- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
sutykuru #23001 üzenetére
Ja igen... noname webshop=kétes áru, ráadásul a szememben amelyik kereskedő nem tart fenn árukészletet az komolytalan. Az ipon is. Ha akarok venni valamit, akkor azt most akarom nem 2 nap múlva. Ha meg olcsót akarok, akkor várok és megrendelem Kínából vagy az államokból féláron. Ráadásul ezek a boltok nem is olcsók, árukészlettel rendelkező cégek, pld az Aqua minden lekérdezésre az első oldalon van, kb 500-1000 ft diferenciával. Egy 20e tételnél ez nem költség.
-
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
sutykuru #22974 üzenetére
Ezt most miért nekem írod?
Értem én hogy fenn vannak a neten, meg van webshopjuk, de lehet, hogy csak az én tapasztalom hogy az ilyen webshopok mögött többnyire 18 éves hülyegyerekek ülnek, akik a rendelés leadása után képtelek bármit beszerezni. És nyilvánvalóan a meghirdetett ár tájékoztató jellegű, mert ha át akarod venni akkor fizethetsz bő 20%-al többet. -
[O]-[C]-[B]
tag
válasz
sutykuru #21290 üzenetére
Most hatódjunk meg, hogy te milyen kemény csávó vagy?
Lopott gépet nem igazán tudom elképzelni, hogy lehet venni, talán csak ha a felhasználó nem jelenti be, mert az abuse-t 1 nap alatt feldolgozzák és a gép körözés alá kerül.
Az, hogy nem nézted meg a gépet megvásárlás előtt, az szerintem elsősorban a te sarad, szóval ezért nem kell az egész világra haragudnod. -
ro_bert17
őstag
válasz
sutykuru #18389 üzenetére
Elbarmoltam, mert én hozzáértő dilettáns eleve azt hittem, hogy annak ki kell onnan szakadnia, és a kártya kiadás úgy működhet, mint pl. a memóriakártyák kiadó mechanizmusa. A kivágott részt csak később vettem észre. Egyébként fura megoldás. Tehát ha megcibáltam, akkor valószínű vetemedett, így a normális behelyezéskor nem látja a kártyát. Gondolom a nem megfelelő felület miatt szigeteli az érintkezőket.
Így a fóliát kihagyva, simán bedugtam a kártyát (kivétel tű, szülész-nőgyógyász segítségével lesz majd)
Üsse kavics. Beregisztránám én, de sejtésem szerint a W7-em, és vagy a böngészőm (ie9) nincs jóban a support oldallal. Ezt onnan gondolom, hogy pl. eleve az automata parts lookup sem működik, mert hisztizik a böngésző miatt.
Na szóval valakinek volt esetleg hasonló gondja? Megoldás ha felhívom a szervizt, aztán bediktálom nekik, hogy mit szereltem a gépbe? -
yodamastah
őstag
válasz
sutykuru #18311 üzenetére
Ez sokmindentol fugg. Mondjuk egy atlag 2.5os vinyo idleben 0.8W, terheles kozben meg 2-2.5W. SSD-ben jelenleg tudtommal a legjobb az Intel 320-as, 0.06W(!!)-ra is le tud menni idle-ben (anandtech legalabbis ilyet mert). Egy Sandforce 1200-es mar 0.5W ez meg mindig jobb, mint a HDD. Viszont van Kingston ami 1.5W idle-ben.
Ez persze acsak az idle. Terheles kozben Pl a Sandforce 1200es vezerlos 1W alatt marad, az intel 320 1.5W-g felviheto, es van olyan kingston ami 3W-ra korulre is feltornaszhato.
Persze a terheles is valtozo, hiszen a folyamatos iras SSD-nel sokkal nagyobb trerheles mint pl video lejatszas.
Szoval a megoldas utana jarni a kiszemelt SSD-nek mennyit eszik idle-ben es terheles alatt. En pl az x200s-ben Sandforce 1200-est hasznalok (Adata), ez 0.5w/1W kozott fogyaszt. Ez a hdd-hez kepest mindenkepp ad vagy 10-20 percet 5 oras uzemidonel, viszont a lenyeg inkabb az hogy SOKKAL gyorsabb a gep valaszideje, es nincs semmi zaj es kicsi a ho termeles. A HDD kb 1 orat volt nalam az x200s-ben. Rendesen lassu volt vele a gep.
-
Integra
titán
válasz
sutykuru #18311 üzenetére
ezt nem tudom sajnos megítélni, mert mindkettőben gyakorlatilag azonnal ssd-re váltottam.
szubjektív, nem foglalkoznék ezzel, szerintem alapvetően nem ez a mérvadó. tegyük fel, hogy a notesz akksiról megy wifi-vel, minden más kikapcsolva, browser, chat, beágyazott videók nézegetése, és erre mondjuk megadnak 6 órát, akkor én kapásból csak max 5 órával számolok, hogy képes rá. talán minimálisan mérhető a hdd vagy ssd különbség, de szerintem eltörpül a cpu, kijelző fogyasztása mellett. -
Integra
titán
válasz
sutykuru #17367 üzenetére
persze, alapvetően adat tárolásra, appok ssd-re telepítve.
meg letöltés oda menne értelem szerűen, ahogy a zenék és videók is. hd és fullhd videokat is arról játszanám le.a másik: van egy olyan funkció hogy fn+f5, amikor felugrik egy fekete ablak és benne tudod kapcsolni a wifit és a kékfogat ki és be. ez melyik utility a tp support oldalán?
-
Integra
titán
válasz
sutykuru #17267 üzenetére
megvan mi volt a hiba, szerintem ezt a gépet szétszedték mikor vissza adta a cég, és kipucolták, ami biztos, mert tényleg patyolat belül minden, egy porszem se volt benne. és nem nyomták vissza rá a klavi csatlakozót rendesen.
elmentem a ramért és most szétszedtem és kipucoltam a csatlakozókat, és mikor rányomtam a klavi csatlakozót, hatalmasat kattant. na ebből gondoltam, hogy túl können jött le a csatlakozó. és láss csodát, faszántosan működik minden, azonnal érzékelte az ultranav menü is és lehet ki-be pipálni máris.
megnyugodtam....
a 8 giga ram is szépen duruzsol, már csak a hdd kell -
jeszi
tag
válasz
sutykuru #17029 üzenetére
Igen, csak a neten leadott rendelésbe külön beleírtam, hogy legyen benne 3g foglalat+modem, mert a leírás alapján nem látom, hogy van-e.
Valaki azt meg tudja mondani, hogy az aksi alá lehet ilyen modemet tenni?
Milyet? Mennyiért? Hol lehet beszerezni?Bocsi hogy ennyit kérdezek.
-
dbius
veterán
válasz
sutykuru #17027 üzenetére
gondolom azért tanácsolta, mert abban az esetben, ha nem felelne meg a vevőnek, akkor még másnak újként el tudja adni...
Szerk: Nem minden modellbe lehet rakni, ha gyárilag nem rakták bele!
Csak azokba lehet utólag beszerelni, amelyek gyárilag WWAN upgradable jelöléssel jönnek ki.
-
Gondwana
addikt
válasz
sutykuru #15482 üzenetére
Most épp nincs nekik de nekem nem is 4695 dinárét adták anno, hanem kevesebbért. Utángyártottal előfordultak már szívások itt, a topikban.
-
^Clown
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 11
- MotoGP & WSBK
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Dell notebook topic
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Autós topik
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop 14" -45% i5-1145G7 16/512 FHD IPS Iris Xe Magyar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged