá zenét így nem próbáltam. -
ricsip
addikt
"ha meg uj kell ne felj a gsm boltoktol sem, mert 1 ev vilaggari van az apple cuccokra, igy ha ott veszed 1 evig az is garis hivatalos apple szervizben (istyle, icentre, almarium pro)."
Akkor miért írja az XYZ GSM h. 12 hónap BOLTI garanciát adnak (a +24 hónap szoftver garanciával meg csak a laikust lehet hülyíteni, azt hajadra kenheted). Azaz nem adnak almás garanciapapírt (kiveszik a dobozból) és csak boltos papírt kapsz, azzal hogy mész be almás szervízbe?
-
szupermacs
veterán
Köszönöm szépen. Mindenképp újat szeretnék venni. Használtakban nem bízom, mert tudom, hogy én mennyire használom a műszaki eszközeim, így nem szívesen vennék agyonhajtott cuccokat.
16 giga nagyon kevés lenne, 32 amin gondolkoztam. iPhone-ból 64 gigás van, ott is alig 20 gigám maradt a videók és fotók miatt. iPaden szívesen tárolnám a fotóimat és a fényképeimet, mert azon szívesebben nézném vissza. 3G-s pad nem kellene, mert tényleg csak wifin menne otthonról, vagy telefonról internetet megosztva minden tartalom.
Leginkább a videók és fotók nézegetéséhez, filmezéshez, játékhoz kellene. Twitchen és Youtube-on néznék videókat, utazáshoz jó lenne olvasáshoz, játékokból pedig nagyobb kijelzőigényeseket tolnék rajta. Elvagyok a telón is, de kockuláshoz a 4" néha kicsi. -
Atlantisz48
őstag
Nem tűnt fel az első 4 hónapban. Amikor frissítettem 9.0-9.1-re akkor mikor ki akartam próbálni az új billentyűt, arra voltam kíváncsi, hogy mi van, hogyha egyszerre több billentyűt próbálok lenyomni, és akkor lettem figyelmes a szivárványra, először azt hittem, valami új animáció, de sajnos tévedtem.
-
atees
őstag
Nézz rá erre sötétkék, a kép annyira nem adja vissza.
-
vadászcsiga
félisten
Na tőle vettem az enyemet. Ébreszt rendesen, legalabbis az az egy amit en kaptam. Nem olyan csilli villi mint a fotókon de azert rendben van. Van benne anyag, ettol egy kicsit nehezebb mint az eredeti apple féle. A könnyű air cseppet sulyos lett tőle, ennyi az egyetlen hátránya.
-
Szabikaa20
őstag
Hat végül is 0 elvben nincs,de gyakorlatban van mert ha megnézed progival akkor úgy mutatja.(persze értem én mit mondasz)Most pont nem tudok mutatni kepet,mert tegnap raktam át mindet gépre ha véletlenül gebasz lenne a 9.0.1-el nemhogy törlődnek,de általában 20 óra körül volt mindig...ha kicsit kevesebb is akkor már sokat játszottam.
-
törölt tag
Én kikapcsoltam a multitasking-ot, és talán ezért nem lassult, nem is laggol. Eleinte én is azért féltem felrakni a 9-est, mert attól tartottam, hogy a gördülékeny működés látja kárát. Nem volt nagy lassulás, csak néhány ablak animácó röccent meg egy kicsit. A multitasking letiltásával megjavult. Most OK.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- P2P Fogadóoldal
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest