- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple Watch
- iPhone topik
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adorjant
őstag
üresjárataban egy tényleg elég sok...nekem játék után szokott ennyi lenni...
esetleg kicsit fújd át bordát hátha segít...
(tegnap hoztak egy notit,ami már win telepítéskor újraindul,hogy nézzem meg.szétszedtem,és a venti-borda között kb fél centi vastag nem is "porcica",hanem egyenesen textil állagú cucc volt...
) -
buherka
addikt
Persze hogy megpróbálhatod a szervizet is. Foglalkozniuk kell a dologgal.
Megmondod, hogy sokat megy a venti és nagyon melegszik. Jó eséllyel kapsz egy új ventit, de ha nem, legalább kitakarítják.Lelkiismeretes szerviz valamint aki profin meg tudja csinálni az NeverHood kolléga. Itt található.
Ő már másnap fog hívni, hogy kész a cuccos
Itt egy vidi, hogyan pattintják ki a gépedből a coolert...nem nagy ügy.
GOM playert használj a lejátszáshozItt az összes szétszerelési videó.
(#5653) spyduck...én is elhatároztam, hogy nekiállok a cikknek, de valahogy mindig ellustultam

-
Napfénysüti
nagyúr
-
Rez_Grof
őstag
A recovery-t ingyen vissza teszik a gépedre, illetve adna lehet kérni a szervíztől lemezeket.
De ha reinstall akkor én már 7-t raknék rá, gyorsabb vele mint Xp-vel, a vistánál meg főleg.
Ha meg 4GB memória van benne akkor 64bit és jó lesz.
Tapasztalat pont olyan gépem volt mint a tied.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Háztartási gépek
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- EA Sports WRC '23
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bluetooth hangszórók
- Kedvcsinálót kapott az Avatar: Frontiers of Pandora - From the Ashes
- További aktív témák...
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 96% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

)

A központisok nekem egy egyszerű kérdésre amit 3* tettem fel nekik 2 hónap alatt is b*sztak válaszolni.