- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
subidu
tag
Amit néztél az nem IPS panelos, csak LED.
Én személy szerint nem vennék külföldről. Lehet, hogy 1 év garanciával adják. Írjál a takysoftnak, és konfiguráltass be egy gépet. Ha nem kell a dokkoló akkór máris lemegy 40.000 az árából. Írd meg, hogy mire van szükséged nekik, és küldenek egy árajánlatot.
-
brekiisti
tag
nem nem egyforma kiépítés függő de a kereskedő megtudja mondani a doboz oldalán rajta kell lennie nem csak 1NVZ bla bla fantázia számnak ami kereskedőknek mond csak valamit.
Amint audi100 kolléga mondta nagyon nagyon ritka az ilyen előbb találkozol szürke importtal.
To: audi100 nem akartalak kioktatni ne érts félre
-
subidu
tag
-
Dr. Akula
félisten
Én egy ThinkPadet nem sértek meg azzal hogy a többi gyártóhoz hasonlítsam.
Csakis a saját elődjéhez. Ezen az újon már többször volt hogy kihagyott betűt, mert nem jó helyen, vagy elég erősen nyomtam meg, a hagyományos TP billentyűzettel ilyen nem volt. Meg az F gombokat állandóan hesszelni kell, mert nincs 4-esével elválasztva mint ahogy kéne, így kézzel nem megállapítható melyiken állok.
X220-ban is volt USB3-as, de csak a legfullosabbak, 2.7 és 2.8 GHz-es i7 procisak. Az még most se 200k, inkább 270. Annyi mint a legolcsóbb i3-as X230, csak i7 procival, és az biztos IPS paneles (újkorában 500k+ volt, ennyiért alap).
-
Dr. Akula
félisten
X220-at akartam írni, most nézem hogy X200 lett belőle.
A lényeghogy abbn is ugyanaz a Sandy Bridge van mint az i3-as X230-ban, tehát sok értelme nincs az utóbbinak. Meg a 220-nak még frankó TP billentyűzete van, a 23-nak meg ilyen kommersz vacak. Mondjuk ezt is meg lehet szokni, de nem TP minőség.
-
subidu
tag
Köszi az infót.
Rosszul láttad. Van i5-ös procival szerelt is IPS panellal, i3-as proci IPS kombináció viszont nincsen.
A mysoftos árakat ha megnézed, a gép leírásánál mindig pontosan jelzik, hogy melyik van IPS panellal szerelve. Amit én szeretnék az is azzal van, amit korábban linkeltem neked. A HSDPA modem felára 65.000.-, nekem ez kell, és kell a 16GB ram is. Azért megy az ára 520.000.- ft-ig. Az i7 nekem felesleges, 36000-el több ez a proci, de jobban melegszik, és többet is fogyaszt a gép miatta.
Én eddig egyértelműen csak a mysoft honlapján láttam jelölve az IPS-t. Azért nem mindegy amikor rendeled. A takysoft-tól kértem árajánlatot, és olcsóbbat adtak a mysoftosnál 6.000.- ft-tal.
Ennek a gépnek ennyi az ára, van aki sokalja van aki nem. Meg kell nézni az alternatívákat, hp 2570, dell 6230. Ezek is 400.000.-ről indulnak, és a monitorjuk meg sem közelíti az IPS-t.
-
Borote
addikt
Sandy i3 és Ivy i5 között egy 30-35%-os teljesítmény beli különbség lesz, fogyasztásban pedig az Ivy jobb valamivel, főleg maximális terheltség mellett jön ez elő. Az X220-val összehasonlítva.
-
-
subidu
tag
mysoft.hu-n pontosan vannak feltüntetve a dolgok.
Én is ilyen gépet akarok venni.
Az IPS panellal szerelt változatok drágábbak, i3-ban nem láttam. Egyedi jelölése van mindegyiknek, típusszáma.
Hol tudtad egyébként megnézni a gépet?Én ilyet akarok magamnak: [link]
A 3G modem elfoglalja az mSata elől a portot. Vagy az ssd, vagy az msata , de a kettő együtt nem fog menni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Dell G3 Gamer laptop (2TB SSD, 32GB Ram, 4GB Videókártya, FullHD kijelző, szép állapotban)
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ACER Aspire 3 15,6" FHD IPS // 11 GEN // MX350 2GB VGA // 8GB DDR4 // WIN11 // 256GB Nvme SSD
- HP Elitebook 840 G6, 14" FULL HD IPS, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 11, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest