Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Pekin

csendes tag

válasz brekiisti #38861 üzenetére

Dehogy kapod. Nagyon rendben van a véleményed, ezt te érzed és látod így és ezt is írod le, nem pedig az agyoncsépelt formaszöveggel (fotózás, videóvágás, no meg az örök klasszikus, a "munkájához kell" szöveggel jössz). Énszerintem simán lehet IPS-re igénye valakinek, csak úgy, egyszerűen, mindenféle nyakatekert ideológia nélkül is.. Aztán hogy a többi ezt sznobizmusnak veszi-e vagy érti a fejével, hogy a másiknak másra/többre is lehet igénye, az már az olvasó egyéni szintjén áll. Egyébként notiknál nagyságrendekkel kevesebb a jelentősége a betekintési szögeknek, ott mindig magad felé van fordítva a gép értelemszerűen. Asztalinál már neccesebb ugyanez. Persze elvárás notik esetében - részemről legalábbis -, hogy azért legyen olyan reális nézési távolság, olyan szög, ahol se nem tejfelesedik az alja, se nem feketedik a teteje plusz a felhősödés kérdése, amire én még érzékeny vagyok. Alapvetően ma már (sRGB módban) TN-ekből is vannak elfogadhatók (az egyik asztali moncsim is ilyen), na, ezek nem kerülnek laptopokba.:)
    Vállalható állapotú T42-k mennyiért cserlének gazdát mostanában?

Új hozzászólás Aktív témák