Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Gondwana

addikt

válasz Tikakukac #43884 üzenetére

Szerintem a legszállíthatóbb Think-töltő a kéteres betápkábeles 65W-os kiskocka. (Ilyenem nincs, de 90W-os beretvakábeles már van, és már az is látványosan kisebbre csomagolható a Mikiegeres hajókötélhez képest, amiről még akár termoakkumulációs kályhát is lehetne táplálni...)
    Ez az UltraSlim is jópofa, az USB csumájának szerintem csak always-on USB port nélküli gép mellett van értelme, illetve, ha tényleg csak telefontöltésre kell, a másik bajom vele, hogy ha már van egy akkora táskája is (amire alig találtam meg, hogyan is lehet karabínert tenni - kiegészítőtáskáknál ez nálam kötelező alaptartozék: amint kiveszem a kistasakot a táskából, máris akasztom a táska fülére, tehát esélytelen elhagyni), akkor még legyen benne egy STP RJ45 madzag, egy hozzá való hosszabbítódugasz, meg akkor melléfér még egy DP-DVI-D átalakító, azon meg fixen rajta tarthatom a DVI-HDMI átalakítót, meg fér még mellé egy µUSB kábel, meg egy EC-SmartCard olvasó, ja és egy EU-UK tápátalakító, hátha egyszer hirtelen utazni kellene :) , így meg a laptop tápja nehezebb, mint a laptop, amihez hurcolom (de mégis ezt hurcolom, na).

Új hozzászólás Aktív témák