- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
válasz
brekiisti #43242 üzenetére
Nem viccelek gyors volt. Jo persze tuloztam valamelyest, de nem volt 10 percnel tobb. Ebbe nem szamolom bele a beszelgetest (3 mondat) meg a papir alairast. De amugy a Vostro 3550-ben tenyleg menne egy tempos tizes alatt ha belehuzok. Pl TP-ben tobb lenne az biztos. Bar nagyon szeria fuggo.
A 3550 -rol a Palmrest-et kb 2 perc leszedni csavarozassal egyutt. Utana mar csak hmm ha jol emlekszem, 1 szalagkabel, antenna csatik, display csati. Talan 1-2 csavar de megnem mondom most. Otvar egyszeru a belseje. Hamar ki is szerettem belole. Nem rossz masina volt, de nagyon kopott es kezdett nyekergosse, lazava valni. Kulturalt hasznalat mellett is ugy nezett ki fel ev utan mintha 3 eve gepelnek rajta. Sokat hasznalom, de nagyon vigyazok a masinakra. Tisztak, nincsenek dobalva.
Es itt jon amit mar emlitettem. A W520 is nagyon gyorsan kopik. Aprilisi gep. Minden gomb fenyes, tapipad kozepe csillog. Nagyon csunya. Ott enne a fene, de rossz erzes tapizni ugy hogy a kozepe fenyes, szele meg erdes. A T61 4 ev hasznalat utan nem nez igy ki.
-
ielektros
senior tag
válasz
brekiisti #43237 üzenetére
Ez a "next business day repair/response mar nekem is okozott fejtorest. Szerencsere mindegyik gepen n.b.day repair van. De ennek ellenere igy sem mukodik a valos masnapi szereles mint a Dell eseteben. Mondjuk az ebben a regioban dolgozo Dell -es szerelo le is volt harcolva mind a ket alkalommal amikor nalam jart. Szerencsetlen ugy szerelt mintha pisztolyt fognek a fejehez. Alaplapcsere volt vagy 8 perc.
Tudom, hogy kilehet gyorsan cserelni, de ez mar tul volt az egeszseges tempon. Sajnaltam is a gepemet
-
iEder
csendes tag
válasz
brekiisti #42816 üzenetére
Köszi. Amerikában pofátlanul olcsóak ezek a notik. Kacérkodom az ottani beszerzéssel, gari kérdés meg is oldva. Viszont a billentyűzet téma kicsit aggaszt, mert nem tudom lehet-e magyar billentyűzetet kapni az X230-hoz. Csak az X220-ig találtam, az új fajta billentyűzetet nem látom sehol.
-
Gabesz87
veterán
válasz
brekiisti #42059 üzenetére
Írtam az albacomp-nak dec.21-én a garancia kiterjesztés ügyében, hogy a Lenovo honlapon is a vásárlás napja legyen az 1 év határidő, meg a Solution Centerben is. Csatoltam a számla meg a garancia jegyet, de még nem igazoltak vissza azóta:S Lehet meg kellene kérdeznem telefonon.
-
jss
aktív tag
válasz
brekiisti #42661 üzenetére
Nem olyan sürgős, tudok várni és köszönöm, hogy segítesz ebben.
Esetleg nem tudnád megnézni, lehet talán emelni az órajelét ennek a kártyának valamennyire?
Persze nem azt kérem, hogy tönkre vágd, lehet azt finoman is próbálni és még kiderülhetnek meglepő dolgok erről a kariról, pl.: hogy van benne esetleg egy 30%-nyi tuning potenciál.... És ha nem melegszik közben nagyon, akkor ezt tudni még jól jöhet... -
jss
aktív tag
válasz
brekiisti #42652 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy hogy a Diablo3 mennyivel fut jobban az NVS 4000 karin, mint a HD 3000 karival.
Erről kéne valami korrekt véleményt mondani.
Az oka: beújítanék egy T420s-t, de a Diablo3-at is ki kell pörgetni valamin, lehetőleg minél jobb beállításokkal.
A dilemma: jobb -e annyival az NVS 4000 vga kari, hogy beáldozzam érte az i5 procit az i3 javára.
Tudom, hogy egyik kártya sem eget verő, meg hogy ez nem játékgép de csak ez az egy játék érdekel. -
Borote
addikt
válasz
brekiisti #42622 üzenetére
Szerintem ilyen szemszögből nem számít sokat, hogy IdeaPad vagy sem (egy T430-nál pl sokkal jobb a hűtése.....), sőt, nagyon jó hűtéssel rendelkezik a consumer gépek között, viszont ha a gyári pasztázást olyan szerencsétlenül oldják meg, ahogy szokták, akkor elég magas hőfokokat tud produkálni.
Természetesen más is sokat tud segíteni (szerintem már az is, ha meg van igazítva a rézlap a CPU lapkán), de az ellen hiábavaló vitatkozni, hogy a beszáradt, vastag, gány pasztázás sokat tud rontani a hűtésen (igen, 10-15+ fokokat, amivel bőven throttlingba csúszik a CPU).
(#42620) soldi3r: ha újrapasztáznád, meg is fagyna
-
Borote
addikt
válasz
brekiisti #42618 üzenetére
Te pedig pont azt nem értetted meg, hogy az említett gépnél pont nem a takarítás segített, mert kitakarítás után is meleg volt mint a veszedelem, hanem az újrapasztázást volt a gyógyír. Volt, hogy még az alaplapra is jutott bőséggel a takonyból. Lehet, hogy az alulmotivált kínai gyári munkás a marék rizsért nem dolgozik akkora odaadással, mint aki a saját gépét csinálja
Ha megnézed a topicot, ahol ezzel foglalkoznak, nem 1-3 fokot számított, hanem 10-15-t is átlagban (úgy, hogy előtte már agyon volt takarítva), ami azért messze nem elhanyagolható.
Attól, hogy Te még nem találkoztál vele, másnál még igen könnyen előfordulhat, hogy így történt. -
Borote
addikt
válasz
brekiisti #42607 üzenetére
És mi van akkor, ha egy tiszta ventis/bordás gépen cserélsz pasztát? Mert a ventit már takarítottad, és a gép még mindig izzik. (IdeaPad Y570-nél ez egy igen gyakori eset, ott is rettentő gány a gyári pasztázás
)
Lapa kérdésére viszont szerintem választ ad, amit mondasz - a nagy mennyiségű összegyűlt retek ha blokkolja a levegő útját, akkor kisebb lesz a légáramlás, adott idő alatt kevesebb levegő tudja elszállítani az azonos mennyiségű hőt a bordáról, ezért melegebb lesz.
-
Tikakukac
titán
válasz
brekiisti #42607 üzenetére
Egy időben az intel is gyakorlatilag fehér pillanatragasztót adott a procikhoz, na az durva volt, meglehet, hogy egy időben TP gépeket is valami mással ragacsoltak meg, nem lennék meglepve.
Ez ilyen elég lápos talaj, nem nagyon mernék belemerülni, mert tényleg ezer meg egy oka lehet a hőfokoknak. Mondom ezt úgy, hogy asztali prociknál tényleg mindent csináltam már: kupaktalanítás, polír, sok fajta paszta, kenési módszer, meghúzás stb. Én már mindent elhiszek, sajnos vagy sem -
ielektros
senior tag
válasz
brekiisti #42585 üzenetére
akkor ne hidd el
nekem mindegy mit hiszel...
De most komolyan. en is utalom a hype-ot meg a pasztatesztelest meg blabla.
Azert kerlek ne probald mar azt hangoztatni, hogy folosleges. Ez butasag.
Eddig dolt a forro levego a gep oldalabol.Most nem.... Most par bongeszoablakkal 41fokos a 2860QM, eddig durvan 50-55 volt. Terheles alatt meg eg es fold.
-
Chaser
legenda
válasz
brekiisti #42585 üzenetére
Jól mondod, vastag. Nem hőt vezet hanem már szigetel kb. És tényleg undormány pasztákat használnak gyári címszó alatt. Volt olyan fél órát kellett takarítanom a magot mire a rászáradt megkövesedett(?) ganét le tudtam vakarni. Nem használok semmi extrát, titan nanogrease, az tökéletes. Max2 árának ötödéért, attól hatásfokban max 20%-kal elmaradva. És nem szárad, nem kövesedik.
szerk: 15 fok simán megvan egy gané pasztázás újra cserélése után ha annyira tré volt előtte
-
amargo
addikt
válasz
brekiisti #41718 üzenetére
ez jó hír
Abban tudsz segíteni, hogy mi a bánat lehet ennek a neve? Ilyet találtam: [link] ebayen
Tim82: Lehet Neked már friss firmware-ed van vagy nem allergiás a chipre, nálam a munkahelyemen 4 gépbe került ilyen ssd és 3 ból folyton hibát adott altatáskor, a 4.-nél nem volt altatás
Utána mi se tettük meg..
Szerk:
audi100td: Igen a chiptől is függ, de nálunk megoldódott a probléma, igaz azóta nem kapcsolom ki a gépet.. -
Francia91
veterán
válasz
brekiisti #41257 üzenetére
Volt nálam i5-ös ThinkPad. Mit ne mondjak, elég sok mindent visz az Intel HD 3000 integrált kari, még régebbi játékokat szépen visz /1080p-s BluRay-t is röccenésmentesen viszi/. Tehát bőven jó, ha nem CAD-ezel és Inventorozol komoly szinten. Egy 130 Mb-os Inventor rajz azért egy picit megakasztotta már a HD 3000-et, mondjuk nem is arra csinálták...
-
dabgergo
őstag
válasz
brekiisti #39659 üzenetére
Bocsánat h csak most reagálok, szal köszönöm a hsz-eket!
Azt amúgy tudom h szükségem van egy újra de ez inkább csak kényelmi dolog, s nem is arról van szó h ne érné meg az új, vagy ne lenne jó, mégcsak arról sem h ne lenne rá pénzem, hanem inkább arról h furcsán nagy az árkülönbség ha a gyakorlatilag csak a miatt váltok h kicsit (oké sokkal) gyorsabb legyen a gép.
Egyébként ilyen szempontból az is érdekes (ha a másik odlalról nézem) h 50k körül ilyen jó laptopot lehet kapni használtan (T61). -
lapa
veterán
válasz
brekiisti #39692 üzenetére
ahogy írta hajlik a műanyag, te meg valami másról beszélsz.
mondjuk nekem még a házilag affs meg kam-gányolt lidet se sikerült olyan csúnyára összerakni (nem ragasztani), mint ezen van.
a zsanér nálam is mozog x200s-en, a panel aljánál jobb oldalon nekem se tökéletes az illesztés, de simán kinézem hogy azt én nem pattintottam vissza rendesen. nem akarom nagyon erőltetni már.
-
all6atos
tag
válasz
brekiisti #39510 üzenetére
Nem magával a melegedéssel van a gond, hanem az összképpel.
Csak be van kapcsolva, ~0%, 900 MHz: 50 fok és ~3k fordulat. Kis netezés és 60+, néha 70. Nézel egy DXVA-s videót és már hallani a hangját 2m-ről. Ezzel még nem is gond, de 15 perc terhelés után, ideális körülmények között 90 fölött legyen, játék alatt is 10-15 percenként bekapcsol a hővédelem. (105 fok a gyári maximum, és 100 körül kapcsol be a védelem.)
Biztos bennem van a hiba, de más géptől se várnék el ilyen kicentizett hűtést, főleg nem egy 14-es T-től. Működik, nem fagy/indul újra. Máshol kis műanyag házba raknak i7-et meg VGA-t és azok még valószínűleg rosszabbak is ilyen téren, de akkor se erre számítottam.Az R400-on egyszer nem kapcsolt be a védelem, pedig volt ideje terhelés alatt rendesen átmelegednie, ha csak ugyan azt a játékot nézzük. Mass Effect-eket is volt, hogy 4-6 órát játszottam folyamatosan, SC2-őt szintén stb. Erről a gépről írok most is, a CPU 33-37 fok és 0-2000 között van a venti (nincs TPFanC.).
Borote:
Egyelőre jól van ez, nem akarok mókolni vele, meg a gép is használva van. A szervízben azt mondták normális, a neten az s-re írnak még ilyen értékeket. Szóval ez van. Majd ha szabad lesz és bátor leszek, lehet benézek a réz alá.
-
all6atos
tag
válasz
brekiisti #39505 üzenetére
Hát a Test Drive Unlimited 1 nem tesztprogram és ugyan azt produkálja a gép. Még csak dedikált kártya sincs benne, és nem is egy 12-13 colos vékonyított gép. Elvileg ez egy felsőkategóriás munkagép (persze nem W), de míg az R400-at ott mertem hagyni nyáron napi 6-8 óra folyamatos MATLAB szimulációkra, mert dögmelegben se volt 65 fok fölött, miközben úgy le volt terhelve, hogy egy intézőt nem lehetett megnyitni, addig ennél a T420-nál erősen elgondolkodnék.
Szóval ennyi, nem fog leégni, de egy jóval kisebb fogyasztású géptől nem ezt vártam.
-
Pekin
csendes tag
válasz
brekiisti #38861 üzenetére
Dehogy kapod. Nagyon rendben van a véleményed, ezt te érzed és látod így és ezt is írod le, nem pedig az agyoncsépelt formaszöveggel (fotózás, videóvágás, no meg az örök klasszikus, a "munkájához kell" szöveggel jössz). Énszerintem simán lehet IPS-re igénye valakinek, csak úgy, egyszerűen, mindenféle nyakatekert ideológia nélkül is.. Aztán hogy a többi ezt sznobizmusnak veszi-e vagy érti a fejével, hogy a másiknak másra/többre is lehet igénye, az már az olvasó egyéni szintjén áll. Egyébként notiknál nagyságrendekkel kevesebb a jelentősége a betekintési szögeknek, ott mindig magad felé van fordítva a gép értelemszerűen. Asztalinál már neccesebb ugyanez. Persze elvárás notik esetében - részemről legalábbis -, hogy azért legyen olyan reális nézési távolság, olyan szög, ahol se nem tejfelesedik az alja, se nem feketedik a teteje plusz a felhősödés kérdése, amire én még érzékeny vagyok. Alapvetően ma már (sRGB módban) TN-ekből is vannak elfogadhatók (az egyik asztali moncsim is ilyen), na, ezek nem kerülnek laptopokba.
Vállalható állapotú T42-k mennyiért cserlének gazdát mostanában? -
Tikakukac
titán
válasz
brekiisti #38861 üzenetére
Asztalihoz nekem is egy viszonylag jobb 24"-es, de TN paneles moncsi van. Ágyból remek nézni, többi időben meg asztalnál ülök, ide nekem sem kéne az IPS. Mondjuk csak kipróbálni azért elég drága üzlet volt
Többi időmben meg ugye oda-vissza rohangálok, és azért most is bekapcsoltam az ágyban és igen, erre vágytam, nincs invertálódás és szép a kép. Nomeg a színek sem olyan búval béleltek. Nekem bejöttXmodule: Elviekben a sima x200 is ilyen ventivel operál, és az első fokozatban tényleg csak akkor lehet valamit érzékelni, ha lefekszem az ágyra és hallom a finom rezgést. Flash mentes oldalakat is talán elvisz passzívban, bár én 1-es fokozaton szoktam hagyni, mert egy idő után azért át tud melegedni a palmrest.
-
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
brekiisti #38691 üzenetére
Te most komolyan mondod, hogy egy üzleti gép csak prezentációra van kitalálva? Oda minek egyáltalán i7 meg Quadro? Elég egy Core 2 is IGP-vel, sőt.
Sokan pl. már csak abból a megfontolásból is vesznek TP-t mert ez nem hullik darabjaira 3 év után, halk, hűvös (volt), jó a billentyűzete, stb. Eddig pont a jól megtervezett hűtőrendszer volt az egyik erőssége a szériának, erre ezt lebutították consumer szintre.
"Lehet nem a legjobb példa de az én opelem is tud 5000 fordulatot X Km en csak nem arra van kitalálva és nem biztos hogy úgy viselkedik mint normál használatnál amire szánták."
A notebookok világában ez nem egy Opel, hanem egy Audi A6.
Nem lehet egy kalap alá venni a kettőt.
-
brd
nagyúr
válasz
brekiisti #38667 üzenetére
Miért ne lehetne? A HW benne van, akkor mi az akadálya? Tradíció? Persze, sok laptop nem bírja hűtéssel, de azok olyanok is. A játék mellett kódolás (vagy bármi más) olyan, hogy megfelelő háttértár/RAM mennyiség mellett tényleg semmi akadálya (a CPU azért mindegy, mert prioritást lehet állítani, legfeljebb lassan halad a kódolás, de nem sok olyan játék van, ami legalább 2 magot 100%-ra tudna terhelni, úgyhogy marad a "másnak" is szabad tick). Régen a TP azért került annyiba, mert a minőséget jelentette. Jól megtervezett küllem, HW, használhatóság, hűtés stb. Ma már a TP egyre inkább csak név, amivel le akarják húzni a vásárlókat.
-
Chaser
legenda
válasz
brekiisti #38667 üzenetére
Te ezt mondod, más meg játszik. Meg még a wc-re is viszi, hiába nem helyes ez sokak szerint, köztünk sztem se. Az említett helyzet egyáltalán nem extrém megfelelő rammal és ssd-vel, sőt. Egy TP ne melegedjen már túl ilyenektől, meg semmitől. Vagy akkor ne TP-nek adják el, mert mi köze is van hozzá? A rollcage váz?
-
pala2
csendes tag
válasz
brekiisti #38514 üzenetére
Köszi mindenkinek a véleményét!
Részben megnyugodtam, részben nem.
Megnyugodtam, mert engem igazán nem zavar. Meg lehet szokni, hogy van egy állandó alapzaj, egy idő után már fel sem tűnik, legtöbbször elnyomja a rádió. A melegedése, még így sem nagyobb, mint az előző gépemé, ami hasonló használat mellett, már-már kellemetlen volt.
Valamit, valamiért alapon elfogadom, hogy a teljesítmény oltárán áldozni kell. Amiért vettem, hogy időnként (legtöbbször, akkor amikor sietni kell) ne akadozzon egy-egy művelet, azt megkaptam.
Amiért nem nyugodtam meg, az az, hogy egy ilyen árkategóriában (presztízsben) lévő eszköztől elvátható, hogy minden flottul működjön, ne keljen kompromisszumokat kötni, még elméletben sem. Ha már van ilyen probléma, akkor hangolják úgy, hogy az ne jöhessen elő. Ez elfogadható lenne olyan esetben, amikor az ember maga "legózza" össze a konfigot, de ha már egy nagynevű cég összeállít valamit, akkor, gondolom én, az a hozzáadott érték, hogy finomhangolják a rendszert. És ezt (is) fizettetik meg az extra árban.
Szóval, igazándiból, csak frusztrál, de nem zavar.Sokan, sokféle szempontból közelítik meg a T430-at, abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy nem befolyásolnak a korábbi ThinkPad elvárások, mivel soha nem volt, és nem is használtam ilyen gépet.
Ezen alapon szemlélve, nekem kimondottam tetszik a billentyűzete, szeretem használni (most, hogy kezdem megszokni a kiosztását), jól működik minden egyéb hardver eleme, amit igénybe veszek használat közben. Az optimus is jobb, mint a korábbi gépem SLI-je, ahol, ha kellett a teljesítmény, minden programból ki kellett lépni, átváltani, majd indítani a programot. Szerintem az összeszereléssel sincsenek problémák, nem zörög, nem köhög, kellemes a tapintása, jó vele dolgozni.De, az ördög nem alszik, ezért megnéztem a leírtak alapján a tesztet mégegyszer, hogy csak a CPU-t, vagy csak a GPU-t stresszelem. És tényleg, ha csak a CPU-t, akkor minden normális, max. 85C, ha csak a GPU-t, na akkor nekem még rosszabb lett az eredmény. Érdekes módon CPU-k 100-102C, Throttling 30-33%, ventilátor egekben. Na, ezt nem értettem, de úgy gondolom, hogy itt lehet valami "konstrukciós" hiba/tévút.
Mindezek után, azért jelezni szeretném, hogy használhatóság tekintetében elégedett végfelhasználó vagyok, csak a konfort ézetem szenved némi csorbát.
-
Chaser
legenda
válasz
brekiisti #38578 üzenetére
Még mindig ott járunk, ha beleraknak egy T-be erős vga-t meg cpu-t akkor azt lehessen is kihasználni. Csak ennyi
Ideapad v edge lenne kutyát nem érdekelné, konzumereknél "megszokott" jelenség. Amennyiben valós a probléma, akkor alul van tervezve a hűtés, ezen nincs mit szépíteni sajnos
-
audi100td
nagyúr
válasz
brekiisti #38523 üzenetére
"ez van vagy tekernek a BIOSon vagy így sikerült ez a sorozat."
Ebben egyetértek, más kérdés, hogy kinek van szüksége ilyen minőségű lenovo gépre ilyen magas áron, ezzel a trehánysággal már a Dell mögött kullognak gyakorlatilag. Egy 200k-s gépnél ok, hogy túlmelegszik, na de egy 3-400k-snál, köszönöm, inkább kihagyom.
-
audi100td
nagyúr
válasz
brekiisti #38514 üzenetére
Nem tudom mit néztél, de itt is ugyanúgy felment 102 fokig ami baromi sok, emellett 22%-os a "throttling", azaz a teljesítményét sem tudod teljesen kihasználni. ez így nagyon tré...
Vannak progik amik meg tudják nyúzni a procit, ha meg nem használja semmire, felesleges az i7.
Shadowfax: Samsung 830, Crucial M4, Kingston V+200, esetleg Vertex 3 / Vertex 4 ha bízol az OCZ-ben.
Chaser: akkor félreértettelek, sorry. valóban elég ha 2 egyforma
-
Simi2000
tag
válasz
brekiisti #37922 üzenetére
Sajnos ilyet Én nem látok rajta. Jeleztem a wifi hiányát az eladónál, és akkor küldték ezt, de ahogy látom nem néztek utána, csak fogtak egyet a polcról és elküldték. Rendes dobozban jött, telepítő CD-vel, kis leírással.
Linket úgy tudsz röviden betenni, hogy itt a pirosan bekeretezettre részre kattintasz, az előjövő ablakba bemásolod a linket, enter, és utána megjelenik egy kijelölt rész, ahová a beírt szó lesz a megjelenítve/beágyazva...
Ilyet kaptam.
egyik oldal -
pala2
csendes tag
-
audi100td
nagyúr
válasz
brekiisti #37856 üzenetére
Egy BIOS update-tel max annyit tudnak csinálni, hogy magasabbra tekerik a venti fordulatszámát, de attól csendesebb nem lesz az a gép.
Mindenesetre remélhetőleg valamit kezdenek a problémával, mert ez így nagyon gáz.
#37858 brekiisti: "Az Aidád szerint azért a 8X fok az elégé necces ennyi azért már nem igazán normális alapjáraton"
101 fokig ment fel terhelés alatt, Ultrabook-oknál jellemzőek ilyen értékek.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
brekiisti #37827 üzenetére
Én szedtem szét többször az enyémet. És tényleg, emlékszem, azt ott felül erősen össze kell nyomni hogy össze pattanjon. De én ha ezt nem tudom, akkor is megpróbáltam volna a teszter vagy fotós helyébe feltételes reflexből is összenyomni mielőtt képet csinálok róla..
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
brekiisti #37816 üzenetére
Nem hiszem hogy valamelyik újságíró team szétszedte volna a gép tetejét...
Egyébként nekem a T400 asnak is így meg van vetemedve a teteje, hogy ívesen eláll a gép aljától, főleg az az oldal aminél nem fut végig a zsanérból a lemez.. ez ilyen..
De azért az az illesztés hiba a káva meg a tető közt az kicsit csúnya.De nekem ez az egész gép nem tetszik..
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba áron dobozos új GIGABYTE /I7-13620H 16GB 1 TB SSD Nvidia RTX 4050 6GB 144 Hz FHD IPS
- MSI Vector GP76 16 Gamer Tervező Laptop -60% BRUTÁL i7-12700H 16/1TB RTX 3070Ti 8GB FHD 360Hz !!!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 16,1" -40% Bivaly i7-13700H 14Mag 16GB/1TB RTX 4070 8GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 6GB FHD 144Hz
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest