- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brekiisti
tag
válasz
balaaazs #43859 üzenetére
Szerintem túl van kicsit gondolva minden nap mint nap találkozok olyan emberekkel akik ha itt megnyomom recseg (Alapjáraton ott hozzá sem érsz pl ) ha így rakom le ferde (de ne rakd le úgy mert nem arra találták ki) stb ezek nem acélból esztergál szét cnc zet darabok ha a műanyagnak nem lenne minimális tűrés meg rugalmassága pici hőtágulás azt vagy nem rakod be az akksit vagy nem veszed ki (Ez tudom túlzás kicsit) persze hogy hagynak rá ha meg már picit ráhagytak akksi formája méretétől függően érzel holtjátékot . Nem tudom ez a jelenség hol zavaró mert amikor a táskában viszem a gépet nem zavar amikor meg az asztalon dolgozok vele szintén nem zavar. Ne tessék ennyire kukacoskodni
ui: tudom hogy elnagyoltam de remélem lehet érteni amire ki szerettem volna lyukadni
Tikakukac: A topik nem engedi de előre láthatóan lesz aprón hétvégére mert én az enyémet nem használom bontattan csak a tatyója nincs meg
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Z51-70 gamer laptop (I5,8gb,250 SSD)
- Dell Latitude 5590 laptop (i5,8GB, 256gb)
- Erős 10 magos Lenovo T14 S gen3 (12.Gen Core I5 16Gb DDR5) laptop - Premium GARANCIÁLIS!
- Újszerű erős ÉRINTŐS Lenovo X1 Carbon (Core I7 16Gb DDR4 512Gb SSD Windows11)
- Legion Y530 15ICH 15.6" FHD IPS i5-8300H GTX 1050Ti 16GB 128GB + 1TB magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest