- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 - alap
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Fel az intel wifinek telepítős a drivere, de megpróbáltam manuálisan hozzáadni és akkor sem ismerte fel azt az eszközt a kezelőben. (
Nem vagyok teljesen biztos benne, hogy az az, de minden más megvolt.. Kb. fél órát szórakoztam rajta, de nem jutottam előrébb.A TeamVieweren én is gondolkodtam, csak már nagyon nincs ötletem, hogy mit lehetne megpróbálni így távolról. Egészen biztos, hogy azelőtt működött a wifi, hónapokon át nem is látott kábelt. Aki használja nem is hiszem, hogy tudná hogy hol lehet kikapcsolni, driverből is max a win frissítések mentek, de reinstall nem segített semmit.
Azon gondolkodom még, hogy esetleg vmi linux live cdről bootolva meglehetne majd néznem, de ha ott sincs, akkor másra nem tudok gondolni.
Persze még a kábelt ellenőrizhetném, de mondjuk asztalon volt tartva a gép, szóval annak csekély esélyét adnék, hogy esetleg elmozdult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Star Trek
- Autós topik
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5440 Intel i7-1365U vPro 16GB RAM 512GB SSD 14" FHD Gar.: 2027.03.21
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i7-4702MQ I 8GB I 500GB I Nvidia I 15,6" FHD I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G3 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Apple Watch Ultra 2 GPS, LTE, 49mm // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest