- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Gondwana #48039 üzenetére
TN panel, csodát nem várok tőle, de azért jó lenne minél többet kihozni belőle.
Gondolom ez még nem LED háttérvilágítású, főleg nem RGB LED, aminél elvileg adott a széles spektrum.
Mondjuk ha most a W510 profillal semlegesek a szürkék, jó a kontraszt, akkor gondolom nehéz ennél jobb pirosakat produkálni.Azért kíváncsi vagyok a W500 profiljára, hátha jobb lesz vele. Meg majd valami rendes kalibrálót is akarok végre szerezni.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Gondwana #48036 üzenetére
Köszi szépen!
Ugye az is LG (LP154WU1-TLB1) panel? (thinkwiki nem írja...)Amúgy próbálgattam pár profilt, a W510 profilja egész jó, a szürkék semlegesek vele, és eltűnt a rózsaszínes-kékes színezet, viszont a vörösek-sárgák még mindig fakók. T520-as melegebb, de az már a szürkéket is sárgítja.
Nem tudom, hogy rendes kalibrációval el lehet-e érni szép pirosakat, sárgákat...
-
scarbantia
aktív tag
-
Tikakukac
titán
válasz
Gondwana #47727 üzenetére
A lényeg a régebbi gyártás és a rajta lévő piktogrammok elhelyezése. Ez alapján szűrhető. Nem sok van, de van. Csak amcsi postát kéne lebizniszelni. A Sanyi az írja is szépen, de a panasonic is, jobbra lentebb. Ebayt kiforgatva is alig találtam, de van és elviekben az. Rákérdezek majd.
Chaser: Van, 2-t találtam is. De itthonra nincs ship. 9k használtan, jó kondikkal. Ha az eladó megerősít akkor jön 1 mindenképpen. Akksi kell, én meg durci vagyok és nem vagyok hajlandó kiadni időzített bombáért pénzt.
szerki.: A postát nem úgy gondoltam. Kipostáztatom ismerősnek amcsiban ahogy kell, ő meg behozza vagy küldeti valakivel. Ezen nem múlik.
-
-
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Gondwana #47294 üzenetére
A T61-es lap nem támogatja az infraportot?
Nem mintha létkérdés lenne, de jó tudni.Hát én nem bízok benne, hogy a T60-amon jól fog menni a Lr 4.
És azért elég nagy ugrás van fejlődési lehetőségek terén a T61-es lappal.Ugyanakkor én nem találok sehol 14.1"-os 4:3 T61p lapot.
-
spyspyspy
csendes tag
válasz
Gondwana #47074 üzenetére
Defaulton van az összes energiaprofil. Szerintem wifi nélkül alacsony fényerőn elmenne 8 óra körül, talán többet. De a wifin netezni hét órát közepes fényerőn, az nem. Ez még azt mondom így is nagyon jó, tényleg ultramobil
De az, hogy a kikúrt youtube-on szaggat a 360p-s video is, ez vicc.
-
scarbantia
aktív tag
válasz
Gondwana #47043 üzenetére
Az a baj, hogy ott is ritkán van. Német ebay-t néztem, most van kettő, az egyiknek kétes az állapota(foltok az LCD-n, esetleg repedés is lehet a házon), amúgy olyan 58e Ft körül van, lehet paypal-al fizetni, és hozzánk is postáznak.
A másik ugyanez, csak licitre, ott vannak képek, de semmi nem látszik a laptop állapotáról, és csak Németországon belül postáz, paypalos fizetés sincs.50-60e Ft-ot szívesen adnék egy szép állapotú darabért. Csak nincs...
Vagy érdekelne csak UXGA panel is, esetleg kibelezett gép, előbb-utóbb úgy is T61-es alaplap menne bele. -
audi100td
nagyúr
válasz
Gondwana #46896 üzenetére
Pontos típust tudnál írni? Használtam WD7500BPVT-t és WD7500BPKT-t, több darabot is, de egyikkel sem volt gond. Az 1TB-osról viszont rengeteg rosszat hallottam, lehet a most kapható 750-es is már abból a szériából való?
Egyébként az 1TB kategóriában (a WD-t leszámítva) kipróbáltam az egész kínálatot, a Seagate-Samsung meghajtója vált be nekem a legjobban. A Toshiba és a Hitachi is rendszeresen parkolgatta a fejeket, ami fémes tű hangra emlékeztető kaparászással társult, gond amúgy nem volt velük, de engem ez zavart.
hito: szerintem magának
2 évvel ezelőtt 115-ért alig tudtam eladni az X200s-t
-
metal01
őstag
-
-
-
válasz
Gondwana #46482 üzenetére
Én is töltöttem le a T61p tn paneljéhez egy profilt régebben, és a kékséget szépen el is tüntette a rendszer alól... ám pl a Chrome böngésző magasról tesz rá, hogy milyen színprofil van beállítva, és továbbra is ott a kékes homály a képeken. Erre nincs valami tipped?
A paraméterrel indítás nem vált be. -
xcds
őstag
válasz
Gondwana #46185 üzenetére
Egy 3 kilós laptopot azért meg kell fogni, ha odébb teszed pl. Az odd se teherviselő elem, de ha nélküle fogom meg ott a gépet, hát abból sok jó nem származna. Audi100-nak abban igaza van, hogy a hdd.nél a takaró is merevít. A palmrestet is sokan alátömködik, hogy ne nyikorogjon.
-
cassius.clay
senior tag
válasz
Gondwana #45929 üzenetére
Hidd el nekem, semmi fogyasztása nem lesz, pontosan azért vakdugó.
Nehogy már azt mondd, nekem, hogy egy sima műanyagról ugyanúgy olvassa az adatokat- fogyasztást generálva- mint egy "rendes" memória kártyáról...
max megpróbál beleolvasni, érzékeli, hogy nem kártya és kész, nem kell ezen lovagolni, sz@rt sem fogyaszt -
audi100td
nagyúr
válasz
Gondwana #45215 üzenetére
A T400s volt az első modell ahol ezt alkalmazták ha minden igaz.
Videót most hirtelen nem találtam, de több helyen is olvastam már. Pl. itt írja egy T400s tulaj:
"thats normal because its a feature of the t400s - all you have to do is swipe with your finger and the laptop turns on! you don't need to press the power button, but for this to work, the fingerprint scanner has to be on."
hito: Ahogy többen is írták, ár/értékben T400 a nyerő, de legalább fél kg-val nehezebb és nincs rajta DP. Ha ultra hordozható kell, nagy képátlóval, annak megkérik az árát és több kompromisszummal is jár (pl. jelen esetben gyenge 44Wh akksi). Vagy keresel egy X200/X200s-t (60-85k), az 9 cellás akkival 7-8 órát simán elmegy, csak ugyebár ott nincs Ultrabay, csak dokkolóban, ahogy DP is.
-
Tim82
félisten
-
Tim82
félisten
válasz
Gondwana #44139 üzenetére
Azt hiszem, 5.96-tal vagy 5.97-tel csinálta azt nálam a T60 (Atheros wifivel), hogy sleep után az Access Connections szerint nem működött a wifi, ennek megfelelően kapcsolgatni sem lehetett az Fn + F5 kombóval. Most manuálisan leszedtem az 5.98-at, azzal helyreállt a rend.
Sőt, újdonság, hogy van "Airplane" mód is az Fn + F5-re felugró ablakban kiválasztható opciók között, amit cseppet feleslegesnek érzek a hardveres kapcsoló mellett...
Amúgy System Update valahogy nem volt képes kijelezni, hogy már több, mint három hete van új AC-verzió.
-
Tikakukac
titán
válasz
Gondwana #43885 üzenetére
Mikor vettem a T60-at akkor 65-ös töltőt kértem hozzá és felcseréltem a gépek között a 90w-ossal. Már ez a 65-ös is jóval filigránabb és emészthetőbb, sokkal könnyebb nem nagyon lehetne.
Most az órarendem fog dönteni. Ha nem nagyon kell 3 óránál többet a gép/nap, akkor minden marad, ha igen, akkor meg borítom az agyambam felvázolt terveket. Közben meg valamiért vágyom egy cserére is, de ez már csak ilyen általános hülyeség nálam is
Azért köszi az infókat, meglátjuk mit sütök ki -
soldi3r
veterán
válasz
Gondwana #43233 üzenetére
a bicikliláncra próbáld meg a lánckenősprét
(#43303) iscsu, igen, de nekem valahol megvan a nyákrajz is, sőt egyet le is martam magamnak, de nem kerül bele, mert megy majd az apróra az affs meg az x200 is
szereztem hozzá f@sszántos szilikon kábeleket is, ami remélhetőleg nem törik meg a zsanérokban
a nyákrajzot átküldhetem, ha megtalálom és ha gondolod(#43330) audi100td, az én t40-em még majdnem karcmentes, igaz, egyszer átesett egy alaplapcserén, de azóta kapott egy komolyabb hűtőt, azzal majd rajta marad a vga chip
(#43339) Gondwana, úgy tudtam az usb 1.1 az északi híd miatt van
-
lapa
veterán
válasz
Gondwana #43284 üzenetére
hozzáteszem végülis szegről-végről kiderült itt a topikban, hogy az órajelvisszavétel mint bréking fícsör semmit nem változtat a fogyasztáson, azaz az a solo nagyon komoly fogyasztást tudhat. hurcibálósnak is meg szervernek is. szóval én nem írnám le, pláne hogy winen dxva... nem kellett sok amúgy, hogy elcsábuljak rá. ilyencétéós még úgy sincs jeligére.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Gondwana #43184 üzenetére
Én nem arról akarok bootolni, hanem az előtelepített oprendszert arról telepíteni recovery cd helyett. Magyarul egy recovery pendriveot akarok csinálni, hogy ki lehessen hajítani a cd-t, mert akkor nem kéne Ultrabase dokkoló, lehetne USB3-as mini dockot is használni helyette. Az is jó ha le lehetne "ghostolni" a recovery partíciót, és valami pendriveról bootoló "ghosttal" felpakolni, mondjuk egy új SSD-re.
Eddig az Acronis TrueImaget ajánlották itt, de mostanában arról is olyat olvasok hogy már az is szar mint a Norton Ghost. Akkor mi az ami jó most?
-
Tim82
félisten
válasz
Gondwana #43217 üzenetére
Egyetértek a hozzászólásoddal, de ha jól sejtem, az új Hardverapró célegyenesben van és ezért a szigor.
Amúgy ha csinálunk egy "Magyarország és környéke Thinkpad & alkatrészek adok-veszek-csevegek"-topikot, gondolom, teljesen szabályosnak minősül a papírforma szerint?
-
brd
nagyúr
válasz
Gondwana #43184 üzenetére
XP-nél hekkelt USB driverrel, és registry turkálással meg lehet oldani (csináltam ilyet, működött), de a Win7-tel tudtommal még ilyen módon sem. Gondolatébresztőnek. (Van egy hiba a leírásban, valamelyik filenév, vagy bejegyzés el van írva, ezért favágó módon követve nem működik, de a logikát megértve, és a hibát kijavítva működőképes lesz. Ez alapján egy már működő rendszert is át lehet hekkelni USB-re, csak bonyás'.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Battlefield 6
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L15 / Ryzen5 / 16gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- ACER laptop /2 magos CPU /8 GB RAM /256SSD /magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest