- Macrodroid
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HThomas
őstag
Sziasztok,
van egy régi R61-es gépem, aminek valami hiba miatt a kijelzője nem működik, néhány mozgó csík és vonal jelenik meg csak bekapcsoláskor.
Van olyan szervíz vagy szaki aki javít ilyesmit? Túl sokat nem költenék rá, de poén lenne feltámasztani a gépet, a kedvenc laptopom volt -
HThomas
őstag
Sziasztok, megkérdezem itt is, végül is egy Thinkpadről van szó:
Ismer valaki olyan notebook állványt ami vékony és kinyitva nagyjából függőleges helyzetben beleállítható a gép? Ilyesmire gondolok, csak ha lehet még vékonyabb, mert kevés a hely. Egy 15.4-es R61-est kellene megtartania. -
HThomas
őstag
Jaja, ahogy a Windows fejlődik úgy lesz egyre kevesebb szerepük a segédprogramoknak. W7 alatt vélhetőleg nem lesz pl presentation manager... mivel elvileg a 7-ben már felesleges lenne, bár azért van 1-2 olyan dolog amit a 7 nem tud alapból. Vagy a másik a client security solution és a password manager.. azt sajnálom, hogy jelenleg nincs 7-re, jó volt belőni pl a KeePass-t vele.
Egyébként nem baj ez annyira, bár azért az lenne az igazi, hogy ha folyamatosan fejlesztenék ezeket és megpróbálnának jobbat csinálni mint ami a Win-ben van alapértelmezett lehetőség, megadva szoftveres oldalon is azt a pluszt amit a Thinkpad brand jelent(ett); nem azt mondani, hogy ott a beépített, használd azt és kész.
A System Update-et a Lenovo anno meg meg akarta teljesen szüntetni, mivel túl sok erőforrást vesz el nekik (a folyamatos ellenőrzések miatt). Az lett volna az irányelv, hogy a user majd szépen nézegeti a honlapjukat ha frissítést akar. Egy időben meg is szüntették a System Update-et, aztán lett belőle nem kicsi felháborodás, végül visszahozták, csak az automatikus frissítés lehetőségét vették ki belőle.
-
HThomas
őstag
Egy csendes up erre: Factory default visszaállítás új HDD-re, "Preboot\Utils\Convert.cmd" hiba mellett.
A backup visszaállítás sikerült, a recovery-t is megcsinálta az új lemezen de onnan se tudok visszaállítani (frissített R&R mellett sem). Azóta az eredeti HDD-n kipróbáltam, ott bezzeg sikerült... Ha lesz időm akkor jobb híján onnan visszaklónozom a factory default állapotot az új lemezre... Meg még megpróbálom újra feltenni az R&R-t de a fórumok alapján nem sok jót jósolok neki...
-
HThomas
őstag
Sziasztok!
Egy új HDD-re szeretném gyári állapotban visszaállítani a rendszert de belefutottam egy külföldi fórumok alapján népszerű hibába: "Preboot\Utils\Convert.cmd" nem található. Kipróbáltam két recovery lemezkészlettel is (4.x-es verziók) de egyik se megy... Végül az egyikről helyreállítottam egy korábbi backupot, ami létrehozta az új lemezre is a recovery partíciót de arról is ugyanez a hiba. Tudtok valamilyen tanácsot adni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy topik
- Macrodroid
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Futás, futópályák
- PlayStation 5
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest