- Fotók, videók mobillal
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
Nekem eddig nem volt gondom az ablaktisztitoval... Mondjuk nem direktben a feluletre szoktam, hanem puha torlokendore, papirra fujom es egybol onnan a tisztitando feluletre. Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy nem hetente csinalom ezt. Karosodast nem tapasztaltam, pedig van a csaladban egy 5 eves Asus note, amit mindig is ezzel a modszerrel tisztogattam.
(Valamelyik nap talatam meg a szamlajat... Hat ha en elobb tudom, hogy a TP-ek garanciaja hogy mukodik... Annyi penzbol egy fullos T42-t vehettem volna a Csabanal. Ha visszaemlexem volt is neki eppen a szokott joarasitott dobozos kiszerelesben. De hat fiatalsag, bolondsag. Bar az Asussal sem volt semmi problema sose.) -
_ak_
addikt
Hirtelen guglizás eredménye: [link]... ...amiből annyit lehet kiszedni, h RTFM.
De más külföldi fórumokon sem ajánlják az alkoholos tisztítást.A rácsapással meg egyetértek. A legjobban attól tud hullani a hajam, ha egy esetleges tüsszentés vagy egyéb folt törlését újjal igyekeznek eltávolítani. Szerintem alvás közben is fel tudnék ébredni pusztán a szándékra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix Scar 16 / 16" MiniLED / i9-14900HX / RTX 4090 16GB 175W / 32GB / 2TB + ROG extrák
- BESZÁMÍTÁS! MSI GF63 Thin 10SC Gamer - i5 10500H 16GB DDR4 1TB SSD GTX 1650 4GB Max-Q W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 - i7 10850H 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T1000 4GB WIN11
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De más külföldi fórumokon sem ajánlják az alkoholos tisztítást.