- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TOZ
addikt
Nekem eddig nem volt gondom az ablaktisztitoval... Mondjuk nem direktben a feluletre szoktam, hanem puha torlokendore, papirra fujom es egybol onnan a tisztitando feluletre. Az igazsaghoz hozzatartozik, hogy nem hetente csinalom ezt. Karosodast nem tapasztaltam, pedig van a csaladban egy 5 eves Asus note, amit mindig is ezzel a modszerrel tisztogattam.
(Valamelyik nap talatam meg a szamlajat... Hat ha en elobb tudom, hogy a TP-ek garanciaja hogy mukodik... Annyi penzbol egy fullos T42-t vehettem volna a Csabanal. Ha visszaemlexem volt is neki eppen a szokott joarasitott dobozos kiszerelesben. De hat fiatalsag, bolondsag. Bar az Asussal sem volt semmi problema sose.) -
_ak_
addikt
Hirtelen guglizás eredménye: [link]... ...amiből annyit lehet kiszedni, h RTFM.
De más külföldi fórumokon sem ajánlják az alkoholos tisztítást.
A rácsapással meg egyetértek. A legjobban attól tud hullani a hajam, ha egy esetleges tüsszentés vagy egyéb folt törlését újjal igyekeznek eltávolítani. Szerintem alvás közben is fel tudnék ébredni pusztán a szándékra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD Magyar
- Microsoft Surface 2 laptop i5-8350u (13,5" IPS Érintőkijelző 2256x1504)
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 32/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest